Dots Abikokk 2008-06-30 15:21:09 |
Tehtud! :D Rulli tädiseks on Flora Vanilla kreem ja maasikamaitseline tarretisepulber. Aitäh idee eest Gegegerdale. :) Kaunistuseks veidi mõrudat šokolaadi ja akna tagant amplimaasikad ja õied. Kahjuks eile oli Pärnu turg maasikatest tühjaks ostetud, oleksin tahtnud neid ka rulli vahele pista. Aga maitseb nii ka hea. :P | |
Kardemon Abikokk 2008-06-30 15:32:31 |
Nipitiri:
ashoo, et vähendab hoopis maitset... seda tarkust ma ei teadnud... no siis peaks želatiinita varianti ka proovima! Kardemon:
Tore! Järsku lõpuks veendungi, et ei tee halvemaks :) Aga probleem pole mitte maitse lisandumises, vaid vastupidi - želatiin vähendab maitset...Nipitiri! ma tegin nädalavahetusel rulli, kus täidise sees oli želatiin... ei olnud väkk :D minuarust maitset juurde ei tulnud... täidises toorjuust (Tere) ja mascarpone... vbolla olen harjunud et toorjuustukoogid näiteks ongi sellised :) http://kardemon.blogspot.com |
|
Gegegerda Abikokk 2008-06-30 16:44:14 |
Dots:
Võta heaks. Muide, väga kenad rullid Sul!
Ma tegin ka eile veel ühe rulli, mille täidiseks oli maasikamaitseline tarretise pulber ja vahukoor. Mul jäi hästi armas printsessilikult roosa. Lisaks läks sinna sisse ka veel kaks banaani. Loodan millalgi pildi ka lisada. Tehtud! :D Rulli tädiseks on Flora Vanilla kreem ja maasikamaitseline tarretisepulber. Aitäh idee eest Gegegerdale. :) Kaunistuseks veidi mõrudat šokolaadi ja akna tagant amplimaasikad ja õied. Kahjuks eile oli Pärnu turg maasikatest tühjaks ostetud, oleksin tahtnud neid ka rulli vahele pista. Aga maitseb nii ka hea. :P http://lh3.ggpht.com/diana.tammann/SGjNoygPm0I/AAAAAAAABr4/HsYf_9Gm89M/s400/P1010004-2.JPG www.gegegerda.blogspot.com |
|
Merit Kokaõpilane 2008-06-30 17:10:06 |
Minu maasika-mascarpone beseerull valmis juba ammu, aga unustasin siia riputada. Ma ei ole väga hea küpsetaja aga selle rulli üle on küll väga hea meel, ilus ja maitsev sai teine. Retsept siin | |
Proua Simpson Abikokk 2008-06-30 19:07:32 |
Fre:
Oh see rõõmustab mind, et ma pole ainus, kes ei suuda rullbiskviiti kohe ühe käeliigutusega ahjust välja võluda. Soovin muidugi uute katsetustega jõudu! Teatan siis ka et tegin eile elu esimese rullbsikviidi. Tulemuseks oli "kole aga hea" Aga see rullbiskviidi formaat on ikka keeruline..... |
|
Qsti Abikokk 2008-06-30 20:34:53 |
Nipitiri:
Kusjuures täitsa võimalik on ka mõlemat "ühte potti pista", nii head maitset kui välimust. :P
Ma arvan, et keegi ei suuda sind veenda selles, et zelatiin maitset täidiste puhul halvemaks ei muuda, pead lihtsalt korra proovima ja veendud selles ise. Mina olen proovinud nii ja naa, viimane kord jätsin ära, ühe siiani mu enda jaoks parima rulli täidises aga kasutasin. Ja pean tunnistama, et eelistan pigem koledat ja head kui sellist, mille tegemisel maitse välimusele ohvriks toodud. Keegi peaks mind nt tõsiselt veenma, et želatiini lisamine täidisele maitset üldse halvemuse poole ei mõjuta? |
|
Qsti Abikokk 2008-06-30 20:37:35 |
Dots:
Nii kena ja ahvatlev rullbiskviit sul! Tehtud! :D Rulli tädiseks on Flora Vanilla kreem ja maasikamaitseline tarretisepulber. Aitäh idee eest Gegegerdale. :) Kaunistuseks veidi mõrudat šokolaadi ja akna tagant amplimaasikad ja õied. Kahjuks eile oli Pärnu turg maasikatest tühjaks ostetud, oleksin tahtnud neid ka rulli vahele pista. Aga maitseb nii ka hea. :P |
|
Heleen Abikokk 2008-07-01 17:08:02 |
Minu rullkook on kõike muud, mis mina lootsin. Biskviit lagunes ära ja seetõttu hiljem tekkisid probleemid. Laen pildid ka üles, kui teada saan kuidas seda teha saab üldse.... :D (siinkohal võiks keegi vihjeid jagada, kuidas pilte üles laadida)
Aga üldiselt on söödav..õhtul kuulen teiste arvamust :) Armastus käib kõhu kaudu :) |
|
Juc Abikokk 2008-07-01 17:28:29 |
Minu SUVERULL KODUSTEST MAASIKATEST ka tehtud. Miniahjus, seega oli tegu rohem biskviittoru kui rulliga. Täidiseks maasikad js kohupiim. Väga maitsev sai. Rahul ei olnud ma sellega, et liiga palju jahu sai. Järgmisel korral teen õhulisema. Ja suurema :). http://jucjaco.blogspot.com/ |
|
Nipitiri Abikokk 2008-07-01 19:15:59 |
Heleen:
Juhend asub siin. Esmalt pead pildid kuhugi avalikku kohta üles laadima :-) (siinkohal võiks keegi vihjeid jagada, kuidas pilte üles laadida) |
|
<< < 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 > >> |