Kirsike Abikokk 2010-11-08 19:01:43 |
Kodujuustu-porgandi makaronivorm. Juhhei :) Üks hääl koos :) Nüüd teist püüdma :) | |
Muzi Kokaõpilane 2010-11-08 19:02:11 |
Mõtlesin proovida lihavaba õhtusööki. Endale tundus ahvatlev tomati-kodujuustu lasanje http://nami-nami.ee/recipe.php?q=detail&pID=10037. Esiteks, paistis mulle Järve Selveris, et täna on sama toit plaanis kõikidel Tallinna peredel. Tühjus haigutas nii ürtidega purustatud tomatite riiulis, Päikese riccota koha peal ning ka parmesan oli otsas! Sain asendatud. Valmis sai ilus lasanje, mis mulle endale täitsa maitses. 6-aastane poiss sonkis natuke ja proovis paar korda. Lõpuks lõi käega ja võttis õhtusöögiks banaani. Mees sõi poole oma portsust ära, siis loobus ja otsustas ka banaani kasuks. 1a3k poisil keerles kogu värk niisama suus ja mina loobusin:P Ühesõnaga - enda lõbuks tegin :) Aga ma ei ole alla andnud. Proovin mingit teist lihavaba rooga õhtusöögiks veel lähiajal... Meil ikka totaalne liha armastav meespere. Mehel lihasöömise harjumus kodusest köögist kaasas ja nii on meilgi see edasi läinud. Olen varem lihata suppi teinud õhtuks. Laps vaatas suppi, küsis "kus liha on". Liha pole? Mina sellist suppi ei söö! | |
Liisi Abikokk 2010-11-08 20:30:36 |
Eile õhtul ja veel tänagi sõime klassikalist lasanjet. Väga maitsev! | |
Netcat Abikokk 2010-11-09 18:33:38 |
Võtan end kokku ja panen kah paar juba jupp aega tagasi tehtud asja üles lõpuks, kolmas vedeleb veel fotokas.
See on siis teine katsetus sellest OM kõrvitsa-ricottalasanjest salveiga. Muidugi ma tegemise käigus unustasin ära, et ma olin tahtnud ju lahjema hapukoorega teha, niiet tuli jälle kaunikesti rammus, ja kuigi kõrvits oli ahjus vähem aega kui eelmine kord, läks minuarust ikkagi veidi liiga pehmeks. Muidu hää. Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Netcat Abikokk 2010-11-09 18:35:11 |
See on lõhelasanje (kahjuks konservist) kõrvitsa ja tomatiga, bešamellkastmega ja suitsujuustuga. Retsept mingist vanemast jõulusest OM-ist. Päris hea oli, aga ainult bešamellkastmega tehtud lasanje ei ole ikka päris minu tass teed.
Ühtlasi avastasin, et hiljuti soetatud tilluke Pyrexi keraamiline ahjuvorm ei õigusta ootusi (ei saa ikka sellega mugavalt ühe-inimese-lasanjet teha, kuna on liiga madal ja liiga vähe kihte mahub sisse). Nähtavasti tuleb seda utiliseerida pigem makaronivormide jaoks.
PPS: Aargh mida ma teha saaks, et kõik minu lasanjepildid nii kollased ei tuleks, aarghhhh Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Liilia Abikokk 2010-11-09 20:05:41 |
Lihtne, ent väga maitsev makaronivorm hakklihaga | |
Itakene Abikokk 2010-11-09 21:26:49 |
Meil oli täna lõunaks cannellonid pardifilee ja porganditega. Idee sain Rukola restoranist. Pardifileed marineerisin tähtaniisi, meresoola ja laimiga enne küpsetamist. Kahjuks läksid cannelloni torud ahjus katki, aga maitse oli siiski imehea, kaneel andis koorekastmele väga mõnusa maigu. | |
Zoozi Abikokk 2010-11-09 21:52:56 |
Itakene:
Väga huvitav!
Meil oli täna lõunaks cannellonid pardifilee ja porganditega. Idee sain Rukola restoranist. Pardifileed marineerisin tähtaniisi, meresoola ja laimiga enne küpsetamist. Kahjuks läksid cannelloni torud ahjus katki, aga maitse oli siiski imehea, kaneel andis koorekastmele väga mõnusa maigu. http://static2.album.ee/files/963/55/orig_24088871_Fmeq.jpg http://static2.album.ee/files/963/55/orig_24088875_yOaQ.jpg |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2010-11-11 12:15:41 |
Netcat:
Netcat, kuna lisasin selle retsepti ka Nami-Namisse, siis lisasin Su foto sinna juurde. Ühtlasi läheb pilt arvesse novembrikuu fotokampaanias - ja Sul on varasemast ajast 2 fotot juba ootel, nii et see oli 1.3 :)
Võtan end kokku ja panen kah paar juba jupp aega tagasi tehtud asja üles lõpuks, kolmas vedeleb veel fotokas. http://home.uninet.ee/~netcat/fileed/lasanje1.jpg See on siis teine katsetus sellest OM kõrvitsa-ricottalasanjest salveiga. Muidugi ma tegemise käigus unustasin ära, et ma olin tahtnud ju lahjema hapukoorega teha, niiet tuli jälle kaunikesti rammus, ja kuigi kõrvits oli ahjus vähem aega kui eelmine kord, läks minuarust ikkagi veidi liiga pehmeks. Muidu hää. |
|
Silx Abikokk 2010-11-11 12:34:14 |
Kas jõuluks tuleb ka mingi temaatiline kooskokkamine? :) Gastronautilised äpardused We ate the food, we drank the wine Everybody having a good time |
|
<< < 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 > >> |