Tiitel: Kokaõpilane
2008-03-25 22:18:47 |
Lõpetasin kooli aasta tagasi ja viimastel aastatel sõin ma küll sooja toitu korra või paar nädalas; õnneks selle eest maksma ei pidanud, põhikool oma ette nähtud tasuta toitu niikuinii ära ei söönud ja näljased gümnasistid võisid nende arvelt ka süüa : ) Samas oleksin ma olnud nõus maksma ka ettenähtud söögirahast tunduvalt rohkem, kui ma oleksin pääsenud igahommikusest võileivategemisest... Koolitoiduga kipub miskipärast alati see olema, et menüü seinal võib ju päris head tõotada, aga laua pealt vaatab ikka vastu söök, mis läheb alla ainult väga tühja kõhuga (ja keset koolipäeva on kõht paratamatult tühi). Ja ma ei saa öelda, et ma toidu suhtes väga valiv oleksin või et ma oleksin tahtnud koolis mingeid erilisi kokandusimesid süüa, aga kui juba makaronid hakklihaga (mida annab ka hästi teha!) näevad välja nagu potitäis kliistrit, siis on ju kurb küll. |
2008-03-25 21:49:47 |
Tahtsime sõbrannaga "midagi head" teha ja otsisime netist retsepte ja sealt ta tuli - ma arvan, et ikka päris mitu aastat tagasi. |
2008-03-21 23:49:29 |
mesi, roheline tee, hapukoor, tatar, kartulid. soola ja veel mõningaid maitseaineid ja jahu ja võib-olla mõni muna on ka. lohutan ennast sellega, et olen vaene tudeng : D |
2008-03-14 17:49:52 |
Ma natuke nuriseks ka otsingusüsteemi üle: siis toimib see suurepäraselt, kui mul näiteks on tahtmine teha midagi, mis sisaldab mingeid toiduaineid X, Y, Z. Aga kui ma kasutan otsingut ainult sellepärast, et mul on külmkapis X, Y, Z, aga midagi tahaks neist teha, siis häirib, et otsing annabki ainult need retseptid, kus kõik kolm sees on... Aga mul ei oleks ju midagi selle vastu, kui ma ühe nendest välja jätaks (kolme toiduainega ei ole eriline probleem neid paarikaupa otsingusse panna, suurema kogusega aga küll). Ma ei kujuta muidugi ette, kas ja kuidas seda tehniliselt teostada saaks - eriti veel seda arvestades, et alles võiks jääda funktsioon, mis k õ i k i valitud toiduaineid arvestab... Keeruline-keeruline : ) |
2008-03-14 17:42:41 |
1) 19 2) N 3) Tartu 4) 1-mitu (elan üksi, aga sõbrad käivad söömas pea iga päev) |