|
Pille Nami-Nami peakokk 2008-03-03 20:28:07 |
Lõunat sõin koos sõbrannaga ühes Vietnami söögikohas Pronksi tänaval, eks ma millalgi muljetan vastava teema all.
Meil oli täna järjekordne retro-õhtu. Esmalt oli laual väga-väga-väga mõnus ja maitsev värskekapsasupp sulatatud juustuga, mille retsept on pärit 80ndate "Praktilise perenaise" retseptikaardilt; (seejärel vahepalana kaks viimast brüleekreemi) ja magustoiduks leivasupp.
Amööb - ma ju lubasin :D
|
|
Sirliiz
Abikokk 2008-03-03 20:31:23 |
Tegin eile märtsi BBC Good Food'ist mesist kana-woki seesamiseemnetega, maitse suurepärane aga väljanägemine nii ahvatlev ei tulnud kui ajakirjas ;) Ja magustoiduks karamelline šokolaadikreem, ülihea! Tänase õhtusöögilaua kattis meile Stockmann :P | |
Amööb
Abikokk 2008-03-04 09:14:22 |
Janunesin juba pikk aega maitsva salati järgi, seega tegin eile avokaado-suitsukana salatit.
Magustoiduks unustasin leivasuppi ka süüa, vaid mugistasin apelsine :D Gurmaan, kes loeb kaloreid on nagu prostituut, kes vaatab kella. |
|
Nipitiri
Abikokk 2008-03-04 16:17:26 |
Lumesadu trotsides on täna õhtuks plaanis värsked keedukartulid kodujuustu ja murulauguga. Kevad, tule juba! | |
Merilin
Abikokk 2008-03-04 20:52:22 |
Ma nüüd ei teagi, kas ma üritan mitte haigeks jääda või kiiresti terveks saada, aga kange tung tekkis sibulat ja küüslauku süüa - sinepisiga küüslauguse spinati ja vutimunadega.
Pisike ja Pisut Segi, teadagi... |
|
|
Pille Nami-Nami peakokk 2008-03-04 21:19:17 |
Eilselt jäi suppi alles (ehk siis värskekapsasuppi sulatatud juustuga), sõime selle ära. Magustoiduks natuke vahukoort pohlajahuga - hea hapu kooslus. | |
Amööb
Abikokk 2008-03-04 21:40:59 |
Mul oli täna juurvilja-kana wok. Kiire, maitsev ning tervislik. Gurmaan, kes loeb kaloreid on nagu prostituut, kes vaatab kella. |
|
|
Pille Nami-Nami peakokk 2008-03-05 21:53:03 |
Minul mees jälle välismaal, nii et kasutasin juhust ja kutsusin kokaklubi sõbranjed külla. Kokkasime vietnami roogi, kõik maitsesid hää :) Retseptid lisanduvad peagi, seniks fotod:
Alustuseks oli pho ga ehk vietnami kana-nuudlisupp:
Siis tegime seahakkliha ja black fungus seentega (kõrvtarrikulised) täidetud potikleepse:
Järgnesid tom rim ehk palmisuhkrusiirupis hiidkrevetid:
Magustoiduks oli dua kem caramen e. kookospiimaga creme caramel:
Jõime ohtralt veini ja head siidrit, lõpetuseks vietnami kohvi :P
|
|
Mann
Abikokk 2008-03-05 22:13:05 |
Aitüma Sulle, kullake. Taaskord oli väga hää seltis olla. | |
Kajakas
Abikokk 2008-03-06 19:36:59 |
ostsin täna odavat forelli rimist. Panin poole soola, peast ja rootsudest tegin homseks puljongi ja ülejäänud poole praadisin pannil koos küüslaugu ja punase tšilliga, lisasin teriyaki marinaadi (santa maria). Forell oli pisike, poolteist kilo. Sõin pastaga. Poiss küll kõrval seletas, et ei tohi pastaga, peab riisiga. Aga ma tahtsin just pastat.
Õhtuks tegin makrapirukat. Porru asemel panin ühe sibula (sest porrut lihtsalt poes polnud) ja kõvasti tilli. proua söögisõltlane |
|
| << < 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 > >> | ||