Head isu: lõuna- ja õhtusöök vol. 2008

Kajakas
Abikokk
2008-02-28 20:54:40
Ma tegin lõunaks sellise taldrikutäie: kuival pannil praetud šampinjonid, minutipihvid ja peedi-küüslaugu-hapukurgi salat kõrvale. Tahtsin küll Pille blogist peedihummust teha, ja peedid olid korvis, aga kikerherneid öfkoos ei olnud Tallinna Kaubamajas. No tuli siis vana lemmikut teha. Hea ja lahja ja suuur taldrikutäis. Õhtuks oli kiivi-apelsini-maasika-sidruni smuuti.

proua söögisõltlane

Pille
Nami-Nami peakokk
2008-02-28 21:13:45
Amööb - Sul siis ju täitsa sama õhtusöök nagu meil teisipäeval - praetud hakkliha kartulitega :D Merx, kuna teadupärast Su mees seeni põhimõtteliselt ei söö, siis on küll suur saavutus, et Sul need kastme sees talle sisse õnnestus sööta :) Kajakas, mina saan kikerherneid KINDLA PEALE vaid Stockist - eile oli seal näiteks lausa kolme eri marki neid saada (kõige odavamad on täiesti ok, miski 8-9 EEKu vist purk). Ja tundub, et see peet-küüslauk-hapukurk on hetkel populaarne kombinatsioon. Minu jaoks täiesti uus, nii et vajab järeleproovimist. Meil täna õhtul menüüs: Pariisi šampinjonid koore ja rohke peterselliga, kõrvale jääsalat. Siis lisaks veel vorstiomlett ? la Salme Masso (vorsti jäi eilsest vorstistrooganovist alles), "magustoiduks" kuum ingveri-õunamahlajook.

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Kajakas
Abikokk
2008-02-28 21:24:29
Mis on Pariisi šampinjonid? ja homme peale kooli astun stockist läbi, sest tavaline hummus meeldib väga, kindlasti sobib see peedivariant siis ka mulle

proua söögisõltlane

Pille
Nami-Nami peakokk
2008-02-29 12:35:13
Kajakas - lisasin Pariisi šampinjonide lingi. Lõunaks sõin Viru Keskuse Bestselleri kohvikus (ehk siis 3. korrusel) kausitäie prantsuse sibulasuppi, lisaks ühe napolitaine koogikese ja tassi kohvi. Õhtul täna kodus ei kokka, sest meespool on kuskil peol ja mina sõbrannadega kinos ja seejärel kohvikus Spirit.

Mann
Abikokk
2008-02-29 13:59:26
pagan, ma pidasin kõikse aeg meeles, et täna stockist kikerherneid võtan, a halligi.... eks panen kuivad likku. a meil täna plaanisin odrajahu-kohupiima karask, loomalihahautis ahjus erinevate köögiviljadega, ja hapukapsa-šokolaadi kook jäätisega.
Pille
Nami-Nami peakokk
2008-03-01 19:03:39
Täiesti sõltumatult täna kasutajaks registreerunud Mascha (teretulemast!!) toredatest jaapani retseptidest oli meil täna õhtusöögiks teriyaki kana, mida serveerisime soba- ehk jaapani tatrajahunuudlitega :) Magustoiduks tuleb midagi munavalgetega, sest meespool tegi kümnest munast brüleekreeme..

Pille
Nami-Nami peakokk
2008-03-02 17:44:04
Vanemad käisid täna Sunday Lunchil ehk siis perekondlikul pühapäevalõunal. Alustasime erinevate suupistetega: Keskel marineeritud peet, siis ülalt alates marineeritud männiriisikad, šerriäädikaga röstitud sibulad, marineeritud kõrvits ingveriga, marineeritud kurk, tomati-sibulasalat. Põhiroaks oli ahjus valmistatud lambalihapilaff (väga maitsev, aga järgmisel korral kasutan ikka sõmerat riisi, nagu peab, täna ei viitsinud poodi õige riisi järele minna): Magustoiduks vehkis Kristjan köögis leegiheitjaga ja tegi brüleekreemi: Ja mina tubli perenaisena kasutasin allesjäänud munavalged ära astelpaju-beseekoogi tegemisel:

Mann
Abikokk
2008-03-02 21:04:17
võimas.
Pille
Nami-Nami peakokk
2008-03-02 21:25:39
Mann:
võimas.
Leek oli võimas tõesti :D

Mann
Abikokk
2008-03-03 17:04:53
ega ma muud ei pidanudki silmas ;) a eile ma tegin suure laari kaunist veiseliha suppi kapsa-kartuli-porgandiga. täna oli aga vanaema kord ja sõime keedetud kartulit hakklihakastmega, juurde tegin peedi-küüslaugu-juustu salatit.
<< 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 >>