Spagetid pestoga

Itaalia köögi klassika. Kõige tuntum on basiilikupesto, aga allpool on toodud viited ka mitmetele teistele pestoretseptidele.

Kogus
kuuele
Valmistusviis
Keetmine/kuumutamine
Valmistusaeg
5 minutit
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

500 g spagette vm makarone

4-5 sl pestot (purgist või isetehtud)

50 g riivitud või laastudeks lõigatud parmesani

Valmistamine

Keeda spagetid või muu pastatoode rohkes vees al dente.

Nõruta hoolega, siis pane uuesti potti koos pesto ning poole riivitud parmesaniga. Sega läbi, siis jaota taldrikutele ning puista peale ülejäänud parmesan.

Loe veel:

Valik pestoretsepte Nami-namis:

Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Ilse.

LISA KOMMENTAAR

Hexy
postitatud 12.05.2013 21:23

Mulle maitses, kasutasin karulaugu mandlipestot

Anet
postitatud 09.02.2020 15:25

Mina lisan alati juurde ka praetud peekoni tükid