Pilaja![]() Kokaõpilane 2014-02-26 12:31:23 |
VÕISTLUSTÖÖ NR 104
Päikesetõus
![]() |
|
Pesakond![]() Kokaõpilane 2014-02-26 17:42:24 |
VÕISTLUSTÖÖ NR 105
MA ARMASTAN EESTIMAAD
![]() ![]() |
|
Pille![]() Nami-Nami peakokk 2014-02-26 17:46:33 |
Nii, võistlus TORT ISAMAALE 2014 on selleks korraks lõppenud. Laekus 105 võistlustööd, mõned tehniliste viperuste tõttu ja minuga kooskõlastatult väikese hilinemisega, nüüd algab raske hindamistöö.
![]() |
|
Pille![]() Nami-Nami peakokk 2014-02-26 18:11:54 |
Pille:
Ühe auhinna saan kohe ka välja kuulutada. Esimesele viiekümnele tordimeistrile (mitte esimese 50 tordi meistrile, sest mõned esitasid mitu torti ja nuge on üks koka kohta!) annan mingil ajahetkel üle kauni õunarohelise/Nami-Nami põlle rohelise tomati- ja karaskinoa, seda loomulikult tänu Victorinoxile.
Loodetavasti ei teinud ma nüüd nuge kokku lugedes vigu, aga minu arvestuste järgi läks piir 63. ja 64. võistlustöö vahel. Ehk siis roheline nuga ootab järgmisi inimesi:
Mercredi, Mannkokkab, Citrinella, Avely, Aniitram, Karima, Tiiul, Maarja Saarelt, Dagris, Kapsapea, Merle123, Anneliisu, Piiri köök, Lumetydruk, Pisi-Pisi, Lii, Olgaka, Tigris, Kadikene, Jaanav, Kerli91, Qsti, Pipilotta, Rellake, Ilsu, Ingeborg, Kadripuu, Villa5, Piiaereth, Mexike, Vike, Köögikrõõt, Köögikatake, Alinatop, Naabrimutt, Heliiiis, Evelyn, Mmvila, Kiki, Triinu01, KatrinK, Frieda, 3liko, Marju, Meerikrass, Pirrike, Tiina ja Dianalola.
Ma elan Viimsis ja kahjuks Nami-Namil kesklinnas kontorit pole, aga ma tõstan mõned noakarbid autosse ootele, ehk õnnestub midagi välja mõelda. Viimsikad võivad ise järele tulla, aga üldiselt võiks veel oodata - kes teab, äkki õnnestub veel mõni muu auhind endale saada, kas siis eriti hea esinemise eest või loosiõnne teel ;)
Auhindadest ka. ESIMESELE VIIEKÜMNELE TORDIMEISTRILE kingib Nami-Nami väga hea sõber ja kauaaegne koostööpartner VICTORINOX põllerohelise* karaskinoa: ![]() ![]() |
|
MAibela![]() Kokaõpilane 2014-02-26 19:49:48 |
VÕISTLUSTÖÖ NR 71
Minu Eestimaa merelainetest ja selle harjadel tantsisklevast valgest vahust, kodu metsade mustikatest ja naabrinaise taluaia kõrvitsast inspireeritud tort.
![]() |
|
Pille![]() Nami-Nami peakokk 2014-02-26 19:58:08 |
MAibela:
Maibela pilt ja tekst olid mul ammu olemas, lihtsalt Maibela enda postitust ootasin. Nii et see tort läheb konkursil veel täitsa arvesse :)
VÕISTLUSTÖÖ NR 71 Minu Eestimaa merelainetest ja selle harjadel tantsisklevast valgest vahust, kodu metsade mustikatest ja naabrinaise taluaia kõrvitsast inspireeritud tort. ![]() |
|
Pille![]() Nami-Nami peakokk 2014-02-27 15:03:31 |
Väike reklaamnupuke tordivõistluse kohta oli ka 21. veebruari Naistelehes:
![]() |
|
Pille![]() Nami-Nami peakokk 2014-03-03 12:03:19 |
Nami-Nami korraldas juba kuuendat aastat järjest Eesti Vabariigi aastapäeva paiku isamaaliste tortide võistluse. Tänavu esitati konkursile 105 võistlustööd, sh 29 soolast torti.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Pille![]() Nami-Nami peakokk 2014-03-03 20:21:29 |
Jagan vahepeal mõned eriauhinnad välja:
Üksteist KAFO töötajat panid pead kokku ja valisid 105 võistlustöö seast oma lemmiku. Üllatuslikult osutus selleks Sille Vadi e. FRIEDA muraka-pähklitort ;)
Sille võib nüüd valida, kas ta soovib hommikukohvi teha edaspidi Aeropressiga või keraamilise HARIO60 filtrikoonusega!
![]() |
|
Pille![]() Nami-Nami peakokk 2014-03-03 20:22:50 |
Jagan vahepeal mõned eriauhinnad välja:
Ajakirja Kodu & Aed toimetuse lemmik on KOOPATIBI ehk Kaare Kangro rukkiküpsisetort pohlade ja iiristega!
![]() |
|
<< < 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 > >> |