Raamatud toidugurmaanidele

Tiina
Postitusi: 1340
Abikokk
2014-01-07 23:47:00
Need ei ole just täpselt gurmaanide raamatud, sest räägivad ennekõike sellest, kuidas me peaksime sööma ja miks me valesti sööme. Aga huvitavad teosed mõlemad: Michael Pollan "Toidureeglid" ja Brian Wansink "Arutu söömine".

Gruusia köök on siiski üle kõige!

Liiseli
Postitusi: 256
Abikokk
2014-03-08 22:49:32
Huvitav ja kasulik, ent õõvastav lugemine on M. Mossi "Sool, suhkur, rasv". Kehv tõlge. Kirjastuselt "Helios".
Zapxpxau
Postitusi: 1409
Abikokk
2014-03-11 20:32:41
Liiseli:
Huvitav ja kasulik, ent õõvastav lugemine on M. Mossi "Sool, suhkur, rasv". Kehv tõlge. Kirjastuselt "Helios".
"Sool, suhkur, rasv" on mul ka kindlalt nimekirjas, mida vaja lugeda.

Zap*

Pille
Postitusi: 16230
Nami-Nami peakokk
2014-04-06 21:31:59
NIIIIIII tore nimekiri: 10 Novels Every Food-Lover Should Read

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Tiina
Postitusi: 1340
Abikokk
2014-08-14 13:07:38
Väike ülevaade raamatust, mis sisaldab retsepte, mis on inspireeritud Jane Austeni romaanidest ja kirjadest (inglise keeles): Dinner with Mr. Darcy: Recipes from Jane Austen’s Novels and Letters. Artiklis toodud retseptid ja eriti pildid on igatahes väga isuäratavad.

Gruusia köök on siiski üle kõige!

Tiina
Postitusi: 1340
Abikokk
2014-08-19 01:29:03
Kõigile, kellele meeldib restoranis söömas käia ja kõigile teistele, kellele meeldib hea toit ja neile ka, kes naudivad head jutustamisoskust - Ruth Reichli "Küüslauk ja safiirid" on just õige lugemine. Lisaks sellele on lappeliha saladus lahendatud!

Gruusia köök on siiski üle kõige!

Pille
Postitusi: 16230
Nami-Nami peakokk
2014-08-19 12:59:38
Tiina:
Kõigile, kellele meeldib restoranis söömas käia ja kõigile teistele, kellele meeldib hea toit ja neile ka, kes naudivad head jutustamisoskust - Ruth Reichli "Küüslauk ja safiirid" on just õige lugemine.
Ma ka kiidan, mõnus raamat oli!

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Tiina
Postitusi: 1340
Abikokk
2014-09-10 00:49:53
Lugemissoovituse blog on teinud kena nimekirja ilukirjanduslikest raamatutest, kus on pikemalt juttu söögist ja söögitegemisest: Soovitavalt lugeda täis kõhuga. Lisaks on ka mõned neist raamatutest pärit retseptid.

Gruusia köök on siiski üle kõige!

Fre
Postitusi: 1233
Abikokk
2014-10-04 01:40:17
Ega keegi ei ole sattunud lugema/sirvima neid raamatuid? Tunduvad huvitavad aga ei tea kas tingimata kohe ostma peaks, hea meelega näiteks laenutaks või kuulaks muljeid? Juhuks kui lingid kunagi "katk lähevad" siis raamatud on Pollan "Cooked" ja Behr "50 foods". Ja
Tiina
Postitusi: 1340
Abikokk
2015-07-24 22:44:10
Carl Mothanderi kirja pandud "Kulinaarsed vested" on sajanditagune toidublogi. Ta kirjutas 1920ndatel toiduvesteid Rootsi ajalehtedele. Väga muhedad vested ja kui raamat läbi sai, oli väga kahju, oleks tahtnud neid veel ja veel lugeda. Nii mõnegi toidu tegemise kirjeldus tekitas huvi seda järele teha. Aga nii mõnigi ei tekitanud. Pikemalt siin. (Paar toidunäidet ka)

Gruusia köök on siiski üle kõige!

<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 >