Meringue Abikokk 2010-11-20 22:42:29 |
Neljapäeva õhtuks tegin kana ja brokkoliga makaronivormi. Muutsin retsepti veidike vastavalt oma maitsele (lisasin ketšupit, magusat tšillikastet ja pitsamaitseainet ning jätsin kattest ka välja rohelise sibula) ja tulemuseks oli minuarust üks mõnusamaid makaronivorme, mida saanud olen. Mandli-juustu kate oli eriti hea. Seega suurepärane lõpp seekordsele kooskokkamisele! :) | |
Netcat Abikokk 2010-11-20 23:34:51 |
Mahlane peedilasanje:
Õigupoolest, nagu retseptist nähtub, on see lasagnette, millel vist täpset vastet eesti keeles ei ole. Ehk tuleks kasutada neid spetsiaalseid väikesi lasagnette-makaroniplaadikesi ja kihtide ladumise asemel vormis väike segadus tekitada. Vähemalt Tallinnas ei leidnud ma neid kusagilt eraldi müügis, kuid Knorri lasagnette-komplektis koos maitseainetega olid saadaval.
Ma ei tea, mida seal retseptis on mõeldud tugevamaitselise juustu all, kasutasin Synnove Parma sulatatud juustu. Peet ja pastinaak muutusid küpsedes aga nii magusaks, et juustu maitset oli vaevalt tunda. Kui soov pole süüa seda rooga magustoiduna, tuleks ilmselt rohkem soola panna kui retsept ette näeb. Muidu suurepärane moodus manustada rohkelt köögivilja. Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Mari-Liis Abikokk 2010-11-21 16:39:13 |
Tänaseks pühapäevalõunaks oli meil makaronivorm juustu, suitsusingi ja brokkoliga. 300 g makarone 200 g suitsusinki brokkoliõisikuid 150 g riivjuustu 4 muna 5 dl piima pipart Keeda pastat paar minutit vähem kui pakendil ette nähtud, nõruta. Paar minutit enne makaronite keetmise lõppu lisa brokkoli ja kuumuta ka see koos makaronidega läbi. Määri ahjuvorm oliivõliga, laota sinna makaronid, tükeldatud suitsusink ja brokkoliõisikud. Sega omavahel munad, piim ja pool juustukogusest. Maitsesta vähekese pipraga. Vala ahjuvormi. Kõige peale raputa ülejäänud riivjuust. Küpseta 180 kraadi juures 20-25 minutit. Kodune ja maitsev. | |
Pille Nami-Nami peakokk 2010-11-21 18:52:03 |
Juhhei :) Viis vormirooga esitasid kooskokkamise raames järgmised nami-namikad: Anu, Zoozi, Elis, Meringue, Kirsike, Aire1, Aniitram, Karima, ErleS, Liisi, Liina, Fre, Liilia, Kiilike, Netcat, Dagris - nende 16 seast soosis Research Randomizer 15. nime :D Kõikide teiste vahel lähevad loosimisele 6 raamatut kirjastuselt Tänapäev: Anu, Zoozi, Elis, Meringue, Kirsike, Aire1, Aniitram, Karima, ErleS, Liisi, Liina, Fre, Liilia, Kiilike, Dagris, Vike, Kokkamas95, Kessu343, Sasha, Seenekas, Tullia, Silja, Nustu, Petu, Kätrin, Marju, Mari-Liis, Adonay, Hexy, Koogi Kata, Jaanikaant, Leoola, Kardemon, Merit, Itakene, Spidur, Tiramiiiisu, Muzi, Shiltsa, Triinpvr, Väike Väänik, Ragne, Kajakas (just sellises järjestuses, nr 1-43) 5 asja - nr 40 - Triinpvr 5 asja - nr 8 - Karima 5 asja - nr 35 - Itakene spagetiraamat - nr 14 - Kiilike spagetiraamat - nr 19 - Sasha spagetiraamat - nr 16 - Vike Tundub, et RR programmi on ära häkkinud Itakene või tema abikaasa - loosiõnne on viimasel ajal päris palju :) Pealinaste raamatud toimetan selle nädala alguses ühte kesklinnas asuvasse kohta, kust peate need ise ära tooma. Mittetallinlased - kas on keegi tuttav/sugulane/sõber pealinna tulemas ja saaks te raamatu ära tuua? Siis jääb mul postipakkide saatmise vaev ära :) Palju õnne võitjatele, tänud kõikidele kaasalööjatele-kooskokkajatele. Loodan väga, et nii mõnigi teist (taas)avastas mõne uue ja toreda retsepti oma retseptivaramusse... | |
Zoozi Abikokk 2010-11-21 19:30:27 |
Palju õnne võitjatele :) | |
Kirsike Abikokk 2010-11-21 20:02:33 |
Palju õnne! Mul mees kirus, et ta nii palju pidi makarone sööma ja nüüd peab veel ise raamatu ka ostma :D :D | |
Marju Abikokk 2010-11-21 20:06:42 |
Pille:
Palju õnne ka minu poolt! :) oli meeleolukas kooskokkamine. Peaks uuesti lasanjet tegema ;)
Sõidan kolmapäeval-neljapäeval Tallinnast Tartu poole ja viibin Tartus neljapäeval ja reedel, nii et võib vabalt asju kohale toimetada kui vaja. Juhhei :) Pealinaste raamatud toimetan selle nädala alguses ühte kesklinnas asuvasse kohta, kust peate need ise ära tooma. Mittetallinlased - kas on keegi tuttav/sugulane/sõber pealinna tulemas ja saaks te raamatu ära tuua? Siis jääb mul postipakkide saatmise vaev ära :) Palju õnne võitjatele, tänud kõikidele kaasalööjatele-kooskokkajatele. Loodan väga, et nii mõnigi teist (taas)avastas mõne uue ja toreda retsepti oma retseptivaramusse... |
|
Karima Abikokk 2010-11-21 21:41:54 |
Palju õnne kõikidele võitjatele ilus üllatus oli oma nime võitjate seast leida Suured tänud :) | |
Triinpvr Abikokk 2010-11-22 09:37:39 |
Ossa, tänan! Uurin ehk saan kellegagi Tartusse toimetamise suhtes kaubale. | |
Itakene Abikokk 2010-11-22 11:33:01 |
Appikene, misasja? Kas mul oli tõesti 5 toitu esitatud? Ma olen tõsiselt üllatunud. :) Häkkida kahjuks ei oska, aga uurin mehelt ka igaks juhuks.. Ups, mul tuli meelde, et eelmisel raamatul ka veel järgi käimata. :( kas see ikka salakohas? | |
<< < 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 > >> |