Retsepti lisamiseks peate sisse logima!

Annu

Postitusi: 21

Tiitel: Kokaõpilane

Viimased postitused

2009-05-03 08:23:52
ämm saatis mulle sinki: ise suitsutatud, läbikasvanud, tulisoolane. nii soolane, et leiva peale ei lõika, võibollla mingi toidu sisse tükikestena... keegi soovitas sinki keeta, et vähendab soolasust. oskate midagi öelda? kas keetmine aitab? kui keeta, siis kui kaua?
2008-11-05 12:49:37
ei õnnestu see bolditamine :( olen söönud: 1. Hirveliha 2. Nõgesetee 6. Verivorst 8. Karpkala 9. Borš 11. Kalmaarid 15. Hot dog tänavaputkast (töötasin sellises putkas paar päeva ja tõenäoliselt sõin seal. enam mitte kunagi, olles näinud, kuidas neid tehakse) 18. Puuvilja- või marjavein, mis pole tehtud viinamarjadest 21. Korralik "vana kooli" tomat 22. Värsked metsamarjad 24. Riis ubadega (Rice and beans Ladina-Ameerika moodi; Jamaika versioon siin) 25. Sült 34. Hapukapsas 44. Kitsepiim 48. Angerjas 58. Kange õlu (üle 8% ABV) 66. Konnakoivad 67. Beignets, churros, elephant ears, funnel cake ehk erinevad rasvaküpsised (Eestis läheksid arvesse ka krustaadid ja "seakõrvad"). 74. Norra pruun kitsejuust Gjetost 78. Teod 79. Lapsang souchong suitsune tee 82. Benediktiini munaroog 87. Guljašš 98. Polenta ei ole kunagi söönud ja ei kavatse ka: Pika (ehk mittesöödavate asjade söömine PÕhimõtteliselt tahetakse teada, kas olete savi või mulda söönud teadlikult). miks peaks keegi mittesöödavat asja sööma? terve mõistuse juures olles? Kurikuulus jaapani kerakala e. fugu
2008-03-21 18:58:47
Evelin:
Ma soovitan sul ikka Oma Maitsest pärit toeka odrajahu-šokolaadikoogi ka ära katsetada. täitsa nagu päris :)
proovisin täna, erakordselt hea oli.
2008-03-18 08:18:37
no need on sagedamini esinevad. igal allergikul on omad nüansid, kui nii võib öelda :( tsiruselised peaks küll sagedasemate hulgas olema. ja erinevates riikides on erinevad allergeenid levinumad, minu üllatuseks (ausalt, ei mäleta, kus lugesin).
2008-03-18 08:12:48
pannkoogitaigen tee nagu ikka: muna, suhkur, sool, vesi (piimaallergia on ka) ja siis nisujahu asemel 2 osa sojajahu ja 1 osa kartulijahu. jääb täitsa nagu "päris" :D eile tegin esimest korda ja koguseid ei tea.