Postitusi: 136
Tiitel: Abikokk
| 2012-03-20 08:52:50 |
| mina teen oma lauaplaadi veega pisut märjaks ja siis asetan küpsetuspaberi sinna peale ja taignale pisut jahu ,enne kui rullima hakkan . Napoleoni kihid saan nii küll hästi õhukeseks rullida :D |
| 2012-03-09 20:53:22 |
| kas valmis kommimassi ,kus pole šokolaadi sees ,saab ka sügavkülma panna? või tasuks nad enne pallikesteks veeretada ? kaua üldse säiliks selline mass ka tavalises külmikus? või ilmselt tuleks ise kõik need küsimused ise läbi teha ? :D |
| 2012-02-15 15:23:31 |
| pisut toimekas päev oli :D
|
| 2012-02-05 19:12:11 |
| lihtsalt saia
|
| 2012-02-05 19:04:57 |
Koogi Kata:
väga uhkeMa teen siis algust... Võileivatort "Viljapõld" |