Luscinia

Tiitel: Kokaõpilane

RETSEPTID

Viimased postitused

2008-03-31 18:08:18
Jah, tõepoolest - ma olen ise selle järgi Chicken Tikka Masala't teinud, vist. Päris vahva oli.
2008-03-31 18:07:10
http://www.about.com/food/
2008-03-31 18:05:59
Kuigi elan praktiliselt turu kõrval ja mõistan, et pigem peaks toetama üksiküritajaid kui välismaa odavat tööjõudu ekspluateerivaid kontserne, tunnen end turul alati ebamugavalt. Niisiis, käin seal ainult paar korda aastas, kui keegi mind sinna tassib :)
2008-03-31 18:02:06
Kas oled proovinud nende poodide müüalt uurida, kas nende keti teistes poodides mängu müüakse? Vahel on neil ühised andmebaasid ja vajalik info mõne kliki kaugusel. Kingapoodides on see mul toiminud.
2008-03-31 18:00:46
Ma üritasin samuti ükskord Mokasse minna. Jõudsin sõbrannaga vist liiga napilt (ca 45 min) enne sulgemisaega ja uurisin leti tagustelt neidudelt, kas nad süüa veel pakuvad. Nad vastasid "ei" nii ülbelt ja möödaminnes, et tagasi ma ei ole läinud. + hilisem tudengitejuhtum (olen ise ka tudeng) ei kõla just kutsuvalt. Võib-olla seepärast ongi hinnad nii odavad - et need tasakaalustaksid halba teenindust, peene nimega singipirukaid ja mitte kõige maitsvama konsentratsiooniga jooke?