Tallinna Restoranide Nädal / Tallinn Restaurant Week

Netcat
Abikokk
2013-10-18 18:55:23
Nojah, mul õnnestus kord isegi saada sinnamaani, et täitsin kontaktandmed ära ja siis jäi maksma nupu juures rippuma, kuni teatas, et värk aegus ära ja "kõik broneeringud" on tühistatud. Lõbusam muidugi kui saada samasugune teade peale pangalingiga maksmist, aga.. Molkused. Ma ei mõtle TRW korraldajaid, vaid neid itivendi, kes selle projekti teostamiseks palgatud on.

Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt.

Kirsike
Abikokk
2013-10-18 23:01:54
Kui nad oma broneerimise kolmapäevalt tänasele edasi lükkasid, teadsin, et jään ilma, sest olin täna arvutist eemal. Rääkisin veel sõpradega, et kui nad löögile pääsevad, broneerigu mulle ka ähemalt midagi, aga nad ei pääsenud löögile. Nüüd siis 9TUNDI hiljem proovisin sisse saada, no igatahes on siiani kõik kinni. Ma olen küll väääga pettunud ja rohkem enam ei üritagi. :( :O

Lindude toitmine

Fre
Abikokk
2013-10-18 23:57:17
Kirsike, lohutuseks, täna arvuti juures olemine pole mingit reaalset eelist andnud. Proovisin on and off režiimil kusagil ühe ja nelja vahel nii umbes 20 korda ja nüüd siis üheksa paiku uuesti. Kusjuures mul on tunne, et süsteem pole mitte täiesti maas (=keegi ei saa bronnida) vaid et ülekoormatud (=õnnelikel õnnestub aegajalt läbi murda - selle kasuks räägivad minu aegajalt ostukorvi sattunud broneeringud). Korvi kassasse lükata ei ole õnnestunud.
Kirsike
Abikokk
2013-10-19 00:39:48
Fre, no mul oli lootus, et nad on oma eelmise kahe aasta kogemusest õppinud:( Aga ju siis pole vajagi õppida, nagunii müüvad kõik maha:(

Lindude toitmine

Netcat
Abikokk
2013-10-19 03:24:17
Nende jaoks, kes on liiga nördinud, et ise sinna lehele vaadata, seal seisab nüüd: "Oleme peatanud Tallinna Restoranide Nädala reserveerimis- ja piletimüügisüsteemi kuni tekkinud probleemid on leidnud vajaliku lahenduse ning oleme valmis uuesti avama. Tallinna Restoranide Nädala partneri poolt pakutud süsteem ei tööta tehnilistel põhjustel." Hea küll, piinlik lugu, aga ikka juhtub... aga... "Väike hulk täna edukalt sooritatud ja tasutud reserveeringuid jääb kehtima." Ja mis trikiga see inimestel õnnestus, ma tõesti tahaks teada.

Fre
Abikokk
2013-10-25 13:11:48
No täna tuli meil et kuni 10.15 on priority booking eelmisel aastal käinutele, aga mulle ei näita mitte ühe restorani all mitte ühte vaba kohta mitte ühekski päevaks ega kellaajaks, proovitud kahe brauseriga. Ikka kala. Vist.
Kirsike
Abikokk
2013-10-25 13:52:26
No aitäh korraldajatele, mina pole mingit emaili saanud :( Ju siis mu käigud ei ole olnud piisavad. :(

Lindude toitmine

Fre
Abikokk
2013-10-25 16:36:26
Ok, mina annan alla, 25.10 alates kella 13.00st on mul vaid korra õnnestunud näha sellist ekraanipilti, kus on lehe allservas vastava söögikoha vabad ajad. Endale sobival ajal klikkides ei juhtu mitte midagi ja enam sama pilti taastada ei õnnestu. Mingi jama on (muude jamade hulgas) kindlasti eelvalikute tegemisega, sest kui valida esiteks päev ja teiseks inimeste arv, ja selgub et vastaval päeval sobivaid aegu ei ole siis enam päeva muuta ei saa, st menüüst justkui saab aga kuvatav päev jääb samaks ja teisi valikuid juurde ei teki. Doh. Mina nii ei mängi. Eelbroneerimine ei töötanud ka üldse.
Fre
Abikokk
2013-10-25 16:42:27
Netcat
Abikokk
2013-10-25 16:59:25
Minul ei õnnestunud isegi mingisuguseid aegu näha. Kuskil kuni 13:30 ei olnud isegi broneeringute link üleval. Vahelduva eduga leht oli maas ja siis jälle mitte. Siis kui ma märkasin et broneeringulink esilehele tekkinud on, oli pilt igal pool selline nagu Fre ekraanipauk näitab. Ilmselt tuleb järeldada, et keegi siiski on kõik kohad ära broneerinud, aga siis oleks viisakas ka broneerimine kinni panna, mitte jätta inimesi asjatus lootuses saidil ringi klikkima. Nii ebaõnnestunud online keskkonda pole minu silmad veel näinud :(

<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 >>