Uniquegirl Abikokk 2009-09-10 14:34:28 |
näitan ka oma mustsõstrajäätise pilti kuna see jäätise värv on minu meelest nii ilus | |
Uniquegirl Abikokk 2009-09-10 15:07:39 |
Sain lõpuks suurema osa oma jäätisetegudest ka blogisse kirja . Hetkel söön jogurtijäätist laimi ja mangoga, mis meeldib mulle väga ja just sellepärast, et lisatud ei ole koort ja seepärast ei ole ta rammus. Lisaks on see munavaba ka veel. | |
Pille Nami-Nami peakokk 2009-09-18 19:18:07 |
Minu viimane jäätis on õhkamapanev kondenspiimajäätis šokolaadi ja mündiga: | |
Pille Nami-Nami peakokk 2009-09-21 15:34:51 |
Marink:
Apsakas parandatud!
Pille, retseptis ei maini sa mis hetkel ja kui palju sa shokolaadi lisad! Pilt on nii ahvatlev, et prooviks kohe täna järgi. |
|
Uniquegirl Abikokk 2009-10-04 22:35:14 |
mina tegin Good Foodi septembri kuu ajakirjas oleva retsepti järgi sidrunijäätist. Väga hea tuli ja sidruline :D aga palju korraga ära ei söö | |
Pille Nami-Nami peakokk 2009-10-15 20:40:12 |
Pille:
Kuna ülalnimetatud piparmündijäätis otsa sai, siis tuli sügavkülma uus jäätis teha. Pireti blogist jäi silma mangojäätis ning väikeste mugandustega tegingi täna siis East Endi mõnusast mangopüreest sellise imemõnusa mangojäätise:
Minu viimane jäätis on õhkamapanev kondenspiimajäätis šokolaadi ja mündiga: |
|
Uniquegirl Abikokk 2009-10-16 02:20:05 |
nädala alguses tegin melonijäätist GF augusti (või juuli, hmmm) numbri retsepti järgi. Päris hea tuli aga mitte imehea | |
Ragne Abikokk 2009-10-16 23:29:27 |
Pille:
Ma ostsin täna stockmanist mangopüreed, mangojäätise tegemiseks. Sul Pille ja Piretil blogis näeb see jäätis nii isuäratav välja. Väike küsimus aga, kas tavalise kondenspiimaga (suhkruga siis) jääb jäätis liigmagus?
Pille:
Kuna ülalnimetatud piparmündijäätis otsa sai, siis tuli sügavkülma uus jäätis teha. Pireti blogist jäi silma mangojäätis ning väikeste mugandustega tegingi täna siis East Endi mõnusast mangopüreest sellise imemõnusa mangojäätise:
http://www.nami-nami.ee/recipe/image/9163mangoparfeeNAMINAMI.jpgMinu viimane jäätis on õhkamapanev kondenspiimajäätis šokolaadi ja mündiga: |
|
Turakas Kokaõpilane 2009-10-17 07:39:18 |
Tegin hiljuti mangojäätist, kus kasutasin suhkruga kondenspiima. Panin pool purki, suhkrut juurde ei pannud küll panin lisaks rõõsale koorele juurde ka pisut piima ja n.ö. ilu pärast riivisin juurde ka vähe kõige mõrudamat šokolaadi Fazer. Ei olnud liigmagus. Sama mangopüreed on ka Kaupmehes, seal oli vist 400 gr purgi hinnaks 41 krooni aga oli olemas ka 800 gr purk Ragne: Pille:
Ma ostsin täna stockmanist mangopüreed, mangojäätise tegemiseks. Sul Pille ja Piretil blogis näeb see jäätis nii isuäratav välja. Väike küsimus aga, kas tavalise kondenspiimaga (suhkruga siis) jääb jäätis liigmagus?Pille:
http://www.nami-nami.ee/recipe/image/9163mangoparfeeNAMINAMI.jpgMinu viimane jäätis on õhkamapanev kondenspiimajäätis šokolaadi ja mündiga: |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2009-10-17 08:53:04 |
Ragne:
Võib, aga ei pruugi :) Piret tegi täitsa ilma lisasuhkruta, mina panin 50 g tuhksuhkrut. Seda siis suhkruta kondenspiima puhul.
Vaadates Vietnami kohvijäätise ning piparmündijäätise retsepte usun, et õnnestub kenasti ka suhkruga kondenspiimaga. Aga et natuke rammusust vähendada, siis asendaksin vahukoore kohvikoorega.
Pille:
Ma ostsin täna stockmanist mangopüreed, mangojäätise tegemiseks. Sul Pille ja Piretil blogis näeb see jäätis nii isuäratav välja. Väike küsimus aga, kas tavalise kondenspiimaga (suhkruga siis) jääb jäätis liigmagus?Pireti blogist jäi silma mangojäätis ning väikeste mugandustega tegingi täna siis East Endi mõnusast mangopüreest sellise imemõnusa mangojäätise: http://www.nami-nami.ee/recipe/image/9163mangoparfeeNAMINAMI.jpg |
|
<< < 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 > >> |