Juc Abikokk 2009-06-12 19:41:35 |
Tegin eile siis ise ka kondenspiimaga koogi, nagu siin Brasiilias kombeks - mango-toorjuustukoogi . Tuleb tunnistada, et maitses suurepäraselt ja kondenspiima maik ei olnud üldse üle!
http://jucjaco.blogspot.com/ |
|
Zoozi Abikokk 2009-06-12 19:49:40 |
Juc:
Kindlasti proovin teha :)
Tegin eile siis ise ka kondenspiimaga koogi, nagu siin Brasiilias kombeks - mango-toorjuustukoogi . Tuleb tunnistada, et maitses suurepäraselt ja kondenspiima maik ei olnud üldse üle! http://3.bp.blogspot.com/_JnSHFgYY65I/SjHrqpOtoiI/AAAAAAAACKc/1OmDSrIWd7c/s320/P1080796.JPG |
|
Redfox Abikokk 2009-07-31 21:03:58 |
seda normaalset kondenspiima venelased putkades müüvad. Ma soovitaks tulla külla siia Kopli turule sest siin on huvitavat kraami. | |
Pille Nami-Nami peakokk 2009-09-26 20:27:52 |
Tziiki:
Ullike:
ma olen teinud kõrvitsakooki dulce de lechega-väga mõnus sai...
aga koogikattena ehk...Käisin eile siis esimest korda (:rolleyes) rotermanni turul ja nagu alati - kui on midagi ennenähtamatut - pean selle ära ostma. Seekord siis "metsiku piisoni salooni" DULCE DE LEHCE . Koostises: piim (70%), suhkur(30%), naturaalne vanillikaun (0,02%). Pärimise peale, et kas tegemist on siis kodukootud kondenspiimaga, oskasid tütarlapsed vastata vaid, et see maitseb natuke nagu lehmakomm. Nii minulik - ostsingi ära. Nüüd mõtlen, et mis sellega siis teha ...paljalt päris vitsutada ka ei taha - on tõesti magus nagu lehmakomm+vanill :):) On kellelgi häid mõtteid? Zapxpxau:
Tee jäätist näiteks. Veel võid pista küpsiste vahele täidiseks või määrida hommikul rõstsaiale. |
|
Eva Abikokk 2009-09-27 13:07:37 |
Pane otsingusse ja saad väga suures koguses erinevaid retsepte, see on lääne kokanduses väga levinud komponent. | |
Kait Abikokk 2009-09-27 15:57:26 |
Pille:
Leidsin sama õpetuse järgi tehtud õpetuse, kus ka pildid juures : Not Quite Nigella
Kui see tulemus on sama, mis koos purgiga kondenspiima keetes, siis nii ju poole kiirem variant. Purki tuleb ikka oma 3 tundi keeta, see siin valmib väidetavalt 1-1,5 tunniga. Siin on David Lebovitzi (kondenspiimast) õpetus, kuidas seda maiust kodus ise teha. [b][i]Üks hea keretäis kulub alati ära!\nkokkamine.blogspot.com |
|
Ullike Abikokk 2009-09-28 09:47:37 |
Pille:
Täpsustan veidi: Lähemal mekkimisel ei ole see siiski mitte lehmakommi, vaid pigem koorevenise :):) maitsega! Tziiki:
Ullike:
ma olen teinud kõrvitsakooki dulce de lechega-väga mõnus sai...
aga koogikattena ehk...Käisin eile siis esimest korda (:rolleyes) rotermanni turul ja nagu alati - kui on midagi ennenähtamatut - pean selle ära ostma. Seekord siis "metsiku piisoni salooni" DULCE DE LEHCE . Koostises: piim (70%), suhkur(30%), naturaalne vanillikaun (0,02%). Pärimise peale, et kas tegemist on siis kodukootud kondenspiimaga, oskasid tütarlapsed vastata vaid, et see maitseb natuke nagu lehmakomm. Nii minulik - ostsingi ära. Nüüd mõtlen, et mis sellega siis teha ...paljalt päris vitsutada ka ei taha - on tõesti magus nagu lehmakomm+vanill :):) On kellelgi häid mõtteid? Zapxpxau:
Tee jäätist näiteks. Veel võid pista küpsiste vahele täidiseks või määrida hommikul rõstsaiale. Söömine on ainuke töö, mis toidab |
|
Kiilike Abikokk 2010-03-07 21:50:47 |
Minu eilne kondenspiima tegemise katsetus lõppes ... alles päris lõpus ehk meil valmisid lehmakommid :) Selgituseks ehk niipalju, et ei meeldinud mulle see kondenspiima värv ja nii läksingi lõpuni välja .. | |
Ragne Abikokk 2010-03-07 22:51:52 |
Kiilike:
...nii ilusa kujuga kommikesed. Mis vormi need tegid?
Minu eilne kondenspiima tegemise katsetus lõppes ... alles päris lõpus ehk meil valmisid lehmakommid :) Selgituseks ehk niipalju, et ei meeldinud mulle see kondenspiima värv ja nii läksingi lõpuni välja .. http://farm5.static.flickr.com/4008/4414015351_dcc8a0a11b_m.jpg |
|
Fre Abikokk 2010-03-08 16:27:21 |
Mida selle mittemagusa kondenspiimaga tehakse, meil mees ostis kogemata ühe purgi. | |
<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 > >> |