BONAPARTE kohvik-restoran, Pikk tn 45; Bistroo Foorumi keskuses

Kärt
Abikokk
2009-08-12 15:44:53
Käisime ka täna bistroos lõunatamas. Mina võtsin külmsuitsulõhe ja avokaadosalati ja meeslemmik Pariisisalati upumunaga. Portsud on korralikud ja salatid oli mõlemad väga maitsvad. Teeninduse osas ei ole ka mingeid etteheiteid. Märkasin, et neil oli makroone müügis võtsin neid ka maitseks (pole kunagi varem võimalust olnud). Olid väga head, ma muidugi ei tea öelda, kas olid õiged või mitte. Aga üle kahe-kolme ei sööks, üsna magusad olid. Meie jäime igaljuhul väga rahule.

Kahekesi Kalamaja köögis

Zoozi
Abikokk
2009-08-19 14:27:31
Lõunatasime täna lastega bistroos. Laste sõnul oli seal maailma parim jäätis ja kaneelisaiad. Mees võttis päevapakkumise - lõhe, kuskussi ja aasiapärase kastmega. Olevat väga maitsev. Ise maiustasin caffe latte ja mille-feuillega. Jäime rahule nii toidu kui ka teenindusega.

Zoozi tegemised

Eva
Abikokk
2009-08-19 15:14:22
Zoozi:
Lõunatasime täna lastega bistroos. Laste sõnul oli seal maailma parim jäätis ja kaneelisaiad.
Sinu lastega nõus - tõesti väga maitsev jäätis on seal.

http://www.perenaine.ee/

Ristl
Kokaõpilane
2009-08-21 16:20:05
Käisin ka ühel laupäevasel päeval selles uues Forumi bistroos kohvil. Kuna aega oli vähe, tellisime mõlemad võileiva (mis olid letis valmis) ja latte ning cappuccino. Peale meie oli veel vaid 1 laudkond, kes juba oma toidu kätte olid saanud. Pidime oma võileibu ja kohvi ootama 10 minutit! (võtsime aega, sest seda oli napilt) Ning kohv oli lauda jõudes jahtunud :( Rohkem ei ole tahtmist minna.

Ablas miisu.

Kätrin
Abikokk
2009-08-21 16:41:26
Meie käisime eile. Võtsime salatit, mis olid väga head ja portsud suured. Teenindus oli meeldiv ning kaasa ostetud latte, cannelled ja macroonid kah maitsvad. Lähen kindlasti uuesti. Arvestades minule eelnevat postitust, on muidugi kahju, et teenindus kõigub :(

Kätrini kokkamispäevik

k2q
Kokaõpilane
2010-05-05 22:45:51
Mina käisin täna ja ei jäänud absoluutsel rahule. Võtsin teenindaja poolt kiidetud falafeli pitaga.Küsisin veel,et milline on ja siis seletati,et kikerherne kotletikesed pita saia sees koos salatiga. Lauda toodi aga hamburgeri saial olevad kaks hiiglast pihvi ja maitse oli ka olematu. Võtsin siis veel jäätist,-musta leiva ja teise palli shokolaadi-kirsi.Leiva oma oli täiesti maitsetu ja shokolaadi-kirsi omas ei olnud kirsi lõhna ka mitte.
Vernanda
Abikokk
2010-06-05 14:20:19
ma käisin täna, lapsega. liiga palju inimesi ei olnud, aga saiakesed olid endiselt heal tasemel. ja lapsel lõbustust, mis on ka oluline. pr Kajakas just kiitis neid falafele, ma mõtlesin neid isegi jgm kord proovida, nüüd ei teagi kohe...

Da Vahtra Residence

Kajakas
Abikokk
2010-06-07 10:26:30
ähh, minu fafafelid olid küll väga hea maitsega ja pital ikka mitte burgerisaial, salatit oli ka rohkesti. Ma ikka kogu söömise aja mõmisesin mõnust, mees juba hakkas keelama. Et ilmselt on maitsed ikka väga erinevad. Mehe omlett oli ka üliülimaitsev.

proua söögisõltlane

Meringue
Abikokk
2010-06-07 13:46:42
Kajakas:
ähh, minu fafafelid olid küll väga hea maitsega ja pital ikka mitte burgerisaial, salatit oli ka rohkesti. Ma ikka kogu söömise aja mõmisesin mõnust, mees juba hakkas keelama. Et ilmselt on maitsed ikka väga erinevad. Mehe omlett oli ka üliülimaitsev.
Kusjuures, minu arvates on Bonaparte (kohviku osa) alati olnud kergelt muutliku kvaliteediga. Tallinnas elasin aastaid seal lähistel ning praktiliselt iga luapäev tõime koju sealseid saiakesi. Enamasti oli nad muidugi väga maitsvad. Aga samas juhtus ka seda, et pidime kohvikust tühjade kätega tagasi jalutama, kuna saiakesed olid ikka väga vormist ära ja hädised. Ka minu lemmiku (õunasaia) täidise hulk ja konsistents (olid seal õuna tükid või moos) sõltus vist tööl olnud kondiitrist. Ja mõni päev nad lihtsalt maitsesid hoopis paremini kui teisel. Selliste hindadega oleks oodanud ikka ühtlasemaid tulemusi... Nii et olgugi, et mu kogemus põhineb vaid saiakestel, siis mulle ei tundu üldse ulmeline, et üks inimene võiski saada seal jube head falafeli ja teine jälle suhteliselt maitsetut. Aga samas üldmulje sellest kohast on ikka positiivne. Nii maitsvaid ja värskeid lehttaigna-saiakesi (maakeeli :D) ei ole mina kuskil mujal Eestis kohanud.

Köögikatsed

Pille
Nami-Nami peakokk
2010-06-21 11:22:43
Kajakas:
ähh, minu fafafelid olid küll väga hea maitsega ja pital ikka mitte burgerisaial, salatit oli ka rohkesti. Ma ikka kogu söömise aja mõmisesin mõnust, mees juba hakkas keelama. Et ilmselt on maitsed ikka väga erinevad.
Peab järgmisel korral proovima. Ma satun sinna Foorumi Bistroosse päris tihti, sest asukoht on mugav ja lapsega pääseb kenasti ligi :) Paar korda oleme Kristjaniga seal nädalavahetusel hommikusööki söömas käinud, on ka meeldinud. Aga sealset spinatipirukat ma enam ei telli. Liiga, noh, rohelise maitsega :O. Kui seal ka on mingit (feta)juustu täidisesse lisatud, siis sellistes kogustes, mida mina tuvastada ei suuda. Ning vanalinna kohvikus nägin lõpuks ka nende "cannelled" ära. Jutumärgid on meelega pandud - ni need olid niiiii imetillukesed ja lössis, et ajas kohe naerma :)

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 >>