Pille Nami-Nami peakokk 2012-11-05 15:40:34 |
Fre:
Fre, ole pai ja jäta retsepti juurde ka kommentaar! :)
No nii - kõrvitsakook valmis. Õnneks on minul ja mehel nii erinev maitse, et kui mulle miski kohe üldse ei istu, siis tema rõõmustab väga. Niiet päris raisku ei läinud, minu jaoks aga oli väga imal ja lääge. |
|
Liisi Abikokk 2012-11-06 00:39:08 |
Tegin viimasest OM-st suvikõrvitsakooki mooniseemnetega. Nami-nami sidruni-suvikõrvitsakeeks on siiski parem ;) | |
Kardemon Abikokk 2012-11-06 16:02:04 |
Viimasel ajal olen teinud kõrvitsasaiakesi, kõrvitsakooke..seda ja seda. Suvel katsetasin vürtsikate kõrvitsaküpsiste retsepti suvikõrvitsaga....nii. mõnus ei olnud...teistkordsel katsel lisasin. kõrvitsaseemneid.
Kohupiimavormi tegin ka kõrvitsaga.... http://kardemon.blogspot.com |
|
Kokkamas95 Abikokk 2012-11-06 22:02:51 |
Suvikõrvitsa-šokolaadikeeks | |
Ristl Kokaõpilane 2012-11-07 16:04:55 |
Tegin nädalavahetusel seda peedi-shokolaadikooki: http://siljafoodparis.blogspot.com/2012/09/peedi-sokolaadi-kook-ja-tai-kampaania.html
Pildistasin tegelikult ka, aga mu foto on väga hale selle Silja foto kõrval, nii et ma jätan ta siia lisamata.
Ma ei tea, kas pigistasin riivitud peedi liiga kuivaks, aga jäi selline kuivavõitu. Maitselt intensiivselt shokolaadine (kasutasin Odense 70% küpsetus-shokolaadi) ja välja nägi väga kaunis. Prantsuse šokolaadikook maitseb mulle siiski rohkem, aga see oli ka täitsa hea. Ablas miisu. |
|
Marit Abikokk 2012-11-11 22:16:17 |
Olen juba mitu korda küpsetanud mõnusaid porgandiküpsiseid, maitset lisasin kaneelisuhkruga. | |
Martiina Abikokk 2012-11-12 16:51:13 |
Mina tegin scones'ide retsepti baasil kõrvitsakakukesi. Nii kuldkollased :) | |
Tsheburashka Abikokk 2012-11-12 18:35:39 |
Minu lemmikud on karamellised kõrvitsaküpsised, teen neid pidevalt, nii koju kui küllaminnes kaasavõtmiseks :) Lisaks tegin see sügis kõrvitsa-toorjuustukooki hapukoorekattega ning vähemalt kolm korda nädalas söön banaani-avokaadopudingit. Varasemast meenuvad veel suvikõrvitsakoogid ja -keeksid ning porgandikook sidruniglasuuriga. Otsin hiljem mõned pildid või lingid ka juurde :) | |
Kokkamas95 Abikokk 2012-11-12 19:24:28 |
Suvikõrvitsakook mooniseemnetega | |
Spiidi Abikokk 2012-11-13 23:09:50 |
Mul oli terve nädalavahetus käsil erinevate kõrvitsaretseptide proovimine. Kõik magusad :) Tegin: klassikalist ameerika Pumpkin Pie tüüpi pirukat, lausa kolme sorti kõrvitamuffineid - esimesel kahel korral ei tulnud sellised nagu tahtsin ja ei jätnud jonni :), kõrvitsa jogurtijäätist, vürtsikaid kõrvitsaküpsiseid ja kõrvita kaneelirulle. Kõige enam meeldisid mulle kaneelirullid. Väga ilusa kollase värvi ja õhulise tektuuriga. | |
<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 > >> |