Cannelé koogikesed

Eva
Abikokk
2008-08-05 22:19:01
Kui tahad päris õigeid, siis ikka õigetes vormides.... Siiski soovitan muffinivormides need ära proovida, siis saad aimu, kas tasub üldse spetsiaalset vormi soetama hakata. Nii sai endalgi tehtud :)

http://www.perenaine.ee/

Juc
Abikokk
2008-08-08 09:53:44
Nonii, sain üheks päevaks Tallinnasse käima ja kirjutan nüüd oma cannele-tegemistest veidi, nagu lubatud. Pille ja Eva suutsid täieliku uudishimu peale ajada oma kirjutiste ja piltidega. Mõtlesin, et mida erilist neis ikka olla saab, retsept ju täitsa ei-midagi-ütlev. Ja kui Ahlströmis käies nägin, et sealt saab tellida väikseid cannelevorme, siis käitusin täiesti emotsiooni ajel ja tellisin selle endale ära. Võin juba ette öelda, et ei kahetse põrmugi. Natuke kahju on sellest, et Kiika Kööki poes oli ka tavasuuruses cannele vorme, aga seda nägin alles siis, kui endal minid juba käes. Samas, minu oma oli oluliselt soodsam :) Aga asja juurde. Nagu Pille ka juba mainis, võiksin järgmisel korral veidi julgemalt küpsetada. Esimese hooga ei julgenud päris nii pruuniks lasta. Proovisin ka juba mingeid šokolaadicanneleid, aga need olid maitsvad asjakesed, aga mitte canneled. Aga Eva mõlgutusele, et kuidas teha eeskujulikke canneleid, ma ei oska vastata esialgu. Millised on ühed eeskujulikud canneled? Kuidas sa minu omade välimust klassifitseeriksid :) ? Ainuke tüütu asi on selles, et nad küpsevad kaua, minul on ainult 1 vorm (18 auku) ja see tähendab, et ma pean järjest üle 3 tunni küpsetama, kui korraga ära tahan teha.

http://jucjaco.blogspot.com/

Tripsakas
Abikokk
2008-08-24 13:04:35
Mees on Londonisse minemas, mõtlesin paluda tal õiged cannele-vormid tuua, millisesse poodi peaksin ta saatma, oskab keegi soovitada?
Eva
Abikokk
2008-08-24 13:08:01
Minu meelest Juta cannelleed kujult tipp-topp, ainuke asi, millega noriks ongi see värvus - peaksid olema pisut tumedamad. Minul kipuvad nad vormist välja küpsema, küll vasakule-paremale viltu või siis lausa vormist välja "seeneks".

http://www.perenaine.ee/

Zapxpxau
Abikokk
2008-08-27 12:50:14
Ostsin ka Kiika Kööki poest selle silikoonist cannelévormi ja siin kodus mõtlen, et kas on ikka päris nii nagu peab sest küljed ei ole päris vertikaalsed, alt on pisut kitsam, aga ehk on ok. Panen täna taina hakkama ja siis neljapäeval või reede hommikul küpsetan. Huvi pärast küsin, kus kohast see nami-nami cannelé retsept pärit on?

Zap*

Pille
Nami-Nami peakokk
2008-08-27 12:56:13
Zapxpxau:
Huvi pärast küsin, kus kohast see nami-nami cannelé retsept pärit on?
Loe siit :)

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Zapxpxau
Abikokk
2008-08-29 20:31:07
Noh saidki tehtud, 16 tükki pluss veel jäi niipalju tainast üle, et panin muffiniformi (need kaks tulid nagu ufonaudid). Maja on nii head lõhna täis! Maitsetest olid rumm, vanill ja mõrumandel. Sidrunikoore jätsin seekord välja, lihtsalt laiskusest, arvata on :(

Zap*

Maris
Abikokk
2008-09-10 22:50:41
Vau! Nii täiuslikud! Esimest korda tegid ja tulid kohe ideaalsed? Kasutasid nami-nami retsepti? No aru ma ei saa, mis müsteerium selle retsepti ümber on :) Minul mõnikord tulevad välja, mõnikord mitte, nüüd oleme cannele-meistrist Kristjani suutnud ka segadusse ajada.
Zapxpxau
Abikokk
2008-09-11 13:49:11
Tegin esimest korda, aga retseptiks oli Len?tre cannelé valmistamise tunnist pärit retsept via FXcuisine.

Zap*

Pille
Nami-Nami peakokk
2008-09-11 13:56:44
Zapxpxau:
Tegin esimest korda, aga retseptiks oli Len?tre cannelé valmistamise tunnist pärit retsept via FXcuisine.
Zapxpxau, ega Sa läbilõikest pilti ei teinud? Tahaks hirmsasti näha, kui custard-like Su kaunis cannelé oli!! Väljast on küll väga kaunid!

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 >>