Jaanikaant Abikokk 2011-09-19 12:02:20 |
Jaanikaant:
Nüüd siis lõpuks pildid ka
Tegin täna maasika- hapukoorejäätist ja röstitud kookose jäätist D.Lebovitzi retepti järgi. Pildid püüan ka lähipäevil lisada. Mõlemad jäätised olid ikka väga head. |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2011-09-20 11:19:04 |
Naminamilikult väikese hilinemisega, aga siiski: Vandiste, Jaanikaant ja Piltpostkaart saavad sel korral endale auhinnaraamatud - abiks jälle Research Randomizer. Kuna Vandiste oli antud kolmest kõige usinam, siis temal on õigus valida, mis raamatut soovib (Jamie või prantslannade oma). Palun taas jälle postiaadresse endale meili peale (info@nami-nami.ee) ja suured tänud kõikidele kaasalööjatele! Loodetavasti leidsite nii mõnegi hea retseptiidee. Teema muidugi lukku ei lähe, lihtsalt jätkab koduse jäätiseteo teemana | |
Pille Nami-Nami peakokk 2011-09-20 11:37:24 |
Pille:
Selgus, et Vandiste soovib prantslannade raamatut. Seega saab järgmisena valida abikokk Jaaniaant, kas soovib Jamiet või prantslannade raamatut - ja uustulnuk Piltpostkaart saab siis viimase raamatu endale ;)
Naminamilikult väikese hilinemisega, aga siiski: Vandiste, Jaanikaant ja Piltpostkaart saavad sel korral endale auhinnaraamatud - abiks jälle Research Randomizer. Kuna Vandiste oli antud kolmest kõige usinam, siis temal on õigus valida, mis raamatut soovib (Jamie või prantslannade oma). Palun taas jälle postiaadresse endale meili peale (info@nami-nami.ee) ja suured tänud kõikidele kaasalööjatele! Loodetavasti leidsite nii mõnegi hea retseptiidee. Teema muidugi lukku ei lähe, lihtsalt jätkab koduse jäätiseteo teemana |
|
Jaanikaant Abikokk 2011-09-20 11:56:33 |
Mina sooviksin Jamiet Aitäh, Pille! | |
Piltpostkaart Kokaõpilane 2011-09-20 18:41:09 |
Tohohh, see on esimene kord, kui ma midagi võidan, väga armas tunne :) Ja kokaraamatuid ma lausa fännan! | |
Kokkamas95 Abikokk 2011-09-20 21:09:12 |
Piparkoogitükkidega pirni-karamellijäätis | |
Vandiste Abikokk 2011-10-02 20:43:32 |
Tegin sidrunivõide jäätise ainetel ebaküdooniajäätist. Väga hea - siidine ja mahe! | |
Pille Nami-Nami peakokk 2011-11-05 09:56:12 |
Pille:
Ma olen seda toorjuustukoogijäätist nüüd mitu korda valmistanud, selline versioon nüüd ka Nami-Namis.
Kokkamas95:
NeGulletis on panna cotta gelato teemaarendus, seal soovitatakse seda retsepti: crema gelato
David Lebovitzi cheesecake ice cream:
8 ounces cream cheese
1 lemon, preferably unsprayed
1 cup sour cream
1/2 cup half-and-half
2/3 cup sugar
pinch of salt
Cut the cream cheese into small pieces. Zest the lemon directly into a blender or food processor, then add the cream cheese, sour cream, half-and-half, sugar, and salt, and puree until smooth. Chill the mixture thoroughly in the refrigerator, then freeze in your ice cream maker according to the manufacturer's instructions.
Allikas: David Lebovitz, The Perfect Scoop, page 62
Ise soovitan neid kahte mascarpone-jäätise retsepti siinsamas Nami-Namis: mesine mascarpone-jäätis ja vahtrasiirupine mascarpone-jäätis.Kas kellegil on panna cotta või juustukoogi jäätise retsepti jagada või soovitusi, kuidas neid valmistada? :) |
|
Tudiludi Kokaõpilane 2011-11-21 21:23:53 |
Tere, Vist kirjutan siia esimest korda. Ostsin omale ka jäätisemasina - Elta SE100 -> http://english.tehrankala.com/product_info.php?products_id=372 Väike on, aga ostsin katsetamiseks. Kuna olen äärmiselt kehv kokkaja, siis mõtlesin jõudu proovida jäätisega, kuna see maitseb mulle. Alustasin šokolaadijäätise retseptist, mis oli tootega kaasas. Esimene kord tuli natukene magus ja šokolaadi maitse oli liiga kange, kuid muus osas sai täiesti rahule jääda, kuigi lasin kogemata jäätisesegu keema ja retseptis öeldi, et seda teha ei tohi. Teine kord läks nihu. Jube mõrudaks jäi. Olin küll hoolikas ja ainult kuumutasin, kuid kui hakkasin vanillisuhkrut sisse panema, siis selgus, et see oli praktiliselt otsas. Kas see võis sellest tingida? Täna tegin vaniljejäätise ja see tuli peaaegu super. Suhkrut oleks pidanud vast nõks vähem panema. Aga muidu täiesti võrdväärne maitse tavalise poes müüdava vaniljejäätisega. Lisasin omalt poolt veel rosinaid sisse. :P Senimaani ostsin koore poest, kuid järgmine kord vaatan, kuidas toorpiimalt võetud koor vahtu läheb ja kuidas maitseb, sest see palju odavam. Kui saan oma katsed tehtud ja ka selle šokolaadijäätise hea maitsega, siis hakkan proovima neid retsepte, mis siin teemas postitatud. :P | |
Kokkamas95 Abikokk 2012-02-16 18:56:36 |
Šokolaadi-piparkoogiparfee Jõulujäätis vaarikamoosi ja piparkookidega | |
<< < 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 > >> |