Triin Abikokk 2009-12-15 22:25:01 |
Uniquegirl:
Oo see tundub küll tore. Kuidas sa seda tegid? Kas lasta kooritud mandariinid köögikombainis puruks või pressida mahl või mingi muu nipp? mina tegin mandariini sorbeed. Nämma, tõesti hea ja "naturaalse maitsega" nagu mul ema kommenteeris (peabki olema, ikkagi pressitud värsketest mandariinidest) :) |
|
Kokkamas95 Abikokk 2009-12-16 17:59:32 |
Tziiki:
Mõtlesin eraldi magustoiduna. Sooviksin piparkoogitükkidega jäätise retsepti :)
Kokkamas95:
kas mõtled täitsa iseseisva magustoiduna või millegi kõrvale? kui täitsa eraldi, siis nt vanillijäätis pohla- või jõhvikakastmega, ingverijäätis, piparkoogitükkidega jäätis...Kas keegi teab mõnda jäätise retsepti mis sobiks jõulude ajal söömiseks? |
|
Kätrin Abikokk 2009-12-16 21:30:17 |
Kokkamas95:
Mina teeksin ilmselt klassikalise vaniljejäätise (retsepte siissamas teemas hulganisti ja Nami-namis ka) ja külmutamise lõpupoole segaksin masinasse piparkoogi puru vastavalt maitsele. Ilmselt sobiks kõrvale jõhvikakaste. Kui masinat pole, siis Ragne teeb ka masinata jäätist ja on teinud ka domino- küpsistega jäätist - kindlasti sobib laiendamiseks piparkookidele. Otsi siist jäätise teemast Ragne postitusi :)
Tziiki:
Mõtlesin eraldi magustoiduna. Sooviksin piparkoogitükkidega jäätise retsepti :)Kokkamas95:
kas mõtled täitsa iseseisva magustoiduna või millegi kõrvale? kui täitsa eraldi, siis nt vanillijäätis pohla- või jõhvikakastmega, ingverijäätis, piparkoogitükkidega jäätis...Kas keegi teab mõnda jäätise retsepti mis sobiks jõulude ajal söömiseks? |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2009-12-16 23:00:21 |
K2trin:
Kokkamas95, ehk on abi ka nendest retseptidest siinsamas?
Kokkamas95:
Mina teeksin ilmselt klassikalise vaniljejäätise (retsepte siissamas teemas hulganisti ja Nami-namis ka) ja külmutamise lõpupoole segaksin masinasse piparkoogi puru vastavalt maitsele. Ilmselt sobiks kõrvale jõhvikakaste. Kui masinat pole, siis Ragne teeb ka masinata jäätist ja on teinud ka domino- küpsistega jäätist - kindlasti sobib laiendamiseks piparkookidele. Otsi siist jäätise teemast Ragne postitusi :)Tziiki:
Mõtlesin eraldi magustoiduna. Sooviksin piparkoogitükkidega jäätise retsepti :)kas mõtled täitsa iseseisva magustoiduna või millegi kõrvale? kui täitsa eraldi, siis nt vanillijäätis pohla- või jõhvikakastmega, ingverijäätis, piparkoogitükkidega jäätis... |
|
Juc Abikokk 2009-12-18 07:56:57 |
Nüüd olen ka mina jäätiselainel. Esimesena valmis Pireti, Pille ja Mari-Liisi eeskujul mangojäätis, mida mina valmistasin värsketest küpsetest mangodest. Samal ajal valmistasin sama retsepti järgi ka suurepärast vanillijäätist. Kõigele sellele valasin peale grenadilli sisu. Jeerum kui hea see kõik sai, eriti siinses kuumas ja desserdivaeses kohas.
http://jucjaco.blogspot.com/ |
|
Juc Abikokk 2009-12-21 06:59:20 |
Minult veel üks jäätis - seekord laimi ja värske mündiga.
http://jucjaco.blogspot.com/ |
|
Mann Abikokk 2010-01-12 08:50:00 |
Mari-Liis:
Ja minu variant eelmistest oli lihtsalt vahukoore ja mangodega teht.
Pille:
ka mul valmis nii Piretilt kui Pillelt inspiratsiooni saades mangojäätis. Aga ma tegin ilma jäätisemasinata : East End mangopüreest, kondenspiimast ja vahukoorest. Väga, väga maitsev.
http://farm3.static.flickr.com/2504/4132084862_d6c562af9e_m.jpgPireti blogist jäi silma mangojäätis ning väikeste mugandustega tegingi täna siis East Endi mõnusast mangopüreest sellise imemõnusa mangojäätise: |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2010-03-04 12:12:38 |
Piret tegi avokaadojäätist, Pulavik tegi leivajäätist (ka Kiilike on leivajäätist teinud). | |
Spiidi Abikokk 2010-03-04 15:20:46 |
Ma tegin hiljuti vaarikajäätist šokolaaditükkidega. Täpset retsepti anda ei oska kuna tegin tunde järgi: 3 dl piim, 3 dl vahukoort, 5 munakollast, 500g vaarikaid (sulatasin ära ja surusin läbi sõela, et seemneid ei jääks) ja 100g šokolaadi. Mulle meeldis väga. Vaarikate ja tumeda šokolaadi koosolus sobis hästi. | |
Pille Nami-Nami peakokk 2010-03-06 20:41:15 |
Tegin riivleivajäätist, mõnusalt kreemine ja riivleivane jäi. | |
<< < 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 > >> |