Pepita

Tiitel: Kokaõpilane

Viimased postitused

2008-09-06 10:52:12
Viimase aja lemmikpannkoogid on pmst sama retsepti järgi, mis Liiselil. Hapupiima olen asendanud 200g hapukoore ja 2,5dl piimaga Võid pole taignasse pannud ega ka sidrunhapet. Ainult 1 tl soodat. Munavalged olen ära vahustanud. Tulevad hästi kohevad ja maitsvad pannkoogid. Seistes ei vaju oluliselt kokku :)
2008-07-03 22:12:26
See rabarberirull on mu praegune lemmik. Vahel rabarbrimoos ja vahukoor :)
2008-06-30 23:01:19
Muide, see maasika-kamakreem oligi oodatult hea :)
2008-06-29 22:22:58
Kavatsen homme ära proovida selle maasika-kamakreemi. Mustikatega analoogne magustoit oli eelmisel suvel meile väga mokka mööda :)
2008-04-04 23:46:29
Annan oma katsetuse ka üles :) Seekordne pavlova tuli hästi välja :) Ei olnud nii nätske, et hammaste külge oleks jäänud (nagu mu kunagine esimene katsetus oli). Oli päris mõnus. Seest oli pehme, põhi krõbe (keerasin koogi nö tagurpidi ka). Üks koogitükk oli paras magusaannus. Ained võtsin Nigella retseptist (suhkrukogust vähendasin), aga küpsetasin Delia kraadide järgi :p Mitte taotluslikult, käisin retsepti köögiarvutist piilumas ja vaatasin viltu. Peale panin 2 dl vahukoort ja kompotikirsse. Hapumad marjad oleks peal ilmselt ikka paremad. Järgmine kord proovin siis kas kiividega.. suvel kindlasti maasikatega Pilt on muidugi kõige viimasematest räsitud tükkidest:p