ErleS Abikokk 2011-09-11 00:08:17 |
Täna valmis jälle üks jäätis - kohvi ja Domino küpsistega. Kohv joogina mulle miskipärast ei maitse, aga magustoitude sees väga :) Rohkem jäätiseid ilmselt ei tule, kuid mingi jõhvikajäätise tahaks veel lähiajal ära proovida. | |
Jaanikaant Abikokk 2011-09-13 23:03:26 |
Tegin täna maasika- hapukoorejäätist ja röstitud kookose jäätist D.Lebovitzi retepti järgi. Pildid püüan ka lähipäevil lisada. Mõlemad jäätised olid ikka väga head. | |
Pille Nami-Nami peakokk 2011-09-13 23:07:37 |
Jaanikaant:
Täitsa nõus - ma olen mõlemat korduvalt teinud: kookosejäätis ja maasikajäätis.
Tegin täna maasika- hapukoorejäätist ja röstitud kookose jäätist D.Lebovitzi retepti järgi. Pildid püüan ka lähipäevil lisada. Mõlemad jäätised olid ikka väga head. |
|
ErleS Abikokk 2011-09-14 09:04:09 |
Seda kookosejäätist peaks proovima. Mulle kookos väga maitseb, aga kunagi tegin mingist blogist kookospiimaga varianti, mis oli üsna vastik. Kuid see D. Lebovitzi variant mõjub küll ahvatlevalt :) | |
Jaanikaant Abikokk 2011-09-14 09:55:16 |
Kusjuures, mina just lisasin kookosjäätisele ka kookospiima, sest vahukoort ei olnud nii palju kui vaja ja maitse oli ikka superhea! | |
ErleS Abikokk 2011-09-14 10:24:44 |
Ilmselt põhjus siis kuumutamises ja piimas. Kui õigesti mäletan, siis seda teist varianti ei pidanud kuumutama ja kookospiima asemel oli soovitatud hoopis kookoskreemi ehk rammusamat varianti. Igal juhul oli tulemus väga imal ja rasvakiht jäi suulakke, kookose maitse tundus olevat alles mitmendajärguline. | |
Kokkamas95 Abikokk 2011-09-15 22:03:06 |
Kokkamas95:
Jäätis röstitud pirni ja pähklipralineega
Tegin täna röstitud pirnide ja pähklitega jäätist. Retsept ja pilt hiljem. |
|
Üllekas Abikokk 2011-09-16 11:25:50 |
Üllekas:
Nii, sain osad pildid tehtud. Panen siia eespool toodud järjekorras. Sorbett ootab ikka veel pildistamist.
Annan ülesse, et kooskokkamise käigus on veel valminud šokolaadijäätis, tüümianijäätis, vahtrasiirupine mascarponejäätis ja punase sõstra sorbett. Üritan homme pildid ka ära teha ja siia lisada, kuigi osadest on küll viimased riismed külmkapis alles. |
|
Spiidi Abikokk 2011-09-17 17:58:33 |
Spiidi:
Sain viimaks pildi lisatud :)
Rabarberi-besee jäätis. Ideena kasutasin seda populaarset maasika-hapukoorejäätist, maasikate asemel kasutasin rabarberit ja lisasin veel beseepuru ning serveerisin samuti itaalia-beseega. Väga imemaitsev.
Lisaks olen teinud, kuid kahjuks pilti pole ühestki:
David Lebovitz'i valikust:
- Soolase karemelli jäätis - sõin seda koos ahjusooja õunakoogiga ning oli väga hea. Nüüd talve tulles teen seda kindlasti veel korduvalt.
- Roquefort'i-mee jäätis - kuigi ma tavaliselt olen keegi, kes pigem valib suurest huvist veidra maitse, siis see oli minu jaoks natuke liiga. Roquefort'i maitse oli väga tugev ja kuigi tänu meele on see siiski ilmselt desserdiks mõeldud, siis edaspidi (ma küll kahtlen, et seda veel teen) näeksin ma seda jäätis hoopis väga väikses koguses millegi kõrvale. Mille, ma hetkel ei oskagi pakkuda.
- Metsapähklijäätis, mille tegin Davidi pistaatsia-gelato retsepti järgi, kuid pistaatsid asendasin metsapähklitega. Meeldis, isegi väga, kuid itaalias söödud nocciola maitsele veel ligi ei saa. Kas pistaatsia jäätis jääb hetkel veel lemmikuks.
Ja lisaks veel ühe lihtsa hapukoore-jäätise, mis meenutas väga Lebovitz'i [url=]juustukoogijäätist[/url], kuid oli kerem. Edaspidi jään küll juustukoogijäätise juurde.
Tegin nädalavahetusel lausa kolm jäätist, siin populaarsust kogunud maasika-hapukoorejäätise, samast jäätisest inspireeritud rabarberi-besee jäätise ja David Lebovitz'i juustukoogijäätise. Esimesest ja viimasest mul pilte pole kuna tegin õhtul ja söödi ka õhtul, rabarberi-beseejäätise pilt on lisamisel. |
|
Piltpostkaart Kokaõpilane 2011-09-18 18:45:30 |
Tegin mandariini jäätist, viimasel hetkel tekkis mõte lisada Vana Tallinnat, see oli hea mõte :) Väga maitsev sai! | |
<< < 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 > >> |