Amööb
Abikokk 2008-03-14 08:04:26 |
Mina paneerisin oma laagerdunud lihaveist, serveerisin praetud seente-sibulaga ning toorsalatiga.
Magustoiduks oli Pajumäe mahe kohupiim pohlajahuga. Gurmaan, kes loeb kaloreid on nagu prostituut, kes vaatab kella. |
|
Merilin
Abikokk 2008-03-14 16:23:32 |
Ma olen vorstisoonel, täna siis praevorstid palsamiäädikaga :P
Pisike ja Pisut Segi, teadagi... |
|
|
Pille Nami-Nami peakokk 2008-03-14 20:30:57 |
Thredahlia:
No olid ju head, Thredahlia!? (Minu versioon palsamiäädikavorstidest on siin). Meie käisime ja sõime õhtust restoranis Bazar, nii et kodus täna süüa ei tee :D
Täiendatud veidi hiljem:
Siiski natuke tegime - õhtuseks desserdiks oli jäine jogurti-marjadessert mustsõstardest.
Ma olen vorstisoonel, täna siis praevorstid palsamiäädikaga :P
|
|
Merilin
Abikokk 2008-03-14 20:40:45 |
Pille:
Just - olid! Tänud idee eest! No olid ju head, Thredahlia!? (Minu versioon palsamiäädikavorstidest on siin). Pisike ja Pisut Segi, teadagi... |
|
|
Pille Nami-Nami peakokk 2008-03-15 19:16:14 |
Lõunaks oli meil grillitud fetajuust meega ja lihtne kohupiimakook.
Õhtust sõime vanemate juures, seal sai suitsusearibi-kartulit-kurgisalatit ning Balti Sepiku maasika-jogurtitorti.
Nüüd Scrabble :D
|
|
Nipitiri
Abikokk 2008-03-15 21:38:45 |
Tänaõhtuseks magustoiduks oli suflee sugemetega sidrunipuding aprilli Good Foodist - võrratu! :-) | |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2008-03-16 21:30:53 |
Peale Bocuse d'Or Eesti võistlust sõime hilise lõunasöögi/varase õhtusöögi Swissoteli 6. korruse kohvikus, kus mina võtsin endale rukkileivaga klubivõileiva, Kristjan sõi parditerriini ning seejärel veisefileed sparglite ja bearnaise kastmega. Magusaks oli mul kamajäätis ja šokolaadilehed, Kristjanil eksootiline kook puuviljadega. Nii et taas ei mingit kokkamist kodus (v.a. kohupiima-odrajahukarask, mis kohe ahjust välja tuleb).
Täiendatud 22:00 - tuligi:
Hea karask oli :P
|
|
|
Pille Nami-Nami peakokk 2008-03-17 21:00:43 |
Väga eklektiline õhtusöök: eilne kohupiima-odrajahukarask (endiselt mõnus ja pehme!), siirupised kaalikakuubikud ingveriga, küpsisekook kohupiimaga. Joogiks jahtunud hibiskitee :D
|
|
Nipitiri
Abikokk 2008-03-17 22:29:41 |
Eile õhtusöögiks pastavorm lõhe ja brokoliga ja šokolaadiküpsised šokolaaditükkide ja pähklitega (aprilli GF). Pastavormis kasutasin värske lõhe asemel suitsulõhet ja mascarpone asemel philadelphia light toorjuustu, ja küpsised tulid ka pekanite asemel india pähklitega.. | |
Mann
Abikokk 2008-03-18 07:48:42 |
Eilseks õhtusöögiks oli üleeilsest kartulipudrust tehtud kartulikotletid, juurde pisut kõrvitsasalatit ja praetud kapsast, lisaks Olümpia kohupiima-šokolaadi pärg. Joogiks pett. | |
| << < 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 > >> | ||