|
Pille Nami-Nami peakokk 2008-02-15 19:35:26 |
Võtsin just ahjust välja magusavõitu sibulapiruka (aitäh, Sirli, inspiratsiooni eest!), kõrvale tegin suitsukalasalatit (kuumsuitsu ahven, kodujuust, majonees, ohtralt tilli, veidi sinepit). Nüüd tuleb veel kohupiimast mingi magustoit valmistada ja siis võibki sööma hakata :P
|
|
Mann
Abikokk 2008-02-15 20:05:19 |
a meil oli täna täiesti söögivaba õhtu. kui veini just toidu pähe ei võta. | |
Mann
Abikokk 2008-02-16 16:54:53 |
Meil oli täna ülalmainitud sibula-juustupirukas, sealiha praad ahjukartulite-suvikõrvitsa-sibula-porgandiga, lisaks peedi-küüslaugu-juustu salat ja magusaks mascarpone-vahukoore-kama kreem pohlamoosiga.
|
|
Amööb
Abikokk 2008-02-16 19:30:16 |
Mina tegin täna hiinapäraselt munanuudleid sealiha-bambusevörsete-seentega. Siis, kui tuli meelde pilti teha, oli juba kõik otsas :D Gurmaan, kes loeb kaloreid on nagu prostituut, kes vaatab kella. |
|
Mann
Abikokk 2008-02-17 18:23:56 |
Täna meil oli mulgipuder radicchio ja parmesaniga (inspiratsioon eelnevast käigust Medanasse) ja eelroaks värske salat kirsstomatite ja ubadega.
|
|
|
Pille Nami-Nami peakokk 2008-02-24 22:20:38 |
Reisilt tagasi, nii et igaõhtused 5-6käigulised võimsad õhtusöögid asenduvad nüüd taas 'normaalsete' õhtusöökidega :)
Vabariigi aastapäev algas pannkoogise hommikuga ühe esivanema juures, jätkus sealiha-hapukapsa-ahjukartulite ning õunakoogiga teiste esivanemate juures. Ja pean tunnistama, et reisist veel väsinuna ei hakanud me midagi suuremat täna kokkama, vaid katsetasin ühte väga mõnusat retsepti hiljuti kingiks saadud Nigella Lawsoni uuest raamatust Nigella Express: sealihakotletid sinepi-siidrikastmes koos tammelehesalatiga. Väga maitsev oli:
Magustoiduks ema poolt kaasa pakitud õunakook.
|
|
|
Pille Nami-Nami peakokk 2008-02-25 14:41:39 |
Amööb, Mann, Thredahlia, Kajakas, Merx jt - mis õhtuks süüa plaanite?
Minul menüüs tatrapuder hakklihaga. Sõin seda hiljuti ülikooli kohvikus ja tuli jube tahtmine ise kodus midagi sarnast teha:
See valge kaste seal taldrikul on häääästi kange ja väga mõnus krehvtine mädarõikakreem. Värskest, loomulikult :P
|
|
Amööb
Abikokk 2008-02-25 15:26:56 |
Tatrapuder on mu lemmiktoit! :D
Aga, aga ... just paar minutit enne seda postituse lugemist mõtlesin, et mida võiks teha. Kuna mul on suitsulõhet, siis keeran arvatavasti pisikese piruka kokku. Või pasta. Või salati. Eks paari tunni pärast selgub ;) Gurmaan, kes loeb kaloreid on nagu prostituut, kes vaatab kella. |
|
Merilin
Abikokk 2008-02-25 17:22:52 |
Thredahlia sõi täna kohvilauas peaaegu suu lahti väljamaa professorit kuulates nii palju pirukaid, et jätab õhtusöögi üldse vahele :P Pisike ja Pisut Segi, teadagi... |
|
Mann
Abikokk 2008-02-25 18:32:17 |
Ohh, mul on täna lust ja pidu, vanaema tegi mulgiputru. Juurde võtsime peedi-hapukurgi-küüslaugu salatit, mis eilsest järgi oli jäänud. | |
| << < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 > >> | ||