Triin Abikokk 2010-08-30 14:47:14 |
jaaa. Mina ka andunud männiriiskia austajana jäin eile keskturul pika ninaga :(. Ma loodan, et neid tuleb veel. Vara ehk. | |
Üllekas Abikokk 2010-08-30 16:37:44 |
Käisime ka möödunud nädalavahetusel seenel. Läksime metsa pisikeste pangedega, sest ei uskunud eriti suurt saaki saavat. Koju tõime terve suure pesukausitäie kivipuravikke. Me pole neid kunagi nii palju saanud. Lisaks nendele veel ka pilvikuid kukeseeni, tatikaid ja ka mõned punase kübaraga puravikud. Ma arvan, et ma käisin juba peale meie pisikeste ämbrite täitumise järel mööda metsa ringi kustumatu naeratus näol. Järgmine nädalavahetus jälle plaan minna :) | |
Seenekas Abikokk 2010-08-30 20:36:26 |
Üllekas, vihjed :D . kus täpselt käisid. Tahaks kaaa...seda naeratust... | |
Üllekas Abikokk 2010-08-31 11:39:21 |
Väga täpseid vihjeid ei saa anda, sest ise tahaks ka veel seda naeratust:) Aga need seened pärinevad Viljandimaalt, Kõpu kandist. | |
Zoozi Abikokk 2010-08-31 11:47:36 |
Üllekas:
Ma seda arvasin ja lootsingi, et minust väga kaugele jäävad :D (kadeduseuss :D)
Väga täpseid vihjeid ei saa anda, sest ise tahaks ka veel seda naeratust:) Aga need seened pärinevad Viljandimaalt, Kõpu kandist. |
|
Martiina Abikokk 2010-08-31 16:00:26 |
Puravikuhooaeg on vist tõesti täies jõus. Käisin ka nädalavahetusel metsas, minu üllatuseks jõudsime ainult tavapärase ringikese algusesse, kui korvid-ämbrid juba täis said :) Nüüd proovin erinevaid puravikuroogi ja proovisin esimest korda ka seente kuivatamist. | |
Kätrin Abikokk 2010-08-31 16:17:05 |
Aniitram:
Ma olen kadedusest sini-kolla-roheline.
Kuigi ma olen maa-laps, siis meil ühtegi oma seene-marja kohta pole, seega on alati selline huupi minek, kust enamasti tühjade korvidega naaseme. Lähme ka emaga vaatame metsa sel nädalavahetusel - äkki miskit ikka leiame.
Puravikuhooaeg on vist tõesti täies jõus. Käisin ka nädalavahetusel metsas, minu üllatuseks jõudsime ainult tavapärase ringikese algusesse, kui korvid-ämbrid juba täis said :) Nüüd proovin erinevaid puravikuroogi ja proovisin esimest korda ka seente kuivatamist. http://2.bp.blogspot.com/_3xQFfkRrdgY/THzIxv01xVI/AAAAAAAAArs/wbb-r6ybOrw/s320/P8290745.JPG http://2.bp.blogspot.com/_3xQFfkRrdgY/THz6Z7CEU8I/AAAAAAAAAsM/E8gQ4HhcYrU/s640/P8310765-horz.jpg |
|
Seenekas Abikokk 2010-08-31 20:26:32 |
Kolasin täna meie metsas pärast hommikust vihastamist interneti taas mittetoimimise peale innustatuna a la maalehe artiklipealkirjast, et Põlvamaa metsad KUBISEVAD pilvikutest. Meil siin ei kubise kuskil miski. Vihma pole ka tulnud, ainult sellist hoogudega ja kiiret, mis ei tee maad märjaks, ainult niisutab pealmist viit sentimeetrit. Ilmselt leidsin üles meie metsa need kolm puravikku, kolm pilvikut ja need ca seitse metssigade poolt suts tuhnitud kukeseent, mis peale imeilusate sametvahelike leida oli. | |
Kuts Kokaõpilane 2010-09-02 16:57:13 |
Noarootsis eelmisel laupäeval oli mul üsna kobe pilvikusaak ja kukekaid oli ka, pluss mõned puravikud. | |
Seenekas Abikokk 2010-09-02 19:26:09 |
Ja Nõmme turul müüdi nii kivipuravikke kui haavapuravikke vahemikus 250-320 kr. kilo. Ilusad olid nad küll, aga hind pole küll vastuvõetav. See oli millalgi eelmine nädal. | |
<< < 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 > >> |