|
Pille Nami-Nami peakokk 2008-03-06 20:17:28 |
Mina tegin midagi eilse supi laadset - ehk siis väike supipõhi (porgand, sibul, küüslauk, ingver, sidrunhein, tähtaniis), siis eilsest alles jäänud keedetud riisinuudlid ja kaks kanakoiba, mungoaidandid, koriander, röstitud maapähklit peale. Selline kodune supp oli. | |
Amööb
Abikokk 2008-03-06 21:16:41 |
Ma tegin kotlette, praekartuleid ja kukeseenekastet. Ainult üks mõmin tuli taldriku tagant :) Gurmaan, kes loeb kaloreid on nagu prostituut, kes vaatab kella. |
|
Nipitiri
Abikokk 2008-03-07 08:28:28 |
Sealihakarri roheliste ubadega. Turgutasin retsepti paraja hulga tšilliga. | |
Nipitiri
Abikokk 2008-03-07 08:30:33 |
Pille:
Aitäh hea idee eest - pohlajahust oled ennegi kirjutanud, nüüd sain inspiratsiooni seni ärapõlatud ja kappi seisma jäänud pohlajahu ärakasutamiseks - kohupiimavahu sees oli tõesti täitsa mõnus! :) Magustoiduks natuke vahukoort pohlajahuga - hea hapu kooslus. |
|
Liinushka
Kokaõpilane 2008-03-07 12:59:36 |
poissmehe õhtusöök. paar päeva tagasi sirvisin helgi sallo raamatut - helgib ja heliseb. ja seal olid mõned tema lemmikretseptid. lasin pilgu üle, miskit vist unustasin ka ära, aga õhtul koju jõudes oli midagi meeles ja tegin. veisehakkliha läbi praadida, maitsestasin sibula, küüslaugu ja musta piparaga ja siis lihtsalt pistsin sinna otsa purgitäie konservube. mul olid tomatiga, nagu ka vist helgi sallol. :) ja muud polnudki midagi. ega siin mingit kokakunsti ei ole, aga lihtne, kiire ja toitev. juurde sobivad väiksed kanged marineeritud kurgid (kui endal pole varuks, siis superhead on felixi minikurgid, need teravad). poissmehed võivad ka õlut juurde võtta, ma arvan. | |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2008-03-07 22:54:22 |
Minul oli täna plaanis kena mitmekäiguline õhtusöök, aga siis selgus, et Air Baltic ei suvatse teps mitte mu meespoolt õigeks ajaks koju toimetada :( Tegin siis hoopis kahte sorti peedisalatit endale: peedi-mädarõikasalat (loomulikult värskeltriivitud mädarõikaga ja hästi krehvtine) ning peedi-hapukurgi-sibulasalat:
Mitmekäiguline õhtusöök jääb siis homset ootama.
|
|
Nipitiri
Abikokk 2008-03-08 16:33:40 |
Mina käisin turult läbi ja teen täna korralikku puljongit - kondid-liha juba keevad sibula, selleri ja bouquet garni-ga. Ilmselt tuleb sellest kapsasupp. | |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2008-03-08 16:36:25 |
Meie laupäevasel lõunalaual olid väikesed peedi-juustu-küüslaugusaiakesed:
juustukarask:
ja mustikasupp:
|
|
|
Pille Nami-Nami peakokk 2008-03-09 09:30:20 |
Eile käisid sõbrad külas Scrabble't mängimas. Meie poolt oli vürtsikas läätsesupp koriandrikreemiga (inspireeritud siin söödud supist):
külalised tõid kaasa maitsva šokolaadi-pähklikoogi:
mida me serveerisime meie tehtud kookosvahuga:
Joogiks mahl ja hulgaliselt valget teed :)
Ah jaa. Mina võitsin sel korral :D
|
|
|
Pille Nami-Nami peakokk 2008-03-09 15:53:21 |
Pühapäevane kerge lõunasöök - peedi-munasalat rukkileivaga:
ja piimakissell mustikatega:
Kas keegi teine ei söögi pühapäeval midagi? :O :D
|
|
| << < 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 > >> | ||