Kas te käite turul?

Gegegerda
Abikokk
2008-03-23 09:20:00
Turul käin üldiselt väga harva, sest meie väikeses linnakeses on turg rohkem kaltsudega kauplemise koht. Aga häid mahedaid köögi- ja juurvilju saan ma vanaema peenralt või kasvuhoonest.

www.gegegerda.blogspot.com

Bloodflower
Kokaõpilane
2008-03-24 14:49:26
Vahelduva eduga käin Nurmenuku või Kullerkupu turul (Õismäel), sest need lähedal :) Tavaliselt saab sealt ostetud liha ja lihatooteid ja kala. Parem valik, kui poes minu meelest ja teinekord tuleb ka odavam. Kui on hooaeg, siis köögivilju ka muidugi.
Aurora
Abikokk
2008-03-26 11:38:59
Turul käin kindlasti korra nädalas, just Tartu turu täiesti arvestatava kalavaliku pärast. Lemmikud on ka (talu nime kahjuks ei mäleta) erinevad jahud ja kaerahelbed (sellised päris, natuke karedad), veel ostan turult võid, lahtist ricottat või kodujuustu, Pajumäe tooteid.
Dash
Kokaõpilane
2008-03-28 14:14:59
Turul käin suvel vaat et iga päev, talvel harvem. Põhikoht on Balti jaama turg, mõnikord satun ka Koplis asuva Kajaka poe ees asuvale turuplatsile.
Luscinia
Kokaõpilane
2008-03-31 18:05:59
Kuigi elan praktiliselt turu kõrval ja mõistan, et pigem peaks toetama üksiküritajaid kui välismaa odavat tööjõudu ekspluateerivaid kontserne, tunnen end turul alati ebamugavalt. Niisiis, käin seal ainult paar korda aastas, kui keegi mind sinna tassib :)
Piret Perenaine
Kokaõpilane
2008-04-01 01:10:28
Käin turul suvel ja Nõmme turul. Kuigi vanemad varustavad meid ka omakasvatatuga, siis tavaliselt esimesed värsked kartulid ja kapsad jne saan ikka sealt. Värske kurk ja tomat ja seened. Mustikad ja maasikad - ise oleks ju mõnusam korjata, aga alati ei saa ja nii tulebki turule minna.
Pille
Nami-Nami peakokk
2008-04-17 13:36:05
Nii. Panin 29.2 käivitunud küsitluse kinni. Kuue ja poole nädala jooksul vastas küsimusele "Kas te käite turul?" 518 naminamikat. Tulemused olid järgmised: Üldse mitte paha tulemus. Aga tahaks loota, et nüüd, mil kevad käes ja suvi juba nurga taga, lähevad nii mõnedki naminamikad turgudele kohalikke aedvilju ja puuvilju-marju otsima :D Aitäh kõigile, kes võtsid vaevaks küsitlusele vastata!! Teema jääb loomulikult kõikidele uutele ja vanadele olijatele edasi avatuks!

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Liiseli
Abikokk
2008-04-17 23:07:46
Mina käin Pärnu turul nagu Vandiste ja ostan samu asju ka :D Pajumäe asjadest on nende maitsestamata jogurt üle prahi ja suvel kohustuslik. Lisaks ostan veel vutimune, mis on seal odavamad kui poes (1.50 tükk) ja Roela täissuitsuvorsti, mis on parim täissuitsuvorst. Nimelt sisaldab see tervelt 80% veiseliha ja lausa lihaveiseliha, kuna vorste valmistab lihaveisepidaja. Vinnist, Lääne-Virumaalt tuuakse. Aga turg meeldib mulle veel sellepärast, et seal teen tunduvalt vähem selliseid emotsioonioste, mida selvemarketites on praktiliselt võimatu vältida. Teate ju küll - lähed poodi piima ja leiva järele ja tuled kahe pungil kilekotiga :P
Mann
Abikokk
2008-04-17 23:19:44
Ohh, Liiseli, mul on just vastupidi, a la supermarketist tulen vaid kindlate asjadega välja, aga turul on kõike planeeritust rohkem.
Liiseli
Abikokk
2008-04-18 17:40:02
Mann:
Ohh, Liiseli, mul on just vastupidi, a la supermarketist tulen vaid kindlate asjadega välja, aga turul on kõike planeeritust rohkem.
Vaatasin just sinu turu pilte, Mann. Nüüd mõistan, millest räägid :D
<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 >>