Krentu Kokaõpilane 2010-09-05 11:19:29 |
Käisin eile ühtede Eestit külastavate hollandlastega Bonaparte restoranis söömas. Valisin selle koha, kuna mulle on alati Bonaparte'i atmosfäär meeldinud, kuigi olen siiani vaid kohviku poole peal käinud. Sisse astudes tabas meid vänge, vabandage väjendi eest, peldiku hais. Kõikjal valitses tühjus, ühed külastajad ikka olid. Söögid oild küll head (kuigi peakoka tervitus oli üsna lahja võrreldes viimase Tchaikovsky külastusega) aga kelner oli üks noor poiss, kes oleks justkui esimest päeva tööl olnud. Ja kui mu veiniteadlik külaline küsis kelnerilt ühe veini kohta, siis kelner vastas, et "ma ei tea, ma pole seda proovinud"!!! Ma pidin häbi pärast maa alla vajuma. Kuna ma enne siit muljeid lugesin, siis panin lihtsalt enda omad ka kirja:) | |
Marju Abikokk 2010-09-06 15:06:58 |
Bistroos oli suurepärane sorbee, nii ilusasti serveeritud ja hea hinnaga ka. Muidu laps jumaldas Rucola laimisorbeed, aga seal oli otsas ja laps murest murtud. Õnneks meenus, et oli kusagil siin juttu olnud, et seal värske jäätis ja sorbee. Oligi. Ja laps oli sillas, nii maitsev ja ilus. | |
Sweedie Kokaõpilane 2010-09-07 12:07:03 |
Saime Pariisi maitsta mitmes kõrgelt hinnatud kohas suussulavaid makroone ja tartelette ning pärisin ka kohvikupidajate endi käest järgi, kuna sidrunimakroonid ja tartelette'd ehk koogid olid väga vängelt sidrunised, siis eranditult kõik ütlesid, et need ongi mõeldud nii-öelda esimese ampsuna suu puhastamiseks teistest maitsetest.
Lihtsalt kaitstes vängeid sidrunimakroone. Ise tehes tegin nad pisut pehmema maitsega ning suur ports kadus minutitega laualt, naabridki lendasid lõhna peale kohale ja käskisid oma kohviku püsti panna :D nüüdseks on nad nende põhitellijad :) Minu hõrgutised: http://retseptikatel.blogspot.com |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2010-11-07 09:21:07 |
Mul midagi tarka öelda polegi, aga tahtsin lihtsalt mainida, te Foorumi Bistroo on ääretult mõnus hommikusöögi nautimise koht - kohv on hää, saab värskeltpressitud mahla ja saiakeste valik on korralik. Lisaks on see kohe trammipeatuse kõrval, nii et pärast saab kihku-kähku tööle sõita ;) | |
Zoozi Abikokk 2010-11-07 10:05:09 |
Mulle ka meeldib :) Iga kord kui trenni tulen või lähen, tekib suur kiusatus sisse astuda ja maiustada. Pean tunnistama, et eks ma vahest annan kiusatusele järele ka :D | |
Zapxpxau Abikokk 2011-06-12 18:19:27 |
Kolmapäeval võtsin Foorumis Bonaparte bistroos kerge lõuna, singi-juustuga einecroissant, mustikajäätis ja latte. Croissant oli maitsev ja täidisega polnud kokku hoitud. Koos maasikate, lehttainapõhja ja kastmega serveeritud mustikajäätis oli ka hea, oli tehtud vist ilma munaseguta? Latte oli korralikus suures kruusis ja kõik kokku läks ainult 5€. Pärast ostsin veel kaasa mandlicroissante ja pistaatsia-šokolaadisaiu. Väga rahul. | |
Pozataja Abikokk 2011-06-13 20:36:09 |
minumeelest peaks mustikajäätis olema ikka munakollase põhjal või oli see hoopis sorbee nime all? ma täpselt ei mäleta millist aga mõnda külmutatud toodet tehakse nii muna- kui sorbeepõhjal (koos). | |
Kätrin Abikokk 2011-07-15 08:39:03 |
Bonabarte avas nädalapäevad tagasi uue deli-poe/kohvikukese Tartu mnt 10. Ütlesid eile ise, et elavad alles sisse, seetõttu ka ei reklaami veel väga. Pakuvad oma saiakeste valikut, on ka bistroos ettevalmistatud einevõilevad ja salatid. Miski aeg sügise poole saab ka hommikuputru ning lõunasuppi. Väga armas ja ilus Bonabartelik koht ning olen kohe ekstrarõõmus, et töökoha lähedale ka lõpuks mõni tõeliselt hea kohvik tuli. Eile ostsime sealt kaasa nende Bellini rulli, mis mulle eriti meeldis, kuna taina osa meenutas maitselt ja tekstuurilt kõvasti Cafe Anglaisi shokolaadirulli oma ja see on mu suur lemmik alati olnud. | |
Karnivoor Abikokk 2011-10-21 13:20:32 |
Midagi on lahti Bonaparte bistrooga. Päevapraed on küll meeldivad ja vaheldusrikkad, aga saiakeste valik kiratseb (mõni päev ei ole neid üldse juurde tehtud!!) ning Nizza salatis on nt anchhovised kiludega asendatud ja lihase tuunikala asemel on kassitoit... Kurb, kui siit see allakäik algab :( | |
Spiidi Abikokk 2011-10-21 14:17:47 |
Mina olen alati olnud Bonapate suur austaja, olid ajad kui ma käisin iga lõuna KUMUs lõunat söömas ja üle päeva õhtul vanalinnas kohvikus raamatut lugemas ja teed joomas. Aga viimasel ajal, siis kui nad laienema hakkasid ja Foorumi (ning nüüd SEB maja) bistrood avasid, siis ma olen täheldanud, et kõik ei ole enam nii hea, kui varem. Nüüd ma satun järjest rohkem Vertigo Gourmet väiksesse poodi. | |
<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 > >> |