Liisi Abikokk 2012-11-28 22:21:12 |
Koopatibi:
Tundub nii isuäratav!
Mina tegin porgandi-vaarikarull, mis oli ka väga hea. Põnev rull, mida järgmine kord ka külaskostiks sobib teha.
Sain ka koogi lõpuks tehtud - porgandi-datlikook |
|
Marit Abikokk 2012-11-28 22:38:25 |
Ikka veel kõrvitsat järgi-seekord valmis mahlane kõrvitsakook apelsini-maitselise kreemiga. | |
Silja Abikokk 2012-11-29 11:48:45 |
Ahjaa- kindlasti peab siin teemas märkima, et see porgandikook kookoseglasuuriga on üks mu suur lemmik! | |
Liisi Abikokk 2012-11-29 22:33:47 |
Tegin täna seda mooniseemnetega kõrvitsakeeksi. Väga hea sai, loodetavasti jagub ka homseks, et toorjuustuglasuuri ka saaksin peale teha. | |
Silja Abikokk 2012-11-30 13:46:49 |
Seda sidruniga suvikõrvitsakeeksi tegin kui väike härra sai 3-kuuseks. pilt ainult beebiga ja ei raatsi jagada:P Aga keeks oli maru hea! | |
Karima Abikokk 2012-12-01 21:48:53 |
leidsin blogis ringi tuuseldades et olen teinud kõrvitsa-apelsiini kooki | |
Suviki Kokaõpilane 2012-12-02 17:26:31 |
Novembris olen seda Kõrvitsasaia teinud oma 4-5 korda. Pehme, maitsev nii soolase kui magusa kattega: toorjuustu kui vaarikamoosiga, ja lihtsalt külma piima või kuuma kakaoga. Imemaitsev! Kõrvitsasai | |
Liisi Abikokk 2012-12-04 23:08:08 |
Liisi:
Lisan pildi
Tegin täna seda mooniseemnetega kõrvitsakeeksi. Väga hea sai, loodetavasti jagub ka homseks, et toorjuustuglasuuri ka saaksin peale teha. |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2012-12-11 12:38:39 |
MARIT, KARDEMON JA SPIIDI - teile naeratas loosiõnn selle kooskokkamise eest (kokku, muide, sain 70 erinevat temaatilist panust). Nüüd tuleb välja mõelda, kuidas toimetada teieni raamatud (need saaksin postiga saata, minu käes) ja kuidas kõrvitsahoidised (Eva käes). Spiidi, Sina oled vist Tartus, eks? Pealinlased (?) Marit ja Kardemon peavad ise oma kraamile kesklinnas järele minema :) Saadan Mariti ja Kardemoni raamatud homme hommikul kesklinna salakohta - kui selle asukoht teile teadmata on, siis saatke mulle meil (info@nami-nami.ee) ja ma jagan saladust :) | |
Spiidi Abikokk 2012-12-11 13:24:58 |
[1quote]MARIT, KARDEMON JA SPIIDI - teile naeratas loosiõnn selle kooskokkamise eest (kokku, muide, sain 70 erinevat temaatilist panust). Nüüd tuleb välja mõelda, kuidas toimetada teieni raamatud (need saaksin postiga saata, minu käes) ja kuidas kõrvitsahoidised (Eva käes). Spiidi, Sina oled vist Tartus, eks? Pealinlased (?) Marit ja Kardemon peavad ise oma kraamile kesklinnas järele minema :) Saadan Mariti ja Kardemoni raamatud homme hommikul kesklinna salakohta - kui selle asukoht teile teadmata on, siis saatke mulle meil (info@nami-nami.ee) ja ma jagan saladust :)[/quote] Ohohohooo, kui tore! :) Mina olen samuti Tallinnas ja kesklinna salakoht sobib hästi :) Saadan kirja. | |
<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 > >> |