Tallinna Restoranide Nädal / Tallinn Restaurant Week

KöögiKata
Kokaõpilane
2012-11-02 16:42:07
Tõeliselt raske oli saada kohti enda valitud kohtadesse, ilmselt on siiani. Aga midagi õnnestus saada. Loodan kogemusi vahetada kui nädal läbi
Fre
Abikokk
2012-11-08 00:33:02
K"#@$€t! Me käisime restoranide nädala raames Kaerajaanis. Kui ma ärkasin-märkasin oli kõik välja müüdud ja kuna plaanis oli kahel korral lõunastada ühe välismaa külalisega, siis arvasin et Kaerajaan käib üheks neist kordadest kah, ikkagi välikale Eesti söök. Esiteks oli seal sisenedes päris imelik solgihais. Õnneks selles nurgas kus meie istusime, ei olnud lõhn nii tugev. Teiseks, kontrollisin just restoranide nädala kodulehelt järele lõunamenüü sisu. Nimelt serveeriti pearoana mingit kuivanud koiba, ma arvasin et kana aga sõbranna arvas et kui nii puine siis kalkun. Väga väike ja väga sportlik kalkun (vabandust kui oli mingi peen lind aga ma ei saanud aru). Küsisin veel teenindajalt üle et kas pakutav menüü on ikka seesama mis välja reklaamitud või on see muutunud. Kinnitati, et on see mis olema peab. No ja restoranide nädalal kodulehel on lõunapakkumises seakoot. Eelroog oli maitsev, aga üldiselt saab meil koolisööklas selle raha eest toekama ja mahlasema koiva. Kahel järjestikusel päeval.
Pille
Nami-Nami peakokk
2012-11-08 10:44:37
Fre:
Me käisime restoranide nädala raames Kaerajaanis. Kui ma ärkasin-märkasin oli kõik välja müüdud ja kuna plaanis oli kahel korral lõunastada ühe välismaa külalisega, siis arvasin et Kaerajaan käib üheks neist kordadest kah, ikkagi välikale Eesti söök.
Fre, tekitasin Kaerajaani jaoks eraldi teema ka: siin. Kopeerisin Su postituse sinna, kõik teised võivad täpsustada-täiendada.

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Pixike
Kokaõpilane
2012-11-08 14:56:26
Käisin restode nädala raames ja oma sünnipäeva puhul neljase seltskonnaga Ö-s ja jäime kõik väga rahule. Menüüs olid suitsuangerjas, veis pardimaksaga ja martsipanikook, lisaks veel paar amouse-bouche´i. Millegi pealt poldud kokku hoitud, kõik maitses ülihää ja nägi kena välja.
Karnivoor
Abikokk
2012-11-11 01:25:54
Ma pole suurem asi kalasõber ja mind ausalt öeldes hämmastas, kui paljudes erinevates menüüdes oli see aasta siiakala. Uus hitt? Kuna mujale sobivatel päevadel ei saanud, siis me käisime see aasta Neikidis ja Chao Daos. Neikid oli väga hea ja me jäime väga rahule. Eriti meeldis pearoaks pakutud põdra antrekoot! Chao Dao ennast aga küll heast küljest ei näidanud. Kõik käigud toodi jube kiiresti lauda - kõrvallauas polnud inimesed veel oma eelroogagi lõpetanud, kui juba pearoog lauda lajatati. Eelroog (kevadrullid) olid täitsa head aga pearoa part oli üsna kuiv (nagu oleks hommikul valmis tehtud ja soojas hoitud), kastet vähe ja seegi oli mage ning juurde pakuti eriti sõmerat basmati riisi, mida pulkadega oli võimatu süüa .... Väga odav üritus ja tagasi küll minna eriti ei taha.
Üllekas
Abikokk
2012-12-18 18:03:40
Jagan ka oma muljeid. Suure hilinemisega küll aga siiski. Käisin lõunal Lusikas ja M.C.Grillis ning õhtusöögil Cha Daos. Cha Dao koha pealt ühinen Karnivooriga. Tundub, et seal taheti, et kliendid kiirelt kõhu täis sööks ja juba minema läheks. Teenindaja käis muudkui kiikamas, kui kaugel me omadega oleme ja siiski jõudis part lauda täitsa jahtunult. Nii et see oli täielik pettumus. Kevadrullid olid iseenesest täitsa head ja ka magustoiduga võis rahule jääda. Kõige parem oli siiski toidu kõrvale joodud tee. Aga ainuüksi sellest jääb küll väheks, et sinna peagi tagasi minna. Restoran selle koha kohta keel hästi ütlema ei paindu. Kõige rohkem jäin rahule lõunaga M.C.Grillis. Kuigi siin ei langenud mu kujutlus serveeritavast lõunast ja restorani nimest (grill) kokku. Aga söök oli hea, eriline ja huvitav. Jäime rahule. Lusikas saime päris pikalt oma roogasid oodata, nii et tunnine lõunapaus tahtis vägisi pikemaks venida. Söök oli maitsev, kuigi ise oleksin risotoriisi natuke pehmemaks keetnud ja kreembrüleele kõvema karamellikooriku ja tugevama rosmariini (oli vist) maitse teinud. Kokkuvõtvalt võib öelda, et see, et mingi söögikoht osaleb restoranide nädalas, ei tähenda veel, et nad kõik pakuvad ühesugust head taset ja maitseelamust.
Pille
Nami-Nami peakokk
2013-10-18 14:53:38
Tänasest alates saab jälle broneerida kohti Tallinna Restoranide Nädala ajaks (1-7. november 2013). Teoreetiliselt, sest veebileht on ülekoormuse tõttu maas, aga noh :)

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Fre
Abikokk
2013-10-18 17:53:03
Hetkel suletud. Hetk on siis vist juba 3 h kestnud.
Netcat
Abikokk
2013-10-18 18:11:41
Hetk on minu meelest kestnud tegelikult sellest peale, kui broneerimine kell 11 algama pidi... Vahepeal oli mingi database error, siis oli ülekoormuse vabandus, siis oli valge leht üldse mõnd aega, siis tuli uuesti tagasi silt, et "varsti avame" ja nüüd on jälle ülekoormuse teade. Aeg-ajalt siiski päeva jooksul on olnud paar korda võimalik esilehest kaugemale klikkida, kuid selle peale visatakse taas veateade ette. Esilehel uhkeldab Zone logo, sellest peaks vist mõistma, et rakendus asub nende serveris - väga mannetu üritus nende poolt sel juhul.

Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt.

Fre
Abikokk
2013-10-18 18:44:32
Nojah, justkui selline soodne asi et pole sünnis viriseda. Mul on aegajalt isegi õnnestunud klikkida mõne restorani konkreetse päeva ja konkreetse kellaaaja peale, ükskord isegi nägin et ostukorvi oli õnnestunud midagi 40 euro väärtuses surada (olin klikkinud umbes viiel eri variandil ja polnud aimugi mis lõpuks korvi kinni jäi). Kui maksta üritasin, oli jälle serverierror. Niiet ei teagi mida oleks osta saanud. Kahju.
<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 >>