RULLBISKVIIT JM RULLKOOGID JA RULLTORDID

Köögikatake
Abikokk
2010-07-07 20:47:12
Minagi olen viimasel nädalal teinud kaks rullbiskviiti :), täpsemalt http://koogikatake.blogspot.com

Tee seda, mida armastad ja armasta seda, mida teed.

Minukiisu
Abikokk
2010-08-22 14:32:33
Kodujuusturullid mangoga
Jaanikaant
Abikokk
2010-12-16 09:04:14
Anni Arro uuest kokaraamatust imehea porgandi- vaarika rull

Maitse asi

Silx
Abikokk
2010-12-30 21:51:02
Piparkoogine rullbiskviit pohladega. Tõsiselt mõnus ja kerge amps.

Gastronautilised äpardused We ate the food, we drank the wine Everybody having a good time

Mari-LiisK
Kokaõpilane
2011-03-31 15:02:25
Tere Nami-Namikad! Olen viimasel ajal väga suureks kokkamishuviliseks hakanud ja tore on näha nii palju sõbralikke ja toredaid inimesi siin foorumis! Kuna ma tean, et rumalaid küsimusi pole olemas, siis ma ei vabanda ette, et mu küsimus rumal on... hehee Plaanin nädalavhetusel esimest korda rullbiskviiti teha. Kõik tundub selge olevat peale ühe asja: Nimelt kui ma biskviidi esimest korda rulli keeran (et ta jahtuks), siis kas keeran ta rulli koos paberiga (piltlikult, et paber oleks nagu täidise asemel sel ajal...paber jääb biskviidi sisse) või kasutan paberit selleks, et biskviiti rulli keerata ja paber jääb hiljem vabaks? Mari-Liis :)
Liilia
Abikokk
2011-03-31 15:45:28
Mari-LiisK:
Tere Nami-Namikad! Olen viimasel ajal väga suureks kokkamishuviliseks hakanud ja tore on näha nii palju sõbralikke ja toredaid inimesi siin foorumis! Kuna ma tean, et rumalaid küsimusi pole olemas, siis ma ei vabanda ette, et mu küsimus rumal on... hehee Plaanin nädalavhetusel esimest korda rullbiskviiti teha. Kõik tundub selge olevat peale ühe asja: Nimelt kui ma biskviidi esimest korda rulli keeran (et ta jahtuks), siis kas keeran ta rulli koos paberiga (piltlikult, et paber oleks nagu täidise asemel sel ajal...paber jääb biskviidi sisse) või kasutan paberit selleks, et biskviiti rulli keerata ja paber jääb hiljem vabaks? Mari-Liis :)
paber, mille peal sa põhja küpsetad, tuleb kuumalt, enne rulli keeramist põhja küljest lahti tõmmata kuna pärast on seda väga raske lahti saada ilma et põhi katki ei läheks. Ja siis keerad koos paberiga rulli just nii nagu see paber olekski täidis. Julget proovimist! :)

Köögitoimkond

Ilse
Abikokk
2011-03-31 18:10:48
Mari-LiisK:
Mina teen tavaliselt nii: kui biskviit on valmis küpsenud, siis panen ta koos ahjus olnud paberiga tagurpidi teisele köögipaberile mis on tuhksuhkruga üle puistatud(siis ei jää biskviit sinna kinni. Siis võtan selle küpsetuspaberi millega ta ahjus oli ära ja siis keeran rulli, just nii nagu kirjeldad, et paber jääb täidise asemel:)

Ilse köögis

Kolhoositar
Kokaõpilane
2011-04-13 15:15:38
Minul on mure. Mu biskviit vajub alatiiiiiiiii alla. Siin piltidel on mõnel nii ilus ja kohev "saiane" biskviit. Minul tuleb rohkem selline omlett. Panen biskviidi kuuma ahju, täna oli ahi soojas vähemalt 20 minutit, temperatuur oli 220. Biskviit oli ahjus ca 8-9 minutit. Kas võib süüdistada allavajumises seda, et ma alati jahu ei sõelu? (Kuigi ka siis kui sõelun vajub alla). Munad vahustab mul KA, lasen kohe mitu minutit, niikaua kuni on hele, vormi hoidev vaht. Jahu segan sisse puulusikaga, liigutustega ülevalt alla. retsept on 1:1:1. Paberi küljest lahtisaamisega pole mingit probleemi. Saan kõik ühe küpsetuspaberiga tehtud, st tõmban biskviidi maha ja rullin selle sama paberiga kokku. Suhkrut kuskile ei raputa.
Lausperfektne
Kokaõpilane
2011-04-13 15:37:40
Kui arvad, et on valmis, tee ahju uks lahti ja kuula, kui krõbiseb siis ei ole veel valmis, kui on vaikus siis on valmis. (Tallinna Teeninduskooli õpetajate õpetus oli selline)
Kolhoositar
Kokaõpilane
2011-04-13 15:42:42
Lausperfektne:
Kui arvad, et on valmis, tee ahju uks lahti ja kuula, kui krõbiseb siis ei ole veel valmis, kui on vaikus siis on valmis. (Tallinna Teeninduskooli õpetajate õpetus oli selline)
Ooo, tänan, vahva nipp. Ma olen kahtlustanud küll, et äkki ei ole valmis. Kusjuures, küpsemise ajal ta kerkib ilusaks ja mul on alati lootus, et äkki seekord....! aga ei miskit ... vajub jälle alla ja kui ukse lahti teen siis on nii nagu alati.
<< 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 >>