Jaanikaant Abikokk 2013-04-15 18:56:27 |
Mis kausikookidesse puutub, siis minu arust on see hiilgav võimalus midagi sensatsiooniliselt ilusat ja maitsvat pakkuda ootamatutele külalistele ja põhimõtteliselt ju marju ning jogurit- kohupiima- hapukoort ikka kodus on :) Võibolla isegi leiab kapist mõned küpsised ja ongi valmis! |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2014-06-23 16:18:14 |
Oi, ma olen ise laisk olnud. Ma nimelt ostsin endale mullu ühe kena jalaga kausi ja olen päris mitu korda kausitorti sealt serveerinud. Otsin pildid üles, aga alustuseks täna valminud leedriõie-maasikakausitort. Kaunistab meie jaaniõhtulauda :) Retsept siin! |
|
Liisi Abikokk 2014-06-23 17:57:34 |
Pille:
See kausikook näeb nii kena välja, et plaanin ka homsetele külalistele sellise teha!
Oi, ma olen ise laisk olnud. Ma nimelt ostsin endale mullu ühe kena jalaga kausi ja olen päris mitu korda kausitorti sealt serveerinud. Otsin pildid üles, aga alustuseks täna valminud leedriõie-maasikakausitort. Kaunistab meie jaaniõhtulauda :) Retsept siin! |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2014-06-24 14:42:05 |
Liisi:
:)
Pille:
See kausikook näeb nii kena välja, et plaanin ka homsetele külalistele sellise teha!Oi, ma olen ise laisk olnud. Ma nimelt ostsin endale mullu ühe kena jalaga kausi ja olen päris mitu korda kausitorti sealt serveerinud. Otsin pildid üles, aga alustuseks täna valminud leedriõie-maasikakausitort. Kaunistab meie jaaniõhtulauda :) Retsept siin! |
|
Merle Abikokk 2014-06-29 04:01:12 |
"> |
|
Marju Abikokk 2015-12-21 12:27:26 |
Plaanin jõululauale teha ühte Jamie ajakirjas (nov/dets 2010) olnud uhket kausitorti. Seal on lisaks custardile ja tarretistele ka blancmange, pulbrist, kuid meil siin tuleb ilmselt ikka ise teha. Saan aru, et tegemist on mandlimaitselise piimatarretisega. Jah? Leidsin siit nami-namist ühe retsepti, kus on piim ja mandliessents. Ei tea, kas seda mandlipiimast ei võiks teha? Või äkki on kellelgi veel häid nõuandeid või kogemusi blancmange'iga kausitordis? |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2016-12-26 16:38:50 |
Marju, Sa unustasid oma mulluse kausitordi pilti jagada :D Lisasime Nami-Namisse selle toreda kausitordi, õigemini tuunisime veidi ühte retsepti ja Kaare tegi kena pildi: Martiina tegi šokolaadi-kirsi kausitordi: Ja taanlaste ÆBLETRIFLI on meil ka nüüd olemas: |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2019-12-07 10:56:03 |
Nami-Nami toimetajad Kaare ja Martiina tegid meie tänavusse jõulukalendrisse sellise imetoreda kausitordi pehme piparkoogiga. |
|
<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 > |