Fre Abikokk 2013-10-25 17:09:53 |
Ei, Netcat, mina olen TÄNA korraks näinud sellist pilti Neh'i all, kus olid ühe päeva kellaajad ja need olid kuvatud läbikriipsutatuna, st ajad olid juba broneeritud. Broneerimise algul ei olnud esilehel linki Broneerimine, küll aga töötas ühest alates link booking.tallinnres... jne. Aga nüüd on kirjas suurte sõbralike tähtedega "Midagi läks valesti". Palun proovige uuesti ei kõla kohase soovitusena. @nohisedes vasakule ära, kõrvitsasuppi tegema.... | |
Kirsike Abikokk 2013-10-25 18:27:05 |
Pettunud ja loobun. Totaalne feil korraldajatelt. Sain töökaaslase kaudu kahele lõunale koha panna, eelbron.lingi kaudu. Tšaikovskisse ja Dominici, aga Dominici asemel tegelikult tahtis ta midagi muud broneerida ja süsteem muutis koha tagasi Dominiciks, mida ta enne vaatas:) Aga vahet pole, D on mõnus. Huvitav, mida restoranid ise sellest arvavad? Vaevalt, et kõik kohad (st mitte nii popid kohad) välja müüdud niimoodi saavad? | |
Netcat Abikokk 2013-10-25 19:47:34 |
Okei, kes tahab end veel halliks oodata, siis võite proovida - praegu seal midagi natuke nagu ikkagi töötab. peale kolmveerand tunnist pongestamist sain ühed broneeringud lõpuks kätte. Ilmselt on palju kohti veel vabad, aga ausalt öeldes pole see soodukas väärt kogu seda aega ja närvi, mis selle peale juba kulutatud on, mina enam ei viitsi, pigem lähen mulle sobival ajal ja söön tavalise hinna eest. Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Netcat Abikokk 2013-10-25 19:56:41 |
Sedaet kui algul pole kusagile klikkides aegu näha või kui asjad ei teki korvi või kui nädalapäev ei vahetu jne tähendab selle toreda kasutajaliidese mõistes seda lihtsalt, et peate kannatlikult istuma ja põrnitsema, kuni äkki ekraanil muutus tekib (nimelt siis, kui normaalne inimene on juba ammu loobunud ja menüüst midagi muud valinud).
Ja kui te üritate maksma minna, siis ärge unustage, et punast "maksma" nuppu ei saa vajutada, kui te olete kursori kontaktandmete täitmise lahtrisse jätnud. Klikkige parem heaga lõpetuseks kastist välja end, muidu saate ainult vaadata, kuidas counter nulli jookseb. Selle lõksu otsa astusin ma ilmselt juba eelmisel nädalal, kui ma korduvalt jõudsin maksmiseni ja siis imestasin,miks sealt edasi ei pääse.
Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Fre Abikokk 2013-10-25 21:00:20 |
Õnnestus saavutada seis, kus sain klikkida ometi sobivale kellaajale: Ja siis põrnitsesin ja põrnitsesin ja põrnitsesin ja siis ilmus silme ette pilt: | |
Kirsike Abikokk 2013-10-28 10:49:53 |
Nüüd süsteem muidugi töötab ja isegi päris mitmesse kohta on kohti saada. :) Aga reede pealelõunal ma sain korraks pettumustest üle ja mõtlesin veel proovida, töötas. Loomulikult olid menukohad selleks ajaks täis, aga kokku on mul kolm lõunasööki ja üks õhtusöök. | |
KöögiKata Kokaõpilane 2013-10-30 18:21:19 |
Tõesti, korraldajate saamatus broneerimissüsteemi tööle saada, on üritusele halva varju jätnud. Paljudel on tekkinud suhtumine, et "nagunii ei õnnestu" ja olen oma õhina ja ootustega omaette :) Täna muuseas avastasin, et üks päris hea restoran lisas õhtusöögi kohti ja tekib jälle viha korralduse poolele, miks sellist asja ei võiks näiteks FB teavitada? Ma olen seda TRW lehte piisavalt klõpsinud ja rohkem ausalt ei taha. Aga ootan erinevate kohtade arvutusi ja tulen ka ise peale 7ndat tagasi. Nautimist kõigile, kes sellest rallist siiski vähem või rohkem osa võtavad! | |
Kärt Abikokk 2013-11-05 11:38:06 |
No kas on keegi käinud ka mõnes restorans TRW raames? Ise pole veel jõudnud, plaan on aga sõbranna on küll pettunud nii mõneski kohas. | |
Fre Abikokk 2013-11-05 15:26:30 |
Kärt:
Mina ei saanud kohti ühessegi oma esimese valiku restorani ja võtsin siis mis ette jäi...
Käinud olen MEKKis ja Neikidis ja muljed on väga positiivsed. MEKKis olen niiehknaa vast Tallinna restoranidest kõige enam käinud ja kogemus oli positiivne nagu alati. Neikid oli minu jaoks uus avastus ja sinna läheks kindlasti tagasi. Mõlemas kohas käisin lõunal ja vastuvõtt oli igati soe ja teenindus tasemel, veetsime mõlemas kohas pikalt ja laisalt aega kummaski ei tekkinud tunnet, et "säästuklienti" tahetakse siva ära teenindada ja uksest välja saada. Kuna Neikidi lõuna kellaaeg on suht hiline, 15.00, siis mumeelest veel eile oli sinna kohti küll. Soovitan soojalt! No kas on keegi käinud ka mõnes restorans TRW raames? Ise pole veel jõudnud, plaan on aga sõbranna on küll pettunud nii mõneski kohas. |
|
Kelluke Kokaõpilane 2013-11-06 00:26:37 |
Sel aastal õnnestus külastada Tallinna Restoranide Nädala raames Tchaikovskyt ja Chedit. Tchaikovsky õhtusöök oli tasemel ja vastas igati kõrgetele ootustele, lõunal pakutud toidud olid minu meelest tsipa nõrgemad, kuid siiski head. Lõunal teenindas meid häirivalt semulik teenindaja (sobiks pigem ehk Troika tüüpi restorani), kuid õhtusöögil sujus ka teenindus hästi. Ei tekkinud kordagi säästukliendi tunnet. Chedis oli õhtusöök küll maitsev, kuid teenindus oli alla igasuguse arvestuse. Vot Chedis tekkis küll säästukliendi tunne. Nad ei ole vist aru saanud, miks restoranid õigupoolest Restoranide Nädalal osalevad. Toit meelitab tagasi, aga teenindus peletab eemale. | |
<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 > >> |