RULLBISKVIIT JM RULLKOOGID JA RULLTORDID

Ragne
Abikokk
2008-07-19 16:17:51
Zapxpxau:
Laisk inimene saab ka lõpuks pildi arvutisse laetud. Tegin juba 29. juunil šokolaadi-pähkli rulli, palju pähkleid ja veelgi rohkem šokolaadi. Täidises oli ette nähtud ka vahukoor, aga selle unustasin meelega panemata, välimus oleks muidugi parem olnud, valge oleks kihid esile toonud. Aga maitses väga hästi, biskviit oli hea pehme ja väga lihtne oli keerata, täidis oli seevastu väga raske ja vajutas külmikus rulli lapikuks. http://elisa.planet.ee/rullkook.jpg
Su kook näeb tõeliselt isuäratav välja. Kindlasti šokolaad ja pähklid tegid maitse super-heaks. Äkki jagad retsepti?

www.kokkama.ee

Vandiste
Abikokk
2008-07-19 16:19:45
Zapxpxau:
Laisk inimene saab ka lõpuks pildi arvutisse laetud. Tegin juba 29. juunil šokolaadi-pähkli rulli, palju pähkleid ja veelgi rohkem šokolaadi. Täidises oli ette nähtud ka vahukoor, aga selle unustasin meelega panemata, välimus oleks muidugi parem olnud, valge oleks kihid esile toonud. Aga maitses väga hästi, biskviit oli hea pehme ja väga lihtne oli keerata, täidis oli seevastu väga raske ja vajutas külmikus rulli lapikuks.
Aga näeb imeline välja. Isegi täis kõhuga (ma just lõpetasin lõunatamise) tahaksin tüki saada, ja kohe! Aga mis teha, endal pole, siis tuleb leppida millegi muuga (ahjus on isegi midagi, kuid see pole veel valmis).
Zapxpxau
Abikokk
2008-07-19 21:05:04
Ragne:
Su kook näeb tõeliselt isuäratav välja. Kindlasti šokolaad ja pähklid tegid maitse super-heaks. Äkki jagad retsepti?
Mõtlesin mingi tund aega selle üle, aga mälukas mis mälukas. Tean nii palju öelda, et biskviit on tehtud enam-vähem selle retsepti järgi ja täidis on täiesti oma looming. Vahele panin kergelt purustatud pähklid ja Fazeri 70% block šokolaadi, espressošokolaadi ei leidnud ja suhkrut ei lisanud, piisavalt magus juba minu arvates ning pisut vahukoort sulanud šokolaadi hulka. Pealt tegin jällegi šokolaadiga ja kaunistasin maasikatega. Praegu mõtlen, et oleks võinud ka pisut maasikapüreed vahele panna, aga see ei tohiks olla liiga vedel. Maasikad ja šokolaad sobivad hästi.

Zap*

Betty
Abikokk
2008-07-20 15:16:31
Zapxpxau so kook paneb mind endiselt neelatama ;) Minu esimene rullbiskviit läks aia taha, aga kui kolitud saan siis proovin uues kohas uuesti teha.
JM
Abikokk
2008-07-20 15:56:40
Zapxpxau, Minus räägib praegu püha kadedus et inimesed presentaabli väljanägemisega sööke teha oskavad.. ja korraliku objektiiviga kaameraid hankida raatsivad. Ilus pilt, flickri albumis on sul neid veel. Aitäh, hea on vaadata.

An expert is a person who has made all the mistakes that can be made in a very narrow field (Niels Bohr)

Zapxpxau
Abikokk
2008-07-21 17:18:03
Aitäh aitäh :D püüan veelgi paremini jätkata!

Zap*

Tullia
Abikokk
2008-07-29 13:04:55
Kuna minu eelmine rullbiskviiditegu kukkus suht-koht kasinalt välja, siis et auga kanda abikoka tiitlit, tegin korduskatse. No, oluliselt paremini õnnestus ja seda ilmselt tänu uuele mikserile, mis munad ikka korralikult vahtu lõi. Seekord tegin tatrarullbiskviiti, vahukoorest pool asendasin kohupiimaga ja toormoos oli maasikatest.

Tullia jutukesed

Fre
Abikokk
2008-07-30 23:50:04
Tekkis soov rullbiskviidi teema kokku võtta - minu jaoks igatahes siiani kõige atraktiivsem kooskokkamine, tänud Pillele laheda teema eest. Sain maha kolme rullbiskviidiga, millest ükski ei jõudnud pildile, aga kõige esinduslikum kaunistas vanemate pulma-aastapäeva lauda ja külalistele meeldis väga. Aga kuna ma jõudisn nagunii pittu hilinemisega siis ei jõudnud fotostada. AGA. Pean ütlema, et lisaks rullidele olen teinud samade kombinatsioonidega mitterullis biskviite - sobib minu praeguse ajaressursiga paremini. Muidu on alati nii, et beebi pistab rulli keeramise ajal kisama või kui ei pistagi, siis näpistab kolmene teda igaks juhuks põsest et kisama hakkaks....
Kardemon
Abikokk
2008-08-03 22:14:00
oli põhjust rulltorti proovida. kuigi Fre võttis teema juba kokku... nii vahva on teha rulltorti :D arvan, et kui torditegemiseks veel läheb, kasutan seda viisi :) ema ütles, et sel viisil tehakse ka KASPARI TORTI... vahele pannakse vahukoort - valget, kakaoga pruuniks värvitud ning haput moosi.

http://kardemon.blogspot.com

Pisi-Pisi
Abikokk
2008-08-05 19:53:15
Proovisin ka teha rullbiskviiti, välja tuli selline: Taignaretsept võetud juulikuu Oma Maitsest, vahele panin vahukoort ja kohupiima, lisaks veel koduaia vaarikaid. Hea oli, aga otsa sai :P

Pisi-Pisi on see, kes ülesoolamise hirmus soola lisamata unustab...

<< 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 >>