Ilse Abikokk 2012-07-01 15:42:45 |
APPI mis ma siis nüüd teen... või valesti olen teinud... "> "> Täna hommikune avastus kuutõverohu hekis. | |
Ellys Kokaõpilane 2012-07-02 15:52:14 |
Valesti pole ilmselt midagi tehtud, lihtsalt keegi kasvatab oma järelkasvu. Ussikesed kokku korjata ja Pille kanadele saata. | |
Trlp Abikokk 2012-07-03 01:56:03 |
Seemnest pandud spargel oma teisel istutusaastal - see on üks taim, aga ka kõige võrserohkem: Küsimus ka: pakse võrseid kasvatav paarikümneaastane lillepeenraspargel kasvatab jätkuvalt kolm-neli vart nädalas. Et...sparglihooaeg peaks kuupäeva vaadates nagu läbi olema. Kas ma teen taimele liiga, kui ma need värsked võrsed siiski ära söön? Need võrsed, mis suureks lasin kasvada, ulatavad mul juba üle pea... | |
Zapxpxau Abikokk 2012-07-04 22:00:57 |
Sa võta üks ja proovi kas on pehme või juba puine. Kui pehme, siis mõne varre võtmine ei tee talle kurja, aga päris paljaks ära raada. | |
Pille Nami-Nami peakokk 2012-07-30 00:03:47 |
Marjad on kõik valmis, siin musta sõstra roheline vorm "Vertti" ning kollane vaarikas "Helkal": | |
Zapxpxau Abikokk 2012-07-30 13:07:32 |
PILLE:
Kui sa poleks öelnud, et Vertti, siis oleks küll öelnud, et väike tikker lihtsalt. Arvasin, et need rohelised sõstrad näevad teist moodi välja.
Maasikad on otsa lõppemas, vaarikad, sõstrad, tikrid, füüsalid valmis. Õunu tuleb meil küll palju, kuigi Maalehes räägiti, et kehv õuna-aasta. Ploome tuleb aga vähem. Juurviljad ja tomatid ka valmis. Arbuusid on erinevas suuruses, üks on päris suur juba, nii 20cm, aga teised on alles poole pisemad.
Sinised kartulid peaks ka valmis olema.
Marjad on kõik valmis, siin musta sõstra roheline vorm "Vertti" ning kollane vaarikas "Helkal": |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2012-08-17 21:50:20 |
Meie tänane tomativalik: | |
Ilse Abikokk 2012-08-17 22:04:01 |
Uhkustan siis ka oma tänase saagiga :D Kipuvad lõhki kasvama tänavu aga maitsevad küll superhead. | |
Pille Nami-Nami peakokk 2012-08-17 22:19:21 |
Meil pole muide tänavu ühtegi nn "ajutomatit" ehk seda Picnic Voyage'i. Maha panin küll ja omast arust ka kaks taime kasvuhoonesse (ülejäänud jagasin laiali), aga tundub, et kellegi väikesed näpud olid käinud ettekasvatamise ajal pulgakesi ümber tõstmas, sest Picnic Voyage'i pottides on ilusad ümmargused siledad tomatid :D :D Lastepere rõõmud, eks :) | |
Ilse Abikokk 2012-08-17 22:41:13 |
:) Meil on jälle üks Black Krimm (minu lemmik) "kaduma" läinud, omaarust panin kaks aga on üks:D Aga need piknikutomatid on suurt furoori tekitanud, kõik aga uurivad, et mis ja kuidas:) Maitsevad mulle ka:) | |
<< < 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 > >> |