Tiitel: Kokaõpilane
2014-09-24 00:52:44 |
Tere, Kiire! :) mul on DeDietrich ahi ning sooviks kuivatada selles õunu. Pöördõhurezhiimi kasutaks, märgin temperatuuriks nt 75, kuid kui ahju uks isegi veidi lahti, siis ahi jahtub maha, näitab tablool, et ei ole temperatuuri saavutatud. Kas ahju uks peab kindlasti olema veidi avatud või piisab pöördõhust ahjus? |
2012-12-02 17:26:31 |
Novembris olen seda Kõrvitsasaia teinud oma 4-5 korda. Pehme, maitsev nii soolase kui magusa kattega: toorjuustu kui vaarikamoosiga, ja lihtsalt külma piima või kuuma kakaoga. Imemaitsev! Kõrvitsasai |
2012-11-06 17:08:12 |
Tere, soovime osta söögitooli, mis oleks puidust, ja ideaalne, kui peitsitud loodusliku värviga, seljatugi võiks käia veidi lamavasse asendisse, aga kui ei käi, siis pole ka hullu. Müüa on (kui lubate ka selle lisada) Emmaljunga punane vankri korv 80€ ja sinistes toonides Brittoni turvahäll heegeldatud beeži suvekattega 15€ kontakt: kairi4/ät/gmail.com |
2012-11-06 11:52:41 |
Kas kellelgi on üle mõni ilus ilma väetiseta kõrvits? Pakuks purgikese vaarikamoosi eest või siis ka ostaks? Samuti olen huvitatud väetiseta kasvanud suvikõrvitsast, brokolist, porgandist, sügisõuntest. |
2012-08-14 21:07:43 |
Tere! Kas nami-nami pere oskab aidata hädast välja: augusti lõpul on meil kodus meie beebi ristimine. Plaan korraldada kitsamas pereringis armas sündmus ning soov katta ka suupistelaud. Mure selles, et paarikuune beebi võtab pea kogu aja ning mees eriline osavnäpp pole, et teda rakendada toiduvalmistamisesse. Kas oskate soovitada, millest ja kuidas katta armas, eriline ja samas maitsev ja kiirelt-kergelt tehtav suupistelauake lapse ristimispäeval? kas peaks olema ka tort? Ise ei ole meisterkokk, et suudaks keerulisemaid retsepte valmistada. Külalisi oodata u 15 inimest, elame mere ääres, ristimisüritus tuleb välja terrassile, lubage miljööd reklaamida siin. |