Zoozi Abikokk 2011-01-18 19:58:54 |
Jaanikaant:
No selge, asi oli siis ikka hakklihas, sest see seahakkliha ongi selline heledam. :)
Zoozi:
Kui ma ei eksi, siis kasutasin mingit Perenaise hakklihasegu ja kookospiim oli täiesti tavaline plekkpurgis. Veidi lisasin soola ka. Ja mul olid tavalised tomatid.Jaanikaant:
Huvitav, et Sul on tumedam kui mul. Võibolla sellest, et kasutasin sea delikatesshakkliha? Ei anna mul rahu :DZoozi, kasutasin küll kookospiima ja aitäh komplimendi eest :) Ise just vaatasin, et peaks kirjusid taldrikuid ostma, kõik nii valged, et head pilti raske saada. Tore, Pille! |
|
Liisi Abikokk 2011-01-18 22:39:15 |
Terav sealihakarri shampinjonidega, lihtne läätsekarri ja väga maitsev kreveti-ananassikarri. | |
Zoozi Abikokk 2011-01-18 23:08:23 |
Imehea ananassikarri krevettide ja rannakarpidega. Kuna see valmib kiiresti, tegime kohe kaks korda järjest tänaseks õhtusöögiks, väga maitsev oli :) | |
Netcat Abikokk 2011-01-19 00:42:20 |
Kookosene kõrvitsakarri oktoobrikuu Oma Maitsest:
2 tl terveid vürtsköömneid kuumutada pannis, lisada 400 ml kookospiima, 2-3 sl punast karripastat (SM Tai pasta puhul on ühikuks pigem tl) segada ja kuumutada keemiseni. Lisada tükeldatud 2-3 kartulit (panin 1), 150g kõrvitsat (mul oli rohkem), 100g aedube ja hautada soovitud küpsuseni. Maitsestamiseks laimimahla, soola või kalakastet, serveerimiseks Tai basiilikut
Mõningate mugandustega - no ei ole terveid vürtsköömneid terves linnas saada, seega jäi nende eelnev kuumutamine ära ja lisasin jahvatatuid hiljem hautamise faasis. Ka pidin leppima rohke Tai basiiliku asemel näputäie punasega. 2 tl Santa Maria tai punasest karripastast piisas _vägagi_ vürtsikaks tulemuseks.
Ma ei tea, kas karrit hautatakse kaane all või mitte, mul oli kaaneta pann ja 400 ml vedelikust jäi küll väheks. Pidin kookospiima sama koguse veega poole hautamise pealt pikendama.
Granaatõunaseemned ei olnud retseptis, aga minumeelest andsid palju juurde nii roa välimusele kui maitsele. Kõrvale võtsin soovitatud riisi või naani asemel sothi leiba, sobis väga hästi. Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Liisi Abikokk 2011-01-19 09:23:03 |
Zoozi:
Minu kreveti-ananassi karri on tehtud sama retsepti baasil. Rannakarpide kahjuks kuskilt võtta ei olnud ja hiidkrevettide asemel läksid käiku tavalised. Tõesti väga-väga maitsev sai :).
Kas kasutasid külmutatud rannakarpe?
Imehea ananassikarri krevettide ja rannakarpidega. Kuna see valmib kiiresti, tegime kohe kaks korda järjest tänaseks õhtusöögiks, väga maitsev oli :) |
|
Dee Abikokk 2011-01-19 09:23:45 |
Meilgi läks paar päeva tagasi kordamisele hetkel siin populaarne kartuli-kikerhernekarri. Ma pole kahjuks karriroogade sügav kummardaja, ent seda sööksin küll hea meelega teinegi kord. Minu maitsele oligi just täitsa paras, aga mees ütles, et "midagi on puudu", vahtis maiteainepurke ja ei jõudnudki otsusele, mida siis juurde vaja oleks. :D Pildi leidsin kah oma eelmisest toiduteost: | |
Zoozi Abikokk 2011-01-19 09:30:42 |
Liisi:
Ei, ostsin esmaspäeval Tallinna Kaubamaja toidumaailmast. Just pandi välja kui leti äärde jõudsin. Pole külmutatuid kunagi kasutanud. Karri oli aga küll väga- väga hea :)
Zoozi:
Minu kreveti-ananassi karri on tehtud sama retsepti baasil. Rannakarpide kahjuks kuskilt võtta ei olnud ja hiidkrevettide asemel läksid käiku tavalised. Tõesti väga-väga maitsev sai :).
Kas kasutasid külmutatud rannakarpe?Imehea ananassikarri krevettide ja rannakarpidega. Kuna see valmib kiiresti, tegime kohe kaks korda järjest tänaseks õhtusöögiks, väga maitsev oli :) |
|
Kirsike Abikokk 2011-01-19 09:40:44 |
Taipärane krevetikarri (BBC GF). Mulle väga-väga maitses :) Pilt siin. Zoozi rannakarbikarri näeb nii hea välja, et võtan selle kohe järgmiseks plaani! :) | |
Tiina Abikokk 2011-01-19 17:46:02 |
Proovisin vegetaarset karrit kah, selle Pakistani kartulikarri retsepti järgi. Mugandasin retsepti korralikult, nii et pilt ilmselt sinna hästi ei sobi.
Kõigepealt - 8 tšillikauna! Mina panin veerandi ühest kaunast ja oli väga parasjagu suud õhetamapanev. Aga siis lisasin veel muid maitseaineid ja seeni ka. Aga rohkem niimoodi ei tee, seened ei meeldinud seal sees.
Muide, karri kõrvale sobib ideaalselt meie oma hapukapsas! Väga kenasti aitab teravust mahendada.
Gruusia köök on siiski üle kõige! |
|
Shiltsa Kokaõpilane 2011-01-20 10:37:46 |
Eile õhtul sõime ingverikana. Retsept pärit mingist Veini&Toidu ABC voldikust, mille retseptide hunnikust leidsin. Kõrvale keedetud riis.
toidupeegeldused.com |
|
<< < 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 > >> |