Kraabits Kokaõpilane 2008-03-06 18:29:50 |
Käin ikka vahetevahel, aga olen märganud, et turu samad tooted on meil tihti kallimad kui poe omad, kvaliteedivahet aga pole... | |
Vandiste Abikokk 2008-03-06 20:26:07 |
Pille:
Käin, Pärnu vanaturul - lihtsalt jahu, mis on Raiesmiku talust ning väga hea, ja Pajumäe kohupiima, mis samuti on hea, pärast. Vahel ostan ka eestimaiseid juurvilju, õunu ja mune. Munad on kahjuks puurikanade omad ja siis, kui pikalt maale ei saa, pean häda sunnil ostma.
Hinnad on muidugi kallimad kui poes, kuid kvaliteet tundub parem ning tahan toetada ka omamaiseid väiketootjaid. Oleks päris põnev lugeda, et kas Nami-nami lugejad üldse käivad turul ja kui jah, siis millistel. Ja kui ei, siis miks mitte. |
|
Merilin Abikokk 2008-03-06 20:28:21 |
vandiste:
Sellesama Pajumäe mahekohupiima järel käin mina võimaluse korral Tartu Sadamaturul, või nädalavahetusel imeharva ka turuhoones. Ei jõua ära kiita, kohupiima siis :P Käin, Pärnu vanaturul - lihtsalt jahu, mis on Raiesmiku talust ning väga hea, ja Pajumäe kohupiima, mis samuti on hea, pärast. Pisike ja Pisut Segi, teadagi... |
|
Amööb Abikokk 2008-03-06 21:19:36 |
Huvitav, kas Tallinnas ka seda saada oleks? Paljumäe kohupiima siis Gurmaan, kes loeb kaloreid on nagu prostituut, kes vaatab kella. |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2008-03-06 21:30:55 |
amööb:
Kaubamajas asuvas Maa ökopoes on vist täitsa olemas.
Huvitav, kas Tallinnas ka seda saada oleks? Paljumäe kohupiima siis |
|
Kukkel Kokaõpilane 2008-03-07 17:05:28 |
Californias on linnakestes iga nädal oma nn. Farmers Marketid. Mina käin Manhattan Beachi farmers market'il maasikate ja puuviljade järel. Sageli ostan sealt ka hummust (humus) ning pita leiba. Ja röstitud mais snäkiks on väga hea! Või tamale, kui kõht tühi! | |
Amööb Abikokk 2008-03-08 23:27:41 |
Tänane saak Maardu turult: sea- ja lambaliha erinevad tükid, kreftised peedi ja porgandisalat, 0,5l purk ühe venemammi tehtud metsmaasikamoosi, hapendatud seened ning hapendatud karulauk. Gurmaan, kes loeb kaloreid on nagu prostituut, kes vaatab kella. |
|
Annu Kokaõpilane 2008-03-09 08:07:37 |
oo, Maardu turg on mulle vist kõige lähem... kas see on avatud iga päev? ja kus üldse asub? | |
Piper21 Kokaõpilane 2008-03-09 18:15:27 |
Põhiküsimus on küll see, kas ma turul käin. Käin ikka, Tallinna keskturul, Balti jaama turul ja Õismäe Kullerkupu turul. Kuna liigun autoga, on turgude valik vastavalt tujule ja tähtede seisule. Aga hoopis ajendas mind kirjutama Amööbi küsimus Pajumäe kohupiima kohta. Kuna mulle toodi jõulukingiks kera Saku juustu, mis valmistatud samas juustutalus, mis on tuntud Õnne 13-st ja see oli tõeliselt maitsev, siis olin asjast uuesti huvitatud ja netiotsingute tulemusena jõudsin sellele lehele: http://www.tervitus.ee/?page=pood Peale eelpoolmainitud juustu on seal ka Pajumäe kohupiim ja palju muudki. Esimene tellimus mul juba käes ja olen täiega rahul. :) | |
Amööb Abikokk 2008-03-09 23:11:35 |
Annu:
Asub see Maardu kesklinnas, üldiselt kui fooriga sisse keerad, siis vasakut kätt kohe on. (Muuga poolt tulles).
Avatud iga päev, jah. Või oli pühapäeval kinni? Ma enam täpselt ei mäleta, kuid laupäeva hommikuti, mil ma sinna tavaliselt satun, kihab koht huvilistest. oo, Maardu turg on mulle vist kõige lähem... kas see on avatud iga päev? ja kus üldse asub? Gurmaan, kes loeb kaloreid on nagu prostituut, kes vaatab kella. |
|
<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 > >> |