Marju Abikokk 2012-11-20 14:44:18 |
Minu kõige suurem lemmik peedi-porgandi-kõrvitsaliste küpsetiste seas on vürtsikad kõrvitsaküpsised. Olen teinud kõige tavalisema kõrvitsaga ja just küpsetasin ahjus ära muskaatkõrvitsa, et seekord sellega proovida. | |
Kardemon Abikokk 2012-11-20 21:31:24 |
tegin kirju saia. Kollase osa röstitud msukaatkõrvitsa püreega ning heleda osa "tavalise" taigna. Sõime meega, moosiga, või ja suhkruga..
Kalamaja pagarikojast ostsin mingi aeg tagasi kollase-rohelisekirju saia. Sealt idee. Neil oli roheline värvitud spinatiga ning kollane kõrvitsa-porgandiga.
http://kardemon.blogspot.com |
|
Tullia Abikokk 2012-11-21 10:55:30 |
Mina tegin pühapäeval kõrvitsakeeksi, peale panin sidrunigalasuuuri. Tegin pilti ka, lähiajal panen üles | |
Pille Nami-Nami peakokk 2012-11-21 11:56:26 |
Pille:
Mul on kolm auhinda veel :) Kuna kooskokkamise teemaks on köögiviljad magustoitudes ja kuna Põltsamaa Felix on just turule toonud mangomaitselised magusad kõrvitsakuubikud (ehk siis köögivilja-magustoit), siis kolm tublit kooskokkajat saab endale auhinnaks sellise Põltsamaa Felixi uudistoodete paari:
1. detsembril loosin kõik auhinnad välja :)
Auhinnaks on sel korral väga hooajalised ja päevakohased raamatud kirjastuselt Varrak, nimelt HÕRGUD KINGITUSED. Isetehtud kinkekarpidest retseptideni ja raamatuid on tervelt 3 tk: Aega on novembri lõpuni/detsembrikuu alguseni. |
|
Karima Abikokk 2012-11-21 14:12:29 |
mina tegin Sidruni-suvikõrvitsakeeks veidi muudetud kujul ja sai supper hea,olen enne teinud sama retsepti järgi muskaatkõrvitsaga keeksi aga selle pilt jäi vanasse arvutisse mis lakkas töötamast :( | |
Tullia Abikokk 2012-11-21 22:03:41 |
Tegin kõrvitsakeeksi, mis sisaldab odrajahu: Septembris lisasin riivitud porgandit kohupiimavormile ja tulemus oli väga hea: | |
Martiina Abikokk 2012-11-23 23:57:42 |
Tegin kõrvitsa-toorjuustuküpsiseid. | |
Marit Abikokk 2012-11-24 09:56:27 |
Mina ikka veel kõrvitsalainel, tegin kõrvitsa-õunapüreest, kohupiimast ja vahukoorest küpsistega magustoitu - väga hea sai! | |
Karima Abikokk 2012-11-24 16:58:33 |
kuna see ülevalpool olev kirju sai tundus nii hea ja ilus siis tegin ka süda ei andnud rahu kohe mitte üks tera :) meega oli sai mega hea ja juurde piparmünditeed ma küll ei tea kuidas see eelmine taigen tehtud on aga see on minu versioon sellest saiast Kõrvitsasai | |
Tullia Abikokk 2012-11-25 00:12:33 |
Tegin ka neid porgandiküpsiseid. Ootamatult lõppes nisujahu, mistõttu lisasin 1 dl odrajahu. Aellest hoolimata said väga head küpsised. [1quote=Marit]Olen juba mitu korda küpsetanud mõnusaid porgandiküpsiseid, maitset lisasin kaneelisuhkruga. | |
<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 > >> |