Ullike Abikokk 2009-07-06 10:53:50 |
Vahepealse pika nädalavahetuse jooksul sai tehtud Halvaamuffineid ja toorjuustugrasuuriga kohvimuffineid. Esimesed olid liiga magusad (tehtud juubelitordi baasil) - ehk peaksin K2trini eeskujul tegema neid hoopis muffinipulbriga? Seevastu kohvimuffinid tulid vägagi nämmad.
Eile sai tehtud ka britta-maasikakooki, aga erilist muljet ei avaldanud. Põhjus ilmselt minu nõmedas suvekodu-ahjus, kus küpsetamine nõuab tõelist vaprust ja kannatust. Besee osa jäi madalaks ja inetuks ning seetõttu otsustasin ka peale panna vahukoort ja maasikaid. Ega maitsel viga ei olnud, oli vaid VÄGA magus. Oma osa magususele andis ilmselt ka see, et kasutasin mitte aia- vaid metsamaasikaid. Kindlasti proovin aga seda veel linnas kunagi teha. Ei tea vaid, millega talvel maasikaid asendada (mulle ei meeldi kasutada külmutatud marju)? Söömine on ainuke töö, mis toidab |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2009-07-24 22:31:59 |
Tegin selliseid veidi teistsuguseid muffineid eile: kirsi-martsipanimuffinid. Leigelt olid veidi pudedad, aga jahtunult väga mõnusad ja martsipanised-kirsised: | |
Kätrin Abikokk 2009-07-25 09:04:23 |
Kasutasin leivaküpsetamise ahjusoojust ära ja pistsin leivale seltsiks halvaamuhvinid. Need on head küll. Nüüd sätin turule, et vaarikaid tuua muhvinite jaoks- huvitav, kas see maailma parimate rabarbri muhvinite retsept sobiks vaarika-muhvinite põhjaks? Mõlemad ju suht hapukad viljad ja vesised ka. | |
Pille Nami-Nami peakokk 2009-07-25 09:59:35 |
K2trin:
Usun, et küll. Ma pole kaneeli-vaarika kooslust eriti katsetanud, aga Kristjan väidab, et sobivad kenasti kokku.
Kasutasin leivaküpsetamise ahjusoojust ära ja pistsin leivale seltsiks halvaamuhvinid. Need on head küll. Nüüd sätin turule, et vaarikaid tuua muhvinite jaoks- huvitav, kas see maailma parimate rabarbri muhvinite retsept sobiks vaarika-muhvinite põhjaks? Mõlemad ju suht hapukad viljad ja vesised ka. |
|
Martiina Abikokk 2009-07-26 19:00:24 |
Tegin Maailma parimate rabarbrimuffinite retsepti järgi kirsimuffineid. Maitses imehea nii minu kui mehe arvates. Soovitan proovida! :) | |
Kätrin Abikokk 2009-07-26 21:23:52 |
Mul on väga muhvini tähe all taaskord. Reedel tegin halvaamuhvineid ja täna maailma parimate rabarbrimuffinite järgi vaarikamuhvineid :D kaneeli jätsin välja. Said ülihead. Lisaks tegin fetajuustumuhvineid- ka need olid head. | |
Redfox Abikokk 2009-07-29 22:37:52 |
ainult porgandimuffineid olen teind sõpradele aga mulle ei meeldi keeksilised ja muhvid kohe üldse. möhh. pehmed magusad ja ....põle toit. mögin. | |
Namilla Kokaõpilane 2009-08-18 14:27:09 |
Muffinid pabervormides kinni - miks nii? Olen muffineid pabervormides teha mõned korrad proovinud ja ALATI on mul muffinid vormi külge kõvasti kinni jäänud. Mida ma olen valesti teinud ehk teisiti küsides: kuidas pabervorme TÄPSELT kasutama peab? | |
Zapxpxau Abikokk 2009-08-19 13:55:29 |
Namilla:
See peabki nii olema. Pabervormid on ühekordse kasutusega ja rohkem esteetilise eesmärgiga.
Kui ei soovi pabereid muffinite ümber, siis kasuta lihtsalt õlitatud vormi.
Muffinid pabervormides kinni - miks nii? Olen muffineid pabervormides teha mõned korrad proovinud ja ALATI on mul muffinid vormi külge kõvasti kinni jäänud. Mida ma olen valesti teinud ehk teisiti küsides: kuidas pabervorme TÄPSELT kasutama peab? |
|
Kiilike Abikokk 2009-08-21 22:04:03 |
Tegin eile siinse retsepti järgi lihtsaid mustikamuffineid, mõnusad olid :) Aga muutsin niipalju retsepti, et suurendasin koguseid kahekordseks ning kaunistasin valge šokolaadi ja mustikatega. | |
<< < 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 > >> |