Muffinid - muhvikesed

Katukatu
Kokaõpilane
2009-06-06 10:21:38
Aitäh-aitäh Pille! Ma vist teen need krehvtised shokolaadimuffinid ilma tsillita ja siis apelsinikoort, natuke mahla ja natuke tükke ka sisse. Ma mõtlesin kaneeli peale, sest mul kipub tunne olema, et sinna on natuke nagu mingit vürtsi-särtsu juurde vaja. Aga nii vähe, et peaaegu tunda poleks. See shokolaad mis mul on, on üsna mahe, kuigi väga tume. Eks ma taina pealt vaatan, kuidas maitseb ja mis särtsu ma juurde sokutan :) Ja need rabarbrimuffinid ja maasika-shokolaadimuffinid ajavad mul juba pildi peal näpud sügelema.... Kui piknik läbi, siis anna teada, mis ma kokku tegin ja kuidas maitsesid :) Ilusat laupäeva!!!
Marit
Abikokk
2009-06-07 18:39:58
Mina tegin ka juba teistkordselt Pille maailma parimaid rabarbrimuffineid, väga head said!!! Ja need Qattusa tehtud maasika-shokolaadimuffinid näevad väga isuäratavad välja, maasika hooajal lähevad kindlasti tegemisele.

Magusad fotod

Martiina
Abikokk
2009-06-07 20:15:47
Mina tegin ka täna Pille rabarbrimuffineid. Taaskord. :) Väga maitsvad muhvikesed! Seekord siis ema soovil, et tal oleks homme külalistele midagi pakkuda. Lisaks tegin veel pitsamuffineid. Tegin Ragne algretsepti järgi, aga ainult singi asemel, nagu seal öeldud on, lisasin tükeldatud singi, juustu, paprika ja ananassi. Kõik hästi väikesteks tükkiteks hakituna(sh juust) ja segasin taigna sisse. Said väga maitsvad muffinid. Ananass sobis nii hästi neisse! :)
Katukatu
Kokaõpilane
2009-06-14 21:43:25
Nii, nüüd on tehtud apelsini-sokolaadi muffineid lausa kaks korda. Kasutasin seda shokolaadimuffinite retsepti aluseks: http://www.nami-nami.ee/recipe.php?q=detail&pID=1943. Kaerahelbed jätsin välja ja panin rohkem jahu ja vähem suhkrut. Sisse riivisin apelsini koort ja siis panin ka viljaliha tükke. 12 muffini kohta 1 väikese apelsini koor ja viljaliha. Hirmus hea sai kui kasutasin pooleks tumedat shokolaadi ja tumedat maapähklitega shokolaadi. Kahjuks esimene kord said need väga kähku otsa ja teine kord pistsin kohe kotti ja viisin külakostiks.
Qattusa
Kokaõpilane
2009-06-20 19:24:10
Tegin ka lõpuks Pille Maailma parimaid rabarberimuffineid. Kui kommentaaridest võis lugeda, et kasutaja Ullikesel tuli muffineid tervelt 18, siis minu tuli täpselt poole vähem-üheksa. Enda arust panin küll kogused täpselt, kuid eks siis midagi natukene nihu läks. Kuid muffinid tulid väga mõnusad pehmed ja mahlased, kuid minusugusele magusaarmastajale siiski natukene liiga hapukad. See muidugi ei tähenda, et nad ruttu otsa ei oleks saanud. :)
Zoozi
Abikokk
2009-07-05 14:15:07
Tegin täna Pärnusse kaasa tüümianimuffineid. Täitsa mõnusad tulid!

Zoozi tegemised

Kätrin
Abikokk
2009-07-05 20:24:13
Tegin kaks päeva järjest halvaa muhvineid. Küll mitte siinse retsepti järgi, kuna juubelitordipulbrit polnud aga tegin muhvini taina ja halvaad sisse. Said väga head. Pehmed, magusad, mõnusad, mahlased. Kohe kaks päeva järjest 2 pannitäit korraga- nii head.

Kätrini kokkamispäevik

Kiilike
Abikokk
2009-07-05 21:52:24
tegin paar päeva tagasi siinse retsepti järgi kamamuffineid .. aga panin veidi rohkem kohupiima ja sellest tingitult ka jahu ning lisaks kirsse ja valget šokolaadi :P

kiilikese köögikatsetused

Sinner
Kokaõpilane
2009-07-05 22:30:59
Sai proovitud ka neid maasika-šokolaadimuffineid. Esimesel korral tulid head välja, teisel korral jäi nagu midagi puudu ja vajusid jubedalt kokku. Maitset see aga ei riku ning nad on ikkagi ühed parimad küpsetised, kus maasikas sees.
Tiina
Abikokk
2009-07-05 23:29:43
Sinner:
Sai proovitud ka neid maasika-šokolaadimuffineid. Esimesel korral tulid head välja, teisel korral jäi nagu midagi puudu ja vajusid jubedalt kokku. Maitset see aga ei riku ning nad on ikkagi ühed parimad küpsetised, kus maasikas sees.
Ma ka tegin neid, aga erilist muljet ei jätnud. Ehk seetõttu, et kasutasin tumeda šokolaadi asemel tavalist piimašokolaadi. Sellised magusad ja iseloomutud muffinid olid.

Gruusia köök on siiski üle kõige!

<< 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 >>