OTSING

Pille
Postitusi: 16230
Nami-Nami peakokk
2008-03-07 16:05:29
helkur:
See on mingi kummaline asi, asi ei ole ilmselt Operas. Mul on ka Opera, aga tavaliselt otsingu see osa, kus saab ained lisada, ei tööta. Aga vahest harva töötab. Samas minu mehe läpakas, kus samuti Opera, töötab alati.
Mina kahtlustan ikka natuke Operat* :D Sest kasutan nii IE kui ka Mozilla Firefoxi ja mõlemas töötab otsing (st ainete lisamine) korralikult. :rolleyes: Aga palun arvutimehel asja uurida. * Õigemini siis seda Opera-opsüsteemi koostööd (või mitte-koostööd)

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Merilin
Postitusi: 953
Abikokk
2008-03-08 13:34:57
No minul näiteks on risti vastupidi - opera ja vistaga ei tööta, opera ja xp'ga töötab ilusti. Opera on 9.26 mõlemal juhul.

Pisike ja Pisut Segi, teadagi...

Pille
Postitusi: 16230
Nami-Nami peakokk
2008-03-09 13:55:51
Namilla:
Viimati tehtud valiku tingimuste säilitamisest. Kui otsingu tulemustelt minna otsingu avalehele tagasi, on praegu valikute tabelis ees puhas plats. Kas oleks võimalik, et selle asemel oleks viimati tehtud valiku seaded ja platsi puhastamiseks üks nupp - Puhasta (või Uus valik)? Nii saaks juba seatud tingimustes midagi muuta, kogu päringut uuesti koostamata. Näiteks, muu jätta endiseks, kuid mõni toiduaine juurde panna või välja visata, või leidude liialt suure hulga korral lisada mõni täpsustav tingimus.
Namilla - nüüd on otsingulehele naastes viimati valitud ained seal endiselt olemas, nii et see soov on täidetud :D

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Nonblonde
Postitusi: 13
Kokaõpilane
2008-03-14 17:49:52
Ma natuke nuriseks ka otsingusüsteemi üle: siis toimib see suurepäraselt, kui mul näiteks on tahtmine teha midagi, mis sisaldab mingeid toiduaineid X, Y, Z. Aga kui ma kasutan otsingut ainult sellepärast, et mul on külmkapis X, Y, Z, aga midagi tahaks neist teha, siis häirib, et otsing annabki ainult need retseptid, kus kõik kolm sees on... Aga mul ei oleks ju midagi selle vastu, kui ma ühe nendest välja jätaks (kolme toiduainega ei ole eriline probleem neid paarikaupa otsingusse panna, suurema kogusega aga küll). Ma ei kujuta muidugi ette, kas ja kuidas seda tehniliselt teostada saaks - eriti veel seda arvestades, et alles võiks jääda funktsioon, mis k õ i k i valitud toiduaineid arvestab... Keeruline-keeruline : )
Tiina
Postitusi: 1340
Abikokk
2008-04-17 19:00:24
Otsingulehel on mõned sümbolid. Tore oleks, kui nende tähendus oleks kusagil lahti seletatud. Ma saan aru küll, et kell tähendab kiiret, aga kui kiiret siis? Ja kas leht on taimetoit? Ühe hakklihatoidu juures oli see ka. Kui need on juba kusagil lahti seletatud, siis pole ma seda kohta kahjuks üles leidnud.

Gruusia köök on siiski üle kõige!

Pille
Postitusi: 16230
Nami-Nami peakokk
2008-04-17 20:46:25
Tiina:
Otsingulehel on mõned sümbolid. Tore oleks, kui nende tähendus oleks kusagil lahti seletatud. Ma saan aru küll, et kell tähendab kiiret, aga kui kiiret siis? Ja kas leht on taimetoit? Ühe hakklihatoidu juures oli see ka. Kui need on juba kusagil lahti seletatud, siis pole ma seda kohta kahjuks üles leidnud.
Tiina, see on hästi hea mõte ja tegelikult ma parasjagu kirjutangi juhiseid, et kuidas kõige paremini retseptikogu ja siinset otsingut kasutada. Aga lühidalt - kellake näitab seda, et roog peaks olema laual 30 minutiga, leheke vegetaartoitu (aga mitte vegan), fotoaparaat seda, et retsept on illustreeritud. Kui ühe hakkliharetsepti juures on roheline leheke, siis on ilmselgelt tegu minupoolse apsakaga. Oleks tore, kui jätad (ja kõik teised ka) selliste suuremate kirjavigade ja apsakate puhul retsepti juurde vastava märkuse - ma saan siis vea kiiresti parandada (ja veateate kustutada ja teha näo, nagu kõik on alati korras olnud :) )

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Zapxpxau
Postitusi: 1409
Abikokk
2008-04-23 21:05:36
Mul oleks selline mõte, et retseptide ja retseptiotsingu tulemustelehel võiks olla selline koht, kus saaks valida, mitu retseptipealkirja lehel kuvatakse. Praegu on vist 15 ja siis on vaja palju lehekülgi läbi vaadata, aga vahel tahaks rutem kerida läbi sealt nimekirjast ja võiks olla võimalik panna näiteks lisavariandid 30, 50 ja võibolla koguni 100? Mingi dropdown menüü, kus igaüks saab ise valida.

Zap*

Nipitiri
Postitusi: 959
Abikokk
2008-05-19 16:36:23
Ettepanek: teha otsingus ainete valimise kastid umbes 2 korda suuremaks - ekraanil ruumi on, aga hirmsasti väsitab see kerimine (isegi juhul kui olla õige tähe juures).
JM
Postitusi: 263
Abikokk
2008-07-30 17:39:33
Ma täna avastasin otsingus et kui lisada toiduaineid mida retsept peab sisaldama, siis peavad "otsi" vajutades kõik need ained ka valitud olema (halli taustaga), kui kogemata või meelega seal valitud asjade lahtris veel klikkima minna, siis võetakse otsingusse ainult see toiduaine, millel viimasena klikkisid. Ja ma siis imestasin et huvitav, kas tõesti kaalikaga retsepte ühtegi ei leidnud.. Ei tea kas see on bug või feature :P Siis kunagi kui retsepte palju-palju rohkem on, siis võiksid juurde tulla hifi-võimalused et "sisaldab AINULT valitud toiduaineid", "koosneb OSADEST valitud toiduainetest" ja "sisaldab KA valitud toiduaineid". Ehk siis mingite levinud toiduainekooslustega saaks välja filtreerida need retseptid, mille jaoks ei pea poodi minema. Seda ma olen kusjuures netist otsinud, oli üks retseptikogu kuhu said sisse trükkida asjad mis sul kapis on ja ta otsis neid retsepte, mida ainult nendest asjadest lähtudes teha saaksid ja pakkus variante et "äkki sul on seda ka?" Aga see aadress kadus mul ära ja internetiotsingud ei anna tulemusi, äkki keegi teab? See kõik oli siis pigem brainstorming kui konkreetsed ettepanekud, praegune otsing töötab mul ilusti :)

An expert is a person who has made all the mistakes that can be made in a very narrow field (Niels Bohr)

Zapxpxau
Postitusi: 1409
Abikokk
2008-07-30 19:16:56
JM:
Ma täna avastasin otsingus et kui lisada toiduaineid mida retsept peab sisaldama, siis peavad "otsi" vajutades kõik need ained ka valitud olema (halli taustaga), kui kogemata või meelega seal valitud asjade lahtris veel klikkima minna, siis võetakse otsingusse ainult see toiduaine, millel viimasena klikkisid. Ja ma siis imestasin et huvitav, kas tõesti kaalikaga retsepte ühtegi ei leidnud.. Ei tea kas see on bug või feature :P
Selle kastikese all olevaid linke lisa l kustuta l tühjenda kasutad? Iga aine peab eraldi lisama sinna veel pisemasse kasti st. valid ja klõpsad lisa ja siis ta otsib kõiki neid asju.

Zap*

<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 >>