Mann Abikokk 2008-08-30 20:37:09 |
Tegin täna rullbiskviiti nagu tavaliselt, 4 muna, 4 spl suhkrut, 4 spl jahu, tiba soola. Alati on olnud normaalne. Täna aga totaalne muna maitse. Millest selline jama tulla võib. Munad olid tavalised maakana munad nagu alati ja värsked ka. | |
Ragne Abikokk 2008-09-01 22:31:05 |
Kuna minu pisike sai kolme kuu vanuseks, siis tegin selle puhul veduritorti (kook põhineb rulbiskviidil) | |
Kardemon Abikokk 2008-09-03 11:12:05 |
Ragne:
väga, VÄGA, VÄGA äge!!!!!!!!!! Kuna minu pisike sai kolme kuu vanuseks, siis tegin selle puhul veduritorti (kook põhineb rulbiskviidil) http://4.bp.blogspot.com/_WW2Yjs9MiJw/SLw_SKJd26I/AAAAAAAAAfE/D2iyrFLNlu4/s200/P9010046.JPG http://kardemon.blogspot.com |
|
Betty Abikokk 2008-09-03 19:19:31 |
Ragne - nii vahva! | |
õunapuu Abikokk 2008-09-04 12:13:31 |
Kõigil teil siin väga isuäratavd rullbiskviidid! :) Olen rullbiskviite palju küpsetanud, kuid kasutanud vahele panekuks igasuguseid moose /kiire ja mugav/. Eile tegin täidise kohupiimast, vahukoorest, vaarikatarretise-pulbrist ja vaarika toormoosist. Sai ikka päris nämma. Võtsin külla kaasa ja hetkega oli laualt kadunud. Kahjuks pilti ei osanud üles panna, kuigi lugesin siit, kuidas toimida. | |
Gegegerda Abikokk 2008-09-08 07:15:44 |
Minu nädalavahetusel tehtud rullbiskviit ploomimoosi ja banaaniga. Lugeda saab blogist. www.gegegerda.blogspot.com |
|
Põrnikas Abikokk 2008-10-07 13:28:54 |
uus koosküpsetamisteema küll juba avatud, aga mina tegi hoopis rullbiskviiti. Täidisena kasutasin ära natuke liigsuures koguses keedetud riisipudingi, millele segasin hulka pistaatsiapähkleid. et natuke särtsu juurde anda segasin biskviiti tsibakese kardemoni. tulemus oli igati mõnus. | |
Pille Nami-Nami peakokk 2008-10-09 09:01:41 |
Pille:
Leidsin! Retsept on siin, pärit ühest Soome ajakirja Me Naiset jõulunumbrist (Kääretorttukakku). Juurde käis selline foto:
Katja:
See on hästi lahe idee! Nägin seda vast 5-6 aastat tagasi mingil soome veebilehel, peale seda olen ka eestikeelsetes kokaraamatutes näinud (Anna-Liisa 2? Kinkisin mullu õeraasule). Peaks ise ka proovima!!tegin täna rullkooki aga pisut teisiti kui tavaliselt - lõikasin biskviitpõhja ribadeks (ca5-6cm laiused), määrisin täidise peale, esimese keerasin rulli ja ülejäänud ümber selle rulli.. tuli nagu hästi suur rullbiskviidi lõik (tordi suurune) |
|
õunapuu Abikokk 2008-10-27 09:05:45 |
Katja:
Tegin ka lapselspse sünnipäevaks rullkooki. Küpsetasin ühe tavalise ja teise pruuni rullbiskviidi ning siis rullisin vaheldumisi. Sai kohe üks suuuuuur sünnipäevakook! tegin täna rullkooki aga pisut teisiti kui tavaliselt - lõikasin biskviitpõhja ribadeks (ca5-6cm laiused), määrisin täidise peale, esimese keerasin rulli ja ülejäänud ümber selle rulli.. tuli nagu hästi suur rullbiskviidi lõik (tordi suurune) - tegin pilti ka aga pilt on telefoni sees ja kaabel, mis selle arvutisse imeks, on sealsamas, kus hanzaneti kaart, ketsipaelad ja üks keldrivõti - kadunud. Panin lihtsalt märgi siia, et kook tehtud ja kui uue kaabli ostan, laen siia pildi ka üles :) |
|
Mann Abikokk 2008-12-07 15:13:54 |
Eile tegime jõuluhõngulist rullbiskviiti (lihtsalt huvi pärast tahtsin proovida kas puuahjus saan hakkama). Töötas. Taigna sisse läks pisut kakaod ja piparkoogimaitseainet. ahjust tulles määrisime pisut pohlamoosi taignale, pärast hapukoore sisse segasime apelsinisukaadi. | |
<< < 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 > >> |