Amööb Abikokk 2008-03-09 23:13:03 |
Piper21:
Minu siiras tänu! Sattusin eriti õhevile, teen homme esimesed ostud kohe :) http://www.tervitus.ee/?page=pood Gurmaan, kes loeb kaloreid on nagu prostituut, kes vaatab kella. |
|
Piper21 Kokaõpilane 2008-03-10 07:51:11 |
Võta heaks! Muuseas, esmatellimus tuuakse tasuta koju kätte. Edaspidi küsitakse selle eest raha, aga saab ka ise järgi minna. Mina elan piisavalt lähedal sellele kohale, kuhu järgi minna ja pole probleemi. Eks raha tahab lugemist ja kui võimalik kokku hoida, tuleb seda teha. | |
Pille Nami-Nami peakokk 2008-03-10 08:32:16 |
Amööb:
Oi, aitäh instruktsioonide eest. Amööb! Eile just mõistatasime, et kus see turg seal Maardus on. Sinna on autoga umbes 10 minuti tee, nii et lähemal, kui Keskturg. Nüüd teame, kust otsida!
Annu:
Asub see Maardu kesklinnas, üldiselt kui fooriga sisse keerad, siis vasakut kätt kohe on. (Muuga poolt tulles).
Avatud iga päev, jah. Või oli pühapäeval kinni? Ma enam täpselt ei mäleta, kuid laupäeva hommikuti, mil ma sinna tavaliselt satun, kihab koht huvilistest.oo, Maardu turg on mulle vist kõige lähem... kas see on avatud iga päev? ja kus üldse asub? |
|
Amööb Abikokk 2008-03-10 09:59:47 |
Piper21:
Jah, ma ka just vaatasin, et Viimsisse hea lähedal ju järgi minna. Ning hoides transpordikuludest kokku, saab selle võrra rohkem tellida :) Võta heaks! Muuseas, esmatellimus tuuakse tasuta koju kätte. Edaspidi küsitakse selle eest raha, aga saab ka ise järgi minna. Mina elan piisavalt lähedal sellele kohale, kuhu järgi minna ja pole probleemi. Eks raha tahab lugemist ja kui võimalik kokku hoida, tuleb seda teha. Gurmaan, kes loeb kaloreid on nagu prostituut, kes vaatab kella. |
|
Spidur Abikokk 2008-03-10 13:08:39 |
Tallinnas elades külastasin turge rohkem, nüüd Tartus käin ka ikka. Talvisel ajal külastan peamiselt vana turuhoonet. Ega värsket räime, lahtist ricottat ja maapiima ma mujalt ei oska otsida. Ja muidugi leibade küpsetamiseks jahulett on ka üsna normaalne. | |
Leiwoudw Kokaõpilane 2008-03-10 14:36:09 |
Käisin viimati turul kuskil 5 aastat tagasi. Kahjuks ei tõmba mind eriti. | |
Suflee Kokaõpilane 2008-03-10 16:55:21 |
Mina käin turul. Elukoha lähedal on neid lausa 2, vahest satun Nõmmele ka. Võrreldes poe juurikatega on turul müüdavad Eesti omad ikka mingi maitsega, mitte nagu nt Poola vesised tomatid :P | |
Merita Kokaõpilane 2008-03-19 15:28:34 |
Käin, peamiselt Tallinnas Keskturul ja Balti jaama turul, kevadel-suvel muidugi rohkem kui talvel. | |
Krista Kokaõpilane 2008-03-19 16:49:36 |
Mina käin Nõmme turul kevadest sügiseni ja olen kindlalt esimene, kes seal meie maasikaid ostmas käib :).... viimane kah...lilli ostan kah ja maitsetaimi.. | |
Vipa Kokaõpilane 2008-03-19 20:26:21 |
Mina ostan Pajumäe talu kohupiima Viljandi turult. Olen seda ka Stockmanni piimaletis müügil näinud, kuid mitte nii suures valikus. Vahel ostan turult ka värsket räime ning köögivilju. Lihavalik on meie turul kahjuks kesine ja seda eelistan poest osta. | |
<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 > >> |