Head isu: lõuna- ja õhtusöök vol. 2008

Mann
Abikokk
2008-02-12 10:43:01
kuna ma täna kodus, siis saab meil söögiks olema porgandi-lillkapsa püree supp ja jänes praetud kujul, lisaks proovin polbnisu putru.
Pille
Nami-Nami peakokk
2008-02-12 16:30:35
Mann, see farro/polbnisu puder kõlab põnevalt, ootan siis arvamusi! Ise ei ole veel otsustanud, mida õhtuks teha, aga kisub porgandikotlettide poole. Täiendatud 13.2.2008: Olidki porgandikotletid menüüs, aga lisaks tegin veel natuke kala-muna salatit, kuna poes nägin väga ahvatlevat kuumsuitsu-mereahvenat. Porgandikotletid olid ok, kala-muna salat see-eest 5+. Ja ei mingit magustoitu, tööd oli vaja teha..

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Mann
Abikokk
2008-02-12 22:06:25
ehh, ma tegin oopis mulgiputru. mõtlesin, et kindel laks. a sulle ostsin paki farro jahu ära. tavalist me külapoes polnd.
Amööb
Abikokk
2008-02-13 13:20:25
Kuidagi tahtmatult kujunes eilne õhtusöök lausa festivaliks kätte ära. Tegin kinoaputru avokaadokreemiga, jääsalati-suitsukana-parmesani salatit magusa chilli kastmega, kitsejuustu ja röstitud paprika bruschettasid ning tomati-mozzarella salatit rohke basiiliku ja oliivõliga. :)

Gurmaan, kes loeb kaloreid on nagu prostituut, kes vaatab kella.

Pille
Nami-Nami peakokk
2008-02-13 21:02:11
Amööb - teretulemast! Ja tõesti oli Sul uhke söögifestival eile :) Kuidas Sa seda kinoaputru avokaadokreemiga teed? Kõlab väga huvitavalt.. Mina täna ei kokka, sest tuli õhtu jooksul lausa kaks korda väljas süüa ja enam ei jaksa lihtsalt. Õhtusöök algas Vene tn restoranis RIBE (väga maitsvad saiakesed, täiesti ok penne pasta suitsupeekoni ja piiniaseemnetega) ning lõppes SwissHotel'i 8. korruse kohvikus (brüleekreem šokolaadijäätisega).

Mann
Abikokk
2008-02-14 08:05:30
SwissHotel jälle miskine uus koht? ja too RIBE, sellest pole ma ka varem kuulnud. eile praadisin järele jäänud mulgiputru, ja sa süda. See oli nii paganama hää.
Amööb
Abikokk
2008-02-14 09:35:24
Pille:
Amööb - teretulemast! Ja tõesti oli Sul uhke söögifestival eile :) Kuidas Sa seda kinoaputru avokaadokreemiga teed? Kõlab väga huvitavalt..
Aitäh toreda vastuvõtu eest;) Postitan retsepti ka vastavasse lahtrisse, kuigi avokaadoretsept saab olema huvitav, sest ma teen seda nö "tunde/maitse järgi". :D

Pille
Nami-Nami peakokk
2008-02-14 18:24:16
Ma olen täna täitsa üksi kodus (prrr) ja kuna kapis on porgandeid ja värsket koriandrit, mis enne nädalavahetust tuleb ära süüa, siis teen porgandi-koriandrisuppi.

Amööb
Abikokk
2008-02-14 20:03:46
Üksinda söömine on minu meelest eriti nukker tegevus. Õnneks pani tänasele suurepärasele päevale väärika punkti sushi ja n+1 pokaali jääkülma valget veini. Kuna ma unustasin Bonapart'i kohvikust ostetud südamekujulised maasikakoogikesed tööle külmkappi, siis meil on homme ka kodus veel sõbrapäev :D

Pille
Nami-Nami peakokk
2008-02-14 23:06:38
Amööb - ega see üksi söömine nüüd nii nukker ka pole. Ettevõtliku ja aktiivse inimesega elades ikka juhtub :) Tegingi kolmest viimasest külmkapist leitud porgandist porgandisuppi - väga mõnus oli - ja jätkus täpselt ühele. Lisaks tegin Ida Savi "Saiad, pirukad, koogid" raamatus olevate retseptide järgi köömnekukleid ja moonikukleid, et saaks homme töö juurde kaasa võtta ja et hilisel kojusaabujal oleks midagi maitsvat haugata :)

<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 >>