Estragonipesto

Estragonipesto sobib hästi nt kana-penne salati maitsestamiseks.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Lisand
Lisategevused

Koostisosad

75 g piinia- või seedermänniseemneid

75 g riivitud parmesani

suur kimp värsket estragoni (hakitud lehti)

1 sidrun

1 hakitud küüslauguküüs

5 sl oliiviõli

soola ja musta pipart

Valmistamine

Pane piiniaseemned kuumale kuivale pannile ning rösti kuldseks.

Kalla röstitud piiniaseemned kõrgesse nõusse. Lisa parmesan, estragon, sidrunimahl ja riivitud koor, küüslauk ja õli ning püreesta saumikseriga ühtlaseks. Maitsesta soola ja pipraga.

Retsept on pärit briti ajakirjast "You Are What You Eat" (August 2007, Tarragon pesto)

LISA KOMMENTAAR