Head isu: lõuna- ja õhtusöök vol. 2008

Kajakas
Abikokk
2008-02-25 21:12:38
ahh teate, ma proovin mitte süüa :D Aga kui väga vaja, siis söön oma lõunast lahjat suppi (kanafilee, türgi oad, purustatud tomatid ja feferontsikud). Terav ja kerge ja imekiirelt valmiv. Mu absoluutne lemmik hetkel.

proua söögisõltlane

Amööb
Abikokk
2008-02-25 22:17:45
Lõhe jäi hommikuks saia ootama, sest ma ei suutnud vastu panna pesto-parmesani spagettidele ning klaasikesele külmale veinile. Pille, said oma tatra isu rahuldatud? :D

Gurmaan, kes loeb kaloreid on nagu prostituut, kes vaatab kella.

Pille
Nami-Nami peakokk
2008-02-25 23:43:08
Amööb - tegin täisportsjoni, nii et homseks jäi ka piisavalt :) Kajakas, mis need feferontsikud olidki? Mingid väikesed tšillid, millega Mann Sind varustab?

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Kajakas
Abikokk
2008-02-26 13:49:57
jah pisikesed kuivatatud piprakaunad, ma polegi veel selgust saanud, et kuidas oleks eestikeeli kaunis nimetus neile

proua söögisõltlane

Amööb
Abikokk
2008-02-26 14:55:31
Ma tellisin endale Golden Dragonist nuudleid erineva liha, krevettide, köögiviljade ja munaga. Kuum roheline tee kõrvale. Mõnus :)

Pille
Nami-Nami peakokk
2008-02-26 22:05:38
Lõunaks võtsin ülikooli kohvikust tassi kohvi ning kanavõileiva. Õhtul läks loosi praetud hakkliha ja kartuli panniroog :rolleyes: Magustoiduks paar Valrhona šokolaaditrühvlit (mina) ja kaerahelbekiirpuder maasikamoosiga (elukaaslane). Nii et täna siis selline õhtu...

Kajakas
Abikokk
2008-02-26 22:17:26
õhtuks sõin järve selveris Pho Bo suppi ja mõned rullid sushit

proua söögisõltlane

Pille
Nami-Nami peakokk
2008-02-27 19:33:18
Hiliseks lõunasöögiks oli väike karbitäis Stockmanni kana-karri salatit - mulle see täitsa meeldib ja kuna niikuinii poes sisseoste tegin, siis otsustasin karbikese kaasa osta. Õhtusöök oli täna väga eklektiline. Ahjus röstitud sibulad šerriäädikaga (imehea!) ja vorstistrooganov (hea kodune :) . Ostsin keeduvorsti esimest korda peale Eestisse kolimist (ehk siis okt. 2006), aga no tuli selline imelik isu täna miskipärast. Stocki vorstimüüja soovitas Vastse-Kuustse doktorivorsti, selle lihasisaldus olla kõige suurem. Magustoiduks šoti magustoit kaerahelveste, vahukoore, viski ja vaarikatega ehk cranachan (vana lemmik, lihtne ja maitsev). Lisaks tegin kausitäie kikerhernesalatit sidrunimahla ja parmesaniga, et saaks homme töö juurde kaasa võtta. Ehk siis selline mosaiik:

Amööb
Abikokk
2008-02-28 10:04:13
Mul oli ka eile nostalgilise kodutoidu isu. Seega praadisin kartulid hakklihaga kõrbedaks, võtsin kõrvale hapukoort, hapukurki ja marineeritud kõrvitsaid. Täiesti lõhki võib süüa.

Merx
Kokaõpilane
2008-02-28 20:08:41
Õhtusöögiks oli soolaseenekaste. Kuna pole seda ammu teinud, siis tsekkasin igaksjuhuks nami-namist üle - sain hea mõtte lisada Merevaigu sulatatud juustu, mida mul juhuslikult oligi külmkapis. Ja see andis väga mõnusa maitse, isegi mees sõi :-)
<< 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 >>