Mustsõstar Kokaõpilane 2008-09-30 14:06:17 |
Korjasin suures õhinas imeilusaid punaseid pihlakaid ja samuti vastupandamatuid kibuvitsamarju. Nüüd otsin retsepte, kuidas neid hoidistada. kas kellelgi on head ideed/ettepanekut? | |
Pille Nami-Nami peakokk 2008-09-30 14:17:59 |
Mustsõstar:
Nami-namis retseptikogus olevad pihlakaretseptid ja pihlakahoidised. Ja foorumiteema pihlakate kohta.
Nami-nami retseptikogus olevad kibuvitsamarjatoidud ja kibuvitsamarjahoidised.
Korjasin suures õhinas imeilusaid punaseid pihlakaid ja samuti vastupandamatuid kibuvitsamarju. Nüüd otsin retsepte, kuidas neid hoidistada. kas kellelgi on head ideed/ettepanekut? |
|
Mustsõstar Kokaõpilane 2008-09-30 14:47:49 |
Aitäh, Pille! uurin kohe neid viidatud kohti lähemalt. Olen üsna uus nami-nami kasutaja ega tea veel kõiki siinseid salakohti :) Üritan siis tulemused ka pildile püüda ja siis siia üles panna. | |
Pille Nami-Nami peakokk 2008-09-30 21:22:53 |
Mustsõstar:
Ei ole midagi :) Ma peaks tegelikult kirjutama pikema jutu teemal "Kuidas efektiivselt retsepte otsida ja Nami-namis orienteeruda" ;)
1,5 kg kõrvitsat lõpetas eile õhtul ingveri-kõrvitsamarmelaadina. Väga huvitava maitsega meeldiv moos sai:
Aitäh, Pille! uurin kohe neid viidatud kohti lähemalt. Olen üsna uus nami-nami kasutaja ega tea veel kõiki siinseid salakohti :) Üritan siis tulemused ka pildile püüda ja siis siia üles panna. |
|
Hexy Abikokk 2008-10-03 18:42:02 |
mina tegin vahepeal pohlamoosi (verivorsti kõrvale) ja õunamarmelaadi. | |
Ussicke Abikokk 2008-10-03 20:00:28 |
9 purki tomatikompotti :) Quattro Stagioni spets hoidisepurgid on supersuurepärased hoidistamiseks, kõksti võtsid vaakumi sisse ja puha. | |
Põrnikas Abikokk 2008-10-04 00:33:40 |
mina tegin vahepeal potitäie õunamoosi kardemoniga (tõsiselt mõnus värk) ja potitäie õunamoosi ingveriga. | |
Merilin Abikokk 2008-10-04 12:41:26 |
Põrnikas:
Ma paluks nüüd kiiret õunamoosiabi :)
Ingveriga leidsin eestpoolt õpetussõnad üles, aga kuidas toimida kardemoniga koguste poolest ja millist kardemoni kasutada? mina tegin vahepeal potitäie õunamoosi kardemoniga (tõsiselt mõnus värk) ja potitäie õunamoosi ingveriga. Pisike ja Pisut Segi, teadagi... |
|
Põrnikas Abikokk 2008-10-04 14:58:44 |
Thredahlia:
mina kasutasin tavalist javatatud kardemoni. lisasin kunagi keetmise lõpu poole ja üsna umbes-maitse järgi.
ja märgin igaks juhuks, et lisasin moosile ka ühe sidruni mahla ja koore. (aga eelmisel aastal tegin ilma sidrunita ja oli ka tore). Põrnikas:
Ma paluks nüüd kiiret õunamoosiabi :)
Ingveriga leidsin eestpoolt õpetussõnad üles, aga kuidas toimida kardemoniga koguste poolest ja millist kardemoni kasutada?mina tegin vahepeal potitäie õunamoosi kardemoniga (tõsiselt mõnus värk) ja potitäie õunamoosi ingveriga. |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2008-10-04 22:34:12 |
Minu viimase paari päeva moosid: kõrvitsa-ebaküdooniamoos (see siis juba teine kõrvitsamoos pärast seda ülalmainitud kõrvitsa-ingverimoosi), ebaküdooniadžemm vanilliga, õuna-arooniamoos, pirni-pohlamoos. | |
<< < 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 > >> |