KOKKAME KOOS # 48: KÖÖGIVILJAD MAGUSTOITUDES JA MAGUSATES KÜPSETISTES

Liisi
Abikokk
2012-11-28 22:21:12
Koopatibi:
Sain ka koogi lõpuks tehtud - porgandi-datlikook
Tundub nii isuäratav! Mina tegin porgandi-vaarikarull, mis oli ka väga hea. Põnev rull, mida järgmine kord ka külaskostiks sobib teha.

Liisi Blogi

Marit
Abikokk
2012-11-28 22:38:25
Ikka veel kõrvitsat järgi-seekord valmis mahlane kõrvitsakook apelsini-maitselise kreemiga.

Magusad fotod

Silja
Abikokk
2012-11-29 11:48:45
Ahjaa- kindlasti peab siin teemas märkima, et see porgandikook kookoseglasuuriga on üks mu suur lemmik!

Lavendlimesi.blogspot.com

Liisi
Abikokk
2012-11-29 22:33:47
Tegin täna seda mooniseemnetega kõrvitsakeeksi. Väga hea sai, loodetavasti jagub ka homseks, et toorjuustuglasuuri ka saaksin peale teha.

Liisi Blogi

Silja
Abikokk
2012-11-30 13:46:49
Seda sidruniga suvikõrvitsakeeksi tegin kui väike härra sai 3-kuuseks. pilt ainult beebiga ja ei raatsi jagada:P Aga keeks oli maru hea!

Lavendlimesi.blogspot.com

Karima
Abikokk
2012-12-01 21:48:53
leidsin blogis ringi tuuseldades et olen teinud kõrvitsa-apelsiini kooki

PAPRIKA: Karima's Food

Suviki
Kokaõpilane
2012-12-02 17:26:31
Novembris olen seda Kõrvitsasaia teinud oma 4-5 korda. Pehme, maitsev nii soolase kui magusa kattega: toorjuustu kui vaarikamoosiga, ja lihtsalt külma piima või kuuma kakaoga. Imemaitsev! Kõrvitsasai

Paljajalu

Liisi
Abikokk
2012-12-04 23:08:08
Liisi:
Tegin täna seda mooniseemnetega kõrvitsakeeksi. Väga hea sai, loodetavasti jagub ka homseks, et toorjuustuglasuuri ka saaksin peale teha.
Lisan pildi

Liisi Blogi

Pille
Nami-Nami peakokk
2012-12-11 12:38:39
MARIT, KARDEMON JA SPIIDI - teile naeratas loosiõnn selle kooskokkamise eest (kokku, muide, sain 70 erinevat temaatilist panust). Nüüd tuleb välja mõelda, kuidas toimetada teieni raamatud (need saaksin postiga saata, minu käes) ja kuidas kõrvitsahoidised (Eva käes). Spiidi, Sina oled vist Tartus, eks? Pealinlased (?) Marit ja Kardemon peavad ise oma kraamile kesklinnas järele minema :) Saadan Mariti ja Kardemoni raamatud homme hommikul kesklinna salakohta - kui selle asukoht teile teadmata on, siis saatke mulle meil (info@nami-nami.ee) ja ma jagan saladust :)

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Spiidi
Abikokk
2012-12-11 13:24:58
[1quote]MARIT, KARDEMON JA SPIIDI - teile naeratas loosiõnn selle kooskokkamise eest (kokku, muide, sain 70 erinevat temaatilist panust). Nüüd tuleb välja mõelda, kuidas toimetada teieni raamatud (need saaksin postiga saata, minu käes) ja kuidas kõrvitsahoidised (Eva käes). Spiidi, Sina oled vist Tartus, eks? Pealinlased (?) Marit ja Kardemon peavad ise oma kraamile kesklinnas järele minema :) Saadan Mariti ja Kardemoni raamatud homme hommikul kesklinna salakohta - kui selle asukoht teile teadmata on, siis saatke mulle meil (info@nami-nami.ee) ja ma jagan saladust :)[/quote] Ohohohooo, kui tore! :) Mina olen samuti Tallinnas ja kesklinna salakoht sobib hästi :) Saadan kirja.

le D?ner

<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 >>