Sirliiz Abikokk 2008-06-01 20:47:49 |
Mul õnneks ema poolt korraks keema lastud ja seejärel külmutatud herned, ei ole kunagi pidanud poest ostma :) | |
Liiseli Abikokk 2008-06-01 21:22:56 |
Nele:
Meil oli sama. Ma ikka lootsin, et saab järgmisel päeval veel risotopallikesi teha, aga allesjäänud risoto oli müstiliselt külmkapist haihtunud :) Hea-hea-hea oli, ei suutnud kuidagi mööda kõndida sellest ilma, et veel ühte ampsu võtaks. |
|
Põrnikas Abikokk 2008-06-01 22:02:55 |
minul oli plaanis nõgeserisoto, aga olude sunnil tuli välja hoopis suvila-külmkapi-tühjakskokkamise-ja-nõgese-risoto. nii et sisse läks lisaks nõgestele pool suvikõrvitsat, üks õun, seafilee, laim (koor ja mahl) ja päikesekuivatatud tomatid. täitsa mõnus tuli, kuigi järgmisel korral katsetan siiski midagi minimalistlikumat. | |
Vike Abikokk 2008-06-01 22:06:53 |
Proua Simpson:
Mina kasutasin oma risotto jaoks Ardo 450gr Garden Peas (valge pappkarp), Täitsa head olid. Kas keegi oskab soovitada, kust saada tõeliselt häid külmutatud herneid? |
|
Kingadraakon Abikokk 2008-06-01 22:21:51 |
Põrnikas:
ma oleks õuna ära söönud ja laimi mojito tarvis kõrvale, muu kõlab ju superhästi :) minul oli plaanis nõgeserisoto, aga olude sunnil tuli välja hoopis suvila-külmkapi-tühjakskokkamise-ja-nõgese-risoto. nii et sisse läks lisaks nõgestele pool suvikõrvitsat, üks õun, seafilee, laim (koor ja mahl) ja päikesekuivatatud tomatid. täitsa mõnus tuli, kuigi järgmisel korral katsetan siiski midagi minimalistlikumat. |
|
Amööb Abikokk 2008-06-01 22:28:23 |
Minu kukeseenerisoto Gurmaan, kes loeb kaloreid on nagu prostituut, kes vaatab kella. |
|
Põrnikas Abikokk 2008-06-01 22:51:04 |
Kingadraakon:
kusjuures mulle endale õun just meeldis, pigem suvikõrvits oli kuidagi ülearune.. Põrnikas:
ma oleks õuna ära söönud ja laimi mojito tarvis kõrvale, muu kõlab ju superhästi :)minul oli plaanis nõgeserisoto, aga olude sunnil tuli välja hoopis suvila-külmkapi-tühjakskokkamise-ja-nõgese-risoto. nii et sisse läks lisaks nõgestele pool suvikõrvitsat, üks õun, seafilee, laim (koor ja mahl) ja päikesekuivatatud tomatid. täitsa mõnus tuli, kuigi järgmisel korral katsetan siiski midagi minimalistlikumat. |
|
Moxuma Kokaõpilane 2008-06-02 15:27:50 |
Reedel sai järgi proovitud risotto kanamaksa ja suvikõrvitsaga. Vedelikku läks risottole rohkem kui retseptis antud. Minu arvates tuli esmakatsetuse kohta välja päris maitsev kuid meespool teatas, et maksaga ikka ei kõlba. Seega järgmisel korral proovin midagi teistsugust, variante õnneks jätkub. | |
Spidur Abikokk 2008-06-02 18:07:24 |
oi, see kukeseenerisoto on küll väga ahvatlev. Kust on kukeseened pärit? | |
Amööb Abikokk 2008-06-02 19:31:45 |
Spidur:
Kukeseened pärinevad 2007.a sügisesest Loksa metsast - vanaisa korjas ning tõi paar karpi meilegi. Viimane karp leidis vähemalt väärilise väljundi. oi, see kukeseenerisoto on küll väga ahvatlev. Kust on kukeseened pärit? Gurmaan, kes loeb kaloreid on nagu prostituut, kes vaatab kella. |
|
<< < 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 > >> |