Pille Nami-Nami peakokk 2010-10-05 13:02:47 |
Minukiisu:
Mul pea hetkel nohust paks, aga ma võtaks ca 500 g vast? Oleneb sellest, kui vesine kõrvits oli :)
Kas keegi oskab öelda ,kui palju toorest kõrvitsat võrdub kõrvitsapüreega.See tähendab,et keetsin kõrvitsa püreeks ja panin purki,kui palju ma pean püreed võtma ,et vastaks nt retseptis öeldud 700 g toorele kõrvitsale. Vastusega kiire,sest kooki vaja teha täna. Ette tänades Kodukana:
Rösti kõrvits ära ja siis tee nt kõrvitsapräänikuid ja magusat või soolast kõrvitsapirukat. Või siis lihtsalt ingveri-kõrvitsamarmelaadi.
mul on alla kilone muskaatkõrvitsa jupp ning ingverit.... mida head neist saaks teha? laps ei tohiks aru saada, et kõrvits toidus, muidu pistaks üürgama ja keelduks, isegi magusast.. |
|
Kodukana Kokaõpilane 2010-10-06 16:15:04 |
tegin muffineid. aga suhkrut vist panin liiga vähe ja jäid natuke magedavõitu. kahtlen, kas laps neid sööb, sest vist riivisin liiga suure riiviga ja nüüd on oranzhid triibud ilusti muffinites. kahtlane kraam lapse arust. aga kui aus olla, siis ma arvan, et ma sain turutädilt küll oma muskaatkõrvitsaga petta. täpselt tavalise kõrvitsa maitse ja lõhn oli, ainult värvilt oli tumedam. | |
Pille Nami-Nami peakokk 2010-10-08 09:14:12 |
Tänases EPL-is jagab kõrvitsaretsepte Mari-Liis: Suur, suupärane, suurepärane. (Vihjeks niipalju, et mina põikasin kolmapäeval läbi Vikerraadio stuudiost, kus rääkisime toimetaja Krista Taimiga "sisse" kaks saatelõiku kõrvitsast, mis peaks eetrisse minema millalgi järgmisel nädalal) | |
Marit Abikokk 2010-10-12 20:06:08 |
Minul valmisid kõrvitsast nami-nami kõrvitsapräänikud, millele lisasin natuke halvaad, väääga maitsvad! Veel sai tehtud kõrvitsasaia, mis sa väga kiiresti otsa, samuti imehea! | |
Kärt Abikokk 2010-10-18 15:22:05 |
Tegin ka kõrvitsaküpsiseid, väga sarnased Pille omadele aga retsept usa-stiilis ehk üsna magus. Vähendasin küll suhkrukogust algses retseptis antule aga oleks vabalt veel vähem võinud panna (suhkrut samapalju retseptis kui kuivaineid on ikka jõhker :o) | |
Kokkamas95 Abikokk 2010-10-23 10:03:46 |
Sügisvärvides karamelline kõrvitsakook | |
Mari-Liis Abikokk 2010-11-02 09:31:35 |
Lisaks viljalihale saab ka seemned koos kestadega maitsval moel ära kasutada. Röstitud kõrvitsaseemned. | |
Pille Nami-Nami peakokk 2010-11-11 11:58:46 |
Ajakiri Oma Maitse, oktoober 2010: Haldjatemaa pidumenüü, sh järgmised retseptid: Kõrvitsasupp (Retsept BBC-s) Kõrvitsagratään (Angeelika Kangi retsept, retsept nüüd ka Nami-Namis) Pastavorm kabatšoki või kõrvitsaga (Retsept BBC-s, retsept nüüd ka Nami-Namis) Kõrvitsakarri kikerherneste ja spinatiga (Retsept BBC-s) Kõrvitsakook (Retsept BBC-s) Kõrvitsapoolkuud (Angeelika Kangi retsept) | |
Marit Abikokk 2011-01-08 23:07:53 |
Täna hommikul maiustasime kõrvitsa pannkookidega-said väga maistvad! Küpsetasin ka väikese kaneelise hõnguga kõrvitsarullbiskviiti, kus vahel kreemjas toorjuustutäidis-kiidan samuti! | |
Jaanikaant Abikokk 2011-01-18 12:21:34 |
Mõnus mahe kõrvitsasupp, mis kaunistas meie jõululauda esimese käiguna. | |
<< < 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 > >> |